Skip to main content

Au crescut în pandemie. RCS anunță un număr record de abonați în 2020. Câți sunt pe Digi la cablu și la internet?

 
Au crescut în pandemie. RCS anunță un număr record de abonați în 2020. Câți sunt pe Digi la cablu și la internet?

Perioada pandemiei a adus o creștere pentru RCS. Cu o revenire în țar a multor români și cu o creștere a cererii pentru internet în ultimele luni, Digi anunță un număr record de abonați în al doilea trimestru din 2020. 

Publicitate

Câți abonați a strâns RCS-RDS în al doilea trimestru?

Pe serviciile de televiziune prin cablu, RCS raportează 4,5 milioane de abonați. Pe internet-fix, compania are 3,9 milioane de abonați, un nivel pe care Digi îl definește ca fiind unul "istoric". De notat că parte din abonații de la TV se pot regăsi și la cei raportați la internet.

Serviciile de comunicații electronice mobile de voce și date au ajuns la 6 milioane de abonați.

Digi, pe plus și la veniturile pe 2020

Grupul Digi Communications a anunțat și rezultatele financiare pentru al doilea trimestru din 2020, încheiat la 30 iunie 2020. Prin urmare, au fost venituri „în creștere cu 5 %, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, adică 310 milioane de euro, față de 294 de milioane în prima jumătate a anului trecut.

De asemenea, Digi a preluat și Akta, după ce Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția în luna iulie. Paginademedia.ro a scris despre acest subiect AICI. Clienții AKTA nu sunt cuprinși încă în această raportare.

Citește și: Consiliul Concurenței a aprobat: Operatorul de cablu Akta trece la Digi
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu