Skip to main content

COMUNICAT. Profesorul de joacă Leon Magdan şi eroii Itsy Bitsy sărbătoresc Ziua Limbii Române

 
COMUNICAT. Profesorul de joacă Leon Magdan şi eroii Itsy Bitsy sărbătoresc Ziua Limbii Române

COMUNICAT. Copiii români aflaţi oriunde în lume vor putea sărbători anul acesta împreună Ziua Limbii Române, alături de SuperEroii Itsy Bitsy şi Profesorul de Joacă Leon Magdan.

Publicitate

Folosind avantajele tehnologiei, românaşi şi româncuţe de pretutindeni se vor putea conecta la o video-petrecere live la radio şi pe internet, cu multă joacă, jocuri, muzică şi poveşti româneşti, chiar pe 31 august, între orele 16:00 şi 22:00.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În direct la Itsy Bitsy FM, pe www.itsybitsy.ro şi facebook Itsy Bitsy vor fi 6 ore de joacă, poveşti româneşti, petreceri cu SuperEroii Itsy, Bitsy, Spark, Spinner şi Profesorul de Joacă Leon Magdan, care vor aduce copiii mai aproape de ce este mai frumos în limba română şi în România.

„Copiii au un mod autentic de a se conecta între ei, chiar dacă nu se cunosc. Ei au capacitatea de a vibra sufleteşte şi de a se conecta la ţara lor, chiar dacă acum locuiesc în Canada, Italia, Spania sau în ţări îndepărtate.

Ne propunem ca de câteva ori pe an să oferim un cadru distractiv, interactiv şi educativ în care copiii români de pretutindeni să se conecteze cu rădăcinile lor româneşti. Şi îi rugăm pe părinţi să îi ajute pe copii să participe la evenimentele româneşti, pentru ca legătura vie cu ţara de origine, cu limba română şi cu tradiţiile româneşti ne ajută să ne păstrăm echilibrul interior ca oamnei, indiferent de vârsta pe care o avem şi locul unde trăim” , spune Nadia Tătaru, preşedinta Asociaţiei Părinţilor Isteţi.

Cu Itsy şi Bitsy, prin joc şi joacă, copiii vor face cunoştinţă sau îşi vor aminti de cele mai îndrăgite personaje româneşti precum: Păcală, cocoşul din Punguţa cu doi bani, Fata babei şi fata moşului, personajele din Povestea porcului etc. Cei mici vor învăţa şi jocurile copilăriei: Măgăruşul, Raţele şi vânătorii, Pământ şi apă, Cald - rece, Baba Oarba. Poveştile limbii române ii vor uimi pe copii cu diverse lucruri mai puţin ştiute despre despre limba română.

Împreună cu Spark, supereroul ecologist, copiii şi părinţii vor face o călătorie imaginară în locurile cele mai frumoase din România, de care şi turiştii străini sunt încântaţi atunci când ne vizitează ţara. Vor descoperi împreună Dunărea şi Delta Dunării, Carpaţii şi Sfinxul, Vulcanii Noroioşi, Transfagaraşan şi Transalpina şi alte frumuseţi naturale din ţară.

Spinner, eroul care promovează un stil de viaţă sănătos, iubeşte sportul şi mâncarea românească gustoasă şi sănătoasă va juca în direct cu cei mici «TOMANAP» plimbându-se virtual prin regiunile României: Moldova, Bucovina, Maramureş, Crişana, Banat, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, împărtăşind cu cei mici informaţii despre fiecare regiune în parte.

Profesorul de Joaca Leon Magdan îi invită apoi pe copii la «Joacă, joacă şi iar joacă, cu specific românesc», o altă petrecere live online unde cei mici vor afla lucruri noi despre limba română, prin proverbe, ghicitori, poveşti, curiozităţi şi informaţii despre personalităţi româneşti. Copiii români de pretutindeni se vor juca împreunî şi «Alfazetul» un joc de cultură generală cu tematică românească.

Acest eveniment este organizat de Asociaţia Părinţilor Isteţi şi susţinut de Itsy Bitsy şi RePatriot. El are ca obiectiv principal păstrarea şi afirmarea identităţii lingvistice a românilor de pretutindeni şi transmiterea elementelor de limbă, cultură şi civilizaţie românească noilor generaţii de români de pretutindeni.

Asociaţia Părinţilor Isteţi promovează principii moderne de educare a copiilor şi părinţilor, activând în scopuri caritabile educaţionale încă din anul 2007. Asociaţia a fost parte din iniţierea şi coordonarea campaniilor nationale "1 iunie zi libera naţională" şi a campaniei strategice naţionale de prevenire şi combatere a bullying-ului.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus