Skip to main content

AUDIENŢE. Vlad, învins de bucătari. Chefii de pe Antenă au câştigat duelul de luni seară

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Audienţe. Serialul „Vlad” a revenit pe micile ecrane la Pro TV. A revenit pe aceeaşi poziţie pe care era şi în sezonul trecut: pe locul al doilea. A fost bătut de aceiaşi "competitori" ca şi în sezonul trecut: „Chefi la Cuţite” de pe Antena 1.

Publicitate

Câte persoane s-au uitat la serialul de pe Pro TV?

Potrivit audienţelor de luni seară, puţin peste 1 milion de oameni s-au uitat, în medie, la redebutul sezonului din „Vlad”, o producţie în care a intrat, din acest sezon, şi actorul Marius Manole.

Serialul nu a fost lider pe niciun segment, iar diferenţa a fost destul de mare şi pe publicul comercial, în rândul tinerilor.

Kanal D a pus la bătaie obişnuitul serial turcesc - „Preţul fericirii”, începând cu ora 20:00. Practic, pe tot intervalul, Vlad s-a intersectat cu Chefii. Emisiunea culinară a continuat şi după Vlad, până la 23.20 (cu cifre asemănătoare de audienţă şi pe tot intervalul).

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare audienţele de aseară, pe intervalul serialului Vlad (20:27-22:28):

Naţional. Producţia de pe Pro TV a strâns, în medie, 1.022.000 de telespectatori. Românii din ţară au preferat să se uite la sezonul 8 din Chefi la Cuţite. Show-ul prezentat de Gina Pistol a adunat, în medie, 1.226.000 de privitori.

Podiumul a fost completat de Kanal D, cu 935.000 de urmăritori. În top au urmat cele două staţii de ştiri - România TV şi Antena 3.

Urban. Şi la oraşe au câştigat bucătarii. Diferenţa s-a păstrat, iar pe show-ul de pe postul Intact s-au uitat 700.000 de telespectatori, iar pe Pro TV la „Vlad” 516.000.

Foarte aproape de locul secund s-a clasat Kanal D, care a avut 501.000 de urmăritori.

Comercial. Pe acest segment a fost o luptă strânsă săptămâna trecută, dar pe intersecţia Vlad-Chefi la Cuţite lucrurile au stat un pic diferit. Tinerii au preferat Antena 1. Chefii au strâns o audienţă de 309.000 de urmăritori tineri.

La serialul „Vlad” se uitau în acelaşi timp 265.000 de privitori tineri. În top urmează Kanal D, dar la mare distanţă, cu 105.000 de telespectatori tineri.

De menţionat şi locul 4 al celor de la Digi Sport 1. A strâns o audienţă de 42.000 de telespectatori cu meciul din Liga 1 Viitorul-CS Universitatea Craiova.

Audienta posturilor TV luni, 14 septembrie, pe intervalul Vlad (20:30-22:30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.226.000 7 16.6
2 Pro TV 1.022.000 5.8 13.8
3 Kanal D 935.000 5.3 12.7
4 Romania TV 489.000 2.8 6.6
5 Antena 3 367.000 2.1 5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 14 septembrie, pe intervalul Vlad (20:30-22:30), la nivel URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 700.000 7.3 18.1
2 Pro TV 516.000 5.4 13.3
3 Kanal D 501.000 5.3 13
4 Romania TV 240.000 2.5 6.2
5 Antena 3 191.000 2 4.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 14 septembrie, pe intervalul Vlad (20:30-22:30), la nivel COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 309.000 7.4 24.1
2 Pro TV 265.000 6.3 20.6
3 Kanal D 115.000 2.7 9
4 DigiSport 1 42.000 1 3.2
5 Happy Channel 37.000 0.9 2.8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Seretica Seretica
    Prostii astia tot fac comparatii intre un serial si o emisiune. Dar de ce nu faceti comparatie intre 2 seriale (sau sa le spune telenovele) ? Intre Vlad si Sacrificiul ? Oare care sta mai bine ?
    Normal ca Vlad. O diferenta foarte mare intre serialul dat de Pro TV si Sacrificiul. Oricum, Antenuta e mereu fricoasa. Pui serialul miercuri, la o ora tarzie. Oare de ce nu il difuzezi joi, la bataie cu Las Fierbinti ?
  • Umilicor Umilicor
    Postacule antenist cap sec Razvan Putina R, dar vineri ce a facut umorul tau de 2 parale? Ai si laudat emisiunea ca are audiente bune. Dar teapa, Pro a sters pe jos cu Antenuta cu un filme vechi de 100 de ani, umilinta , ha ha ha.

    Si de saptamana trecuta nu zici nimic? Umilinta pe Antenuta. Luni lider Pro, marti Fierbintenii peste Chefi, doar Chefii peste Fermatici, miercuri Pro lider, joi lider detasat Pro, vineri Mascatii peste Factorati, sambata Antenuta lider la pensionari, comercial egalitate. Iar vineri pro lider cu film vechi peste umor de 2 parale.
    Deci saptamana trecuta Pro TV a sters cu Antenuta pe jos. Umilinta.
  • Iuli Iuli
    @Sabina, alte vremuri, mult mai mulți telespectatori erau la tv anul trecut vs acest an.
    2020 este anul în care toți oamenii vor să iasă afară și să profite de orice moment în aceste vremuri.

    Sincer, nu aș sta să mă uit la nici o televiziune pe așa vreme frumoasă, online gratis le poți vedea oricând pe orice site :)

    Ps: audiența cheflilor este aceeași de anul trecut la prima confruntare cu “Vlad”.
  • Sabina Sabina
    Razvan , nu sunt Doru ,cred ca ma confunzi .Daca am aceiasi parere ca si cea
    a lui Doru ,Iuli ,Marian sau altii care au comentarii obiective atat la adresa Pro tv -ului cat si a Antenei 1 .Sincer ,Doru si Expertul au comentarii foarte pertinente si foarte obiective .Sa revenim ,Chefi la cutite au scazut fata de anul trecut pentru ca anul trecut aveau 9, 10 puncte in finala chiar 11 puncte iar acum au scazut .
  • Colocoros Colocoros
    Postacule antenist cap sec Mihai, vezi ca e stire cu un nou serial produs de Antenuta, o cupie dupa un serial turcesc. Acolo nu comentezi ?
    Si pe stirile unde Pro a batut Antenuta nu zici nimic postacule ?
  • Razvan Razvan
    Sabina, Bucatarica si alte nume idiate care le mai folosești Dorule ,cap sec , taci din gura ,a ster Chefii pe jos cu "marele" vostru serial, haha...ha,Chefii pe intervalul lor pe comercial 25,1 share ,Pro tv 19,4 ,unde vezi tu ca Chefii au scazut fata de anu trecut? Vlad ,da a scazut ,scrie si în articol, pe intervalul Chefilor, Vlad a fost pe locul 3 pe urban ,sub Kanal D cu serialul turcesc.
  • Marian Marian
    Dragos atata timp cat va fi acest individ la conducere n-ai sa mai vezi niciun cooking pacat cu mai fac Sunt celebru in legatura cu serial poate va mai creste un pic sau deloc multi se uita pe pro plus .
  • Haide, Mihai! Haide, Mihai!
    Mihai, astept sa comentezi ceva si despre cea mai noua copie a Antenutei, noul serial "fenomen" copiat dupa un turcesc de la Kanal D. Sau numai despre stirile legate de Protv te vedem si pe tine zicand ceva?
  • Sabina Sabina
    Vlad are o audienta constanta ,saptamana viitoare vor aparea Tudor Chirila si Raluca Aprodu si cu siguranta va mai creste audienta .Aseara int-adevar a fost un episod mai plictisitor .Vlad este oricum peste serialul Sacrificiul de pe Antena1 .Si emisiunea Chefi la cutite a mai pierdut din audienta fata de anul trecut cand aveau 9 puncte de rating .Chefii numai au acelasi farmec
  • Dragos Dragos
    Pro-ul trebuie sa gaseasca neaparat un format de cooking atractiv (cam greu sa gaseasca niste chefi la fel de buni). Cea mai mare greseala e ca s-au debarasat de chefi si de Mona Segal. Publicul roman e mare amator de caterinca. E musai ca Pro-ul sa vina cu ceva nou...daca nu cu un format cu bucatari, ceva cu comedianti. Pana in momentul asta, singurii care-i bat pe chefi par a fi fierbintenii si cei de la Visuri la cheie (nu numai comedia place, romanului ii plac si lacrimile), insa nu stiu pentru cat timp.
  • Daniel Samoilă Daniel Samoilă
    @Ne0 Tabelul inițial de pe comercial era greșit, datele din text însă erau corecte. S-a rectificat între timp.

    Mulțumim pentru observații.
  • Gabi Gabi
    Nu sunt fan antena, dar pro merita ce o se întâmplă, cu ocazia asta poate își da seama ca nu poate sa rămână mereu nr 1 cu formate puține și deja fără sare și piper.
  • Mihai Mihai
    Cum vin postacii PRO TV sa gaseasca scuze mereu si sa explice ei cum ce vedem noi nu este real si cifrele mint...
  • Valentin Valentin
    Astă poate fi un semnal că sezonul 3 va fi ultimul !
  • RzV RzV
    Vlad are audiente constante episod de episod. Fiind un serial si-a format un numar de urmaritori de la inceput. Nu cred ca sunt oameni ce se uita prima data acum. Cei care nu urmaresc serialul e logic sa schimbe pe alte posturi. Dar daca comparam Vlad cu serialele de pe Antena castiga clar acesta la audiente.

Trimite un comentariu

sus