Skip to main content

COMUNICAT. Sute de mii de piese pentru creatorii din TV, film și advertising. Piese din trailere Avatar, Pirații din Caraibe, Lord of the Rings și Harry Potter

 
COMUNICAT. Sute de mii de piese pentru creatorii din TV, film și advertising. Piese din trailere Avatar, Pirații din Caraibe, Lord of the Rings și Harry Potter

COMUNICAT. Jumătate de milion de piese au la dispoziție creativii români din film, media și advertising. Inclusiv cataloage cu piese din trailere la filme ca Avatar, Pirații din Caraibe, The Lord of the Rings sau seria Harry Potter. Sau muzică scrisă de artiști consacrați ai legendarei case de discuri londoneze NINJA TUNE, cum ar fi Maxim din trupa The Prodigy, Coldcut, Kid Koala, Mr Scruff, Machinedrum, Portico și alții.

Publicitate

Asta după ce Blue Island Music, unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de muzică de librărie din România, a semnat un nou parteneriat cu BMG Production Music (BMGPM), devenind astfel unicul reprezentant al catalogului BMGPM din România.

BMG Production Music este divizia de muzică de librărie a BMG Rights Management, al patrulea cel mai mare editor de muzică din lume, și totodată compania de muzică de librărie cu cea mai rapidă creștere din lume, care furnizează conținut muzical industriilor de film, media, publicitate și gaming.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

BMGPM și-a extins rapid operațiunile și repertoriul cu un catalog de muzică la nivel internațional de peste 500.000 de piese, două studiouri de muzică la comandă în Los Angeles și Londra și echipe creative globale răspândite în 9 birouri din întreaga lume.

Printre librăriile emblematice deținute de către BMGPM se numără cataloagele de muzică de trailer, X-Ray Dog, Immediate Music și Must Save Jane, cele trei regăsindu-se în trailerele unor blockbustere de la Hollywood precum Avatar, Pirații din Caraibe, The Lord of the Rings sau seria Harry Potter.

Mai conține librăriile generaliste de succes precum Altitude Music, Beds & Beats, AXS Music, Selectracks, Music Beyond, librăriile din colecția „Artist Series” precum The Den, Homegrown sau BBF, cele cu înregistrări vintage autentice cum sunt Tele Music, Valentino, The Film Music of Ronald Stein sau colecția de muzică clasică Parry Music Classical.

În plus, odată cu încheierea parteneriatului, clienții Blue Island Music vor avea acces și la muzică scrisă de artiști consacrați ai legendarei case de discuri londoneze NINJA TUNE, cum ar fi Maxim din trupa The Prodigy, Coldcut, Kid Koala, Mr Scruff, Machinedrum, Portico, și alții, reuniți în librăria parteneră a BMGPM, NINJA TUNE PRODUCTION MUSIC.

În plus, pentru conținut axat pe sport și adrenalină va fi disponibilă și SOUNDS OF RED BULL, librărie parteneră a BMGPM.

Toate librăriile BMGPM sunt acum disponibile în platforma online Blue Island Music, accesibilă la http://search.blueisland.ro.

„Suntem încântați că am fost aleși să fim partenerii BMGPM în România”, a declarat Horea Pascu, Managing Director, Blue Island Music.

„Expertiza noastră pe piața media locală, combinată cu conținutul muzical divers și de înaltă calitate al BMGPM creează o sinergie incontestabilă.

Prin acest acord, vom avea o dublare a ofertei noastre de muzică, oferindu-le astfel clienților noștri o resursă de muzică deosebit de vastă și contribuind inerent la creșterea calității producțiilor lor.

În egală măsură, el va crea oportunități pentru dezvoltarea de noi parteneriate viitoare. Adăugarea librăriilor BMG în oferta noastră de muzică reprezintă un moment însemnat în dezvoltarea afacerii noastre și un important pas înainte."

John Clifford, EVP & Global Managing Director la BMGPM a comentat:

„Suntem bucuroși să începem această colaborare cu Blue Island. Horea a construit o afacere impresionantă în România, este o persoană respectată în industrie și, prin urmare, Blue Island Music reprezintă alegerea de parteneriat evidentă, care va duce la creșterea BMGPM în România.”

Despre Blue Island Music

Blue Island Music este unul dintre cei mai importanți furnizori de muzică pentru industriile creative din România, reprezentând în mod exclusiv o selecție de peste 100 de librării de muzică de pe întreg globul, precum și un mix de cataloage de publishing conținând muzică comercială.

În cei 14 ani de existență, compania şi-a construit o reputație solidă în piața media românească, fiind o prezență constantă pe coloana sonoră a producțiilor publicitare, precum și a celor de televiziune, cu peste 2000 de astfel de producții.

Pe lângă librăriile internaționale pe care le reprezintă, Blue Island Music produce și conținut muzical bazat pe elemente etnice românești, venind în întâmpinarea nevoilor clienților și în această zonă.

Despre BMG Production Music

BMG Production Music (BMGPM) este o companie internațională de muzică de librărie, deservind industriile de film, media, advertising și gaming. BMGPM dezvoltă modalități noi de a-i conecta pe creativi cu compozitorii, oferind acces online la un catalog de aproximativ 500.000 de piese, cuprinzând toate genurile muzicale.

Divizia de muzică custom realizează muzică la comandă, produsă de artiști și compozitori semnați cu BMG, pentru orice fel de proiect audiovizual care are nevoie de o coloană sonoră personalizată.

Compania are sedii în Londra, Los Angeles, Paris, Sydney, Berlin, New York, Singapore, Hong Kong și Amsterdam. BMG Production Music este deținută integral de noua companie de muzică BMG, al patrulea cel mai mare editor de muzică din lume și prima apariție nouă la nivel global din industria muzicii din ultimele decenii.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu