Skip to main content

Încă un jurnalist părăsește Digi24. Bogdan Ocnaru se desparte de stația de știri

 
Încă un jurnalist părăsește Digi24. Bogdan Ocnaru se desparte de stația de știri

Încă o plecare de la Digi24. Este vorba despre jurnalistul Bogdan Ocnaru, om cu vechime în stația RDS, care și-a anunțat despărțirea de postul de știri. Ieri, pe 13 septembrie, a fost ultima sa zi la Digi24. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, acesta a spus că ruptura s-a produs din motive personale și că, pentru moment, nu are în plan să se alăture unui nou proiect:

„O să văd ce voi face. Asta a fost cea mai bună variantă. Am motive personale. Cred că, probabil, nu mai eram nici pe aceeași lungime de undă. Mie mi-a plăcut atmosfera din redacție, iar cu colegii am rămas în relații foarte bune.

Momentan nu știu unde o să mă duc, dar probabil tot în presă”, a spus aceasta. 

Ocnaru a vorbit și de ultimele luni, care au fost marcate de pandemie și pe care le consideră „dificile” și „ciudate”:

„Ultimele luni, cele de pandemie, au fost foarte dificile și ciudate. Am învățat destul de multe de la pandemia asta. Ne-a făcut să ne atingem limitele și ne-a făcut să ne punem mintea la contribuție”, a menționat jurnalistul. 

Scurtă carte de vizită

Bogdan Ocnaru avea mulți ani de vechime la Digi24. S-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare. A lucra neîntrerupt la Digi24 până în 2017, când a intrat în concediu de paternitate. S-a ocupat în paralel și de un proiect personal. Trebuia să revină în iunie 2019, dar după concediu și-a dat demisia.

S-a întors, totuși, la stația de știri în ianuarie 2020. 

Înainte de Digi24 a lucrat la Observatorul Antenei 1, din 2005 până în 2011. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu