Skip to main content

Încă un jurnalist părăseşte Digi24. Bogdan Ocnaru se desparte de staţia de ştiri

 
Încă un jurnalist părăseşte Digi24. Bogdan Ocnaru se desparte de staţia de ştiri

Încă o plecare de la Digi24. Este vorba despre jurnalistul Bogdan Ocnaru, om cu vechime în staţia RDS, care şi-a anunţat despărţirea de postul de ştiri. Ieri, pe 13 septembrie, a fost ultima sa zi la Digi24.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, acesta a spus că ruptura s-a produs din motive personale şi că, pentru moment, nu are în plan să se alăture unui nou proiect:

„O să văd ce voi face. Asta a fost cea mai bună variantă. Am motive personale. Cred că, probabil, nu mai eram nici pe aceeaşi lungime de undă. Mie mi-a plăcut atmosfera din redacţie, iar cu colegii am rămas în relaţii foarte bune.

Momentan nu ştiu unde o să mă duc, dar probabil tot în presă”, a spus aceasta.

Ocnaru a vorbit şi de ultimele luni, care au fost marcate de pandemie şi pe care le consideră „dificile” şi „ciudate”:

„Ultimele luni, cele de pandemie, au fost foarte dificile şi ciudate. Am învăţat destul de multe de la pandemia asta. Ne-a făcut să ne atingem limitele şi ne-a făcut să ne punem mintea la contribuţie”, a menţionat jurnalistul.

Scurtă carte de vizită

Bogdan Ocnaru avea mulţi ani de vechime la Digi24. S-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare. A lucra neîntrerupt la Digi24 până în 2017, când a intrat în concediu de paternitate. S-a ocupat în paralel şi de un proiect personal. Trebuia să revină în iunie 2019, dar după concediu şi-a dat demisia.

S-a întors, totuşi, la staţia de ştiri în ianuarie 2020.

Înainte de Digi24 a lucrat la Observatorul Antenei 1, din 2005 până în 2011.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • O reală pierdere. Mai ales pentru doamna Ocnaru, care nu-și mai poate băga clientela de PR în materialele soțului.
  • Pentru cei care nu știu si cred că meseria asta e numai o plăcere, să înțeleagă că ai toate șansele să îți lași ficatul pe la redacție.

Trimite un comentariu

sus