Skip to main content

COMUNICAT. Anunțurile de tipul „cumpărăm cărți” ne fac viața mai ușoară

 
COMUNICAT. Anunțurile de tipul „cumpărăm cărți” ne fac viața mai ușoară

COMUNICAT. Este plăcut să cumpărăm cărți. Căutarea titlurilor, alegerea lor ținând cont de curiozitățile care ne macină, achiziția propriu-zisă. Toate acestea conferă un sentiment de satisfacție, fie că vorbim de cititori pasionați sau amatori de lecturi la ceas târziu în noapte. Plimbările prin librării, anticariate sau chiar o comandă online de volume sunt esențiale pentru consumatorii de carte.

Publicitate

De asemenea, e plăcut să primim cărți drept cadou, iar bucuria este enormă atunci când titlurile corespund dorințelor noastre.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Care sunt avantajele unui anunț de tipul „cumpărăm cărți”?

Suntem conștienți de faptul că printre volumele achiziționate, primite în dar sau moștenite, se strecoară și titluri care nu stârnesc un interes real de lectură. Și știm că ar trebui să luăm măsuri, deoarece plăcerea de a citi și a strânge cărți ne transformă casa într-o bibliotecă imensă. Volumele mult prea vechi sau cărțile cumpărate compulsiv au nevoie de altă casă.

Ce putem face dacă ne aflăm într-o situație similară, unde toate etajerele sunt ocupate, rafturile sunt pline și zgomotele pe care acestea le produc, din cauza greutății mult prea mari, ne fac să tresărim?

Putem găsi o soluție pentru a ne elibera rafturile dacă ne îndreptăm atenția spre anunțurile de tipul „cumpărăm cărți” sau „cumpărăm cărți la kg”. Care sunt beneficiile acestui tip de anunț?

● cei care se vor ocupa de preluarea cărților de care tu nu mai ai nevoie și vrei să le vinzi sunt specialiști în colectarea cărților;
● dai o a doua șansă cărților vechi;
● eliberezi spațiu din locuință;
● indiferent de cantitatea cărților, aceasta va fi preluată.

„Cumpărăm cărți la kg’’, deviza specialiștilor în colectare de cărți de la Cumpăr Cărti

Probabil ne-am atașat emoțional de unele titluri sau cumpărăm cărți asemănătoare cu cele pe care deja le-am citit. Și, ca orice colecționar, avem destule volume în biblioteca personală. Deși par foarte interesante, nu ne mai atrag, iar spațiul pe care-l ocupă este mare. Cu siguranță, nu o să le mai oferim acestora atenția cuvenită. Însă, ce putem face pentru a schimba această situație și a ne recupera investiția?

Putem să ne adresăm unor specialiști pe nișa comerțului de cărți, care lucrează sub deviza „cumpărăm cărți la kg” și nu numai. Beneficiile sunt maxime, iar efortul este minim.
Colaborarea cu o echipă experimentată în ceea ce privește comerțul cu cărți are multe beneficii, printre care:

● evaluarea titlurilor este gratuită, iar plata se face pe loc;
● se acceptă titluri din orice domeniu, de la matematică la dezvoltare personală, manuale școlare, psihologie, antropologie, beletristică, apicultură și altele;
● se pot prelua atât cărți noi cât și cărți vechi;
● se acceptă volume indiferent de cantitate;
● edițiile rare sau cele cu autografe sunt evaluate la un preț corect;
● nu există altfel de comisioane;
● deplasarea la domiciliul vânzătorului, precum și transportul sunt garantate de echipă.

Care e procedura pentru cei care vor să-și vândă cărțile

Dacă vrei să-ți valorifici titlurile pe care le ai și să le oferi o a doua viață, nu ezita. Mediul încojurător îți va fi recunoscător, iar cărțile vor ajunge la oamenii potriviți. Mai vechi sau mai noi, toate au în ele o lume care abia așteaptă să fie descoperită și de altcineva.

Așa că, dacă te-ai hotărât să vinzi cărțile care-ți sunt de prisos, procedura este o joacă de copii. Tot ce trebuie să faci este să contactezi, prin mail sau prin apel telefonic pe cineva avizat.

Echipa CumparCarti.ro, care are 12 ani experiență în comerțul cu cărți și anticariate, se ocupă de colectarea de cărți din București și Ilfov. Deplasarea, transportul la domiciliul clientului, precum și evaluarea cărților sunt gratuite.

Așadar, cu toate că este plăcut să cumpărăm cărți, poate chiar să ajungem să cumpărăm cărți la kg sau să le primim moștenire, nu putem să păstrăm sute și mii de volume într-o locuință obișnuită.

Iar volumele vechi sau cele care nu sunt neapărat pe gustul nostru pot bucura alți ochi. Așa că, posibilitatea de a vinde, precum și un pic de ajutor din partea unor persoane cu experiență sunt mereu binevenite.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • bine ar fi ca aceste carti sa umple bibliotecile satesti care prin anii 60 erau la mare cautare si care acum au disparut

Trimite un comentariu