Skip to main content

COMUNICAT. Creşte popularitatea brandului tău printr-o producţie video cu potenţial viral

 
COMUNICAT. Creşte popularitatea brandului tău printr-o producţie video cu potenţial viral

COMUNICAT. Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa fii tu primul care vede o productie video virala, inaintea milioanelor de oameni care o shareuiesc pe toate retelele de socializare? Ba mai mult, sa fii chiar tu cel care isi da OK-ul final, inainte ca respectivul clip sa fie urcat pe YouTube si sa impanzeasca Facebookul si Instagramul?

Publicitate

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa numeri personal toate Like-urile si Share-urile, dar si banii obtinuti in urma viralului? Ei bine, nu mai trebuie doar sa visezi, acum cel mai crazy gand poate deveni realitate!

Videomaniax.ro este cea mai noua agentie de video marketing din Bucuresti, care realizeaza orice productie video cu potential viral! Acestea te vor ajuta sa iti cresti popularitatea (brand awareness-ul), vanzarile si, in consecinta, veniturile business-ului tau.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile acestei agentii, daca iti doresti reclame video, prezentari de produs sau de companie (corporate) sau chiar videoclipuri muzicale! Cu ajutorul lor, te vei apropia mai mult de clientii tai, vei descoperi noi potentiali cumparatori si vei devansa competitia cat ai spune "viral".

Ce diferentiaza aceasta agentie de video marketing fata de altele care realizeaza productii video este abordarea lor.

"Vedem frumosul in orice si folosim umorul pentru a crea continut care merita shareuit. Suntem de parere ca orice mesaj pe care cauti sa il transmiti este mai de impact atunci cand reuseste sa iti smuceasca un zambet, sa te faca sa razi sau sa iti trezeasca o emotie", se arata pe site-ul oficial Videomaniax.

Membrii echipei se descriu drept "nebuni dupa videografie, dupa scenarii, dupa marketing si ai naibii de buni" si sunt convinsi ca au ceva de oferit pentru orice tip de organizatie si client.

O productie video realizata de Videomaniax va fi construita cu mare atentie si in cele mai mici detalii, in urma unui proces care include urmatoarele etape: stabilirea obiectivelor - research asupra audientei si industriei relevante - stabilirea mesajului principal - brainstorming creativ - determinarea ideii si a povestii - scrierea scenariului - filmare, editare si animatie.

Dupa cum vezi, nimic nu este lasat la voia intamplarii, iar "de vina" este Ovidiu Joita, fondatorul agentiei, unul dintre cei mai experimentati specialisti in marketing online si SEO din Romania. Cu peste 15 ani de experienta in domeniu, Ovidiu Joita este fondatorul agentiei SEO iAgency.ro si al primei scoli de SEO din Romania, Jedi SEO School.

Daca ai nevoie de o productie video pentru retelele de socializare, care sa te ajute sa iti cresti numarul de clienti, vanzarile si veniturile business-ului tau, trebuie sa stii ca poti opta intre un Video Basic, Video Original Standard si Video Original Pro. Diferentele intre acestea tin de complexitatea serviciilor oferite, cum ar fi efectele speciale, animatiile folosite, tranzitiile dintre cadre si design-ul audio.

"Impreuna, gasim acel ceva special pe care organizatia ta il are de oferit si il fructificam intr-un video de promovare, la care nu o sa te mai saturi sa te uiti", se mai arata pe site-ul "maniacilor". Si, chiar daca vei vedea viralul primul, nu vei pastra exclusivitatea si il vei posta imediat, urmand ca apoi sa nu mai poti tine pasul cu numarul de vizualizari!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus