Skip to main content

COMUNICAT. Festivalul Copilăriei. Parc de atracții în weekend la AFI Cotroceni

 
COMUNICAT. Festivalul Copilăriei. Parc de atracții în weekend la AFI Cotroceni

COMUNICAT. Cine a ratat ziua de 1 iunie are ocazia să se bucure de această sărbătoare specială. AFI Cotroceni recreează ziua mult așteptată de copii și organizează în 5 și 6 septembrie „Festivalul Copilăriei”, un eveniment memorabil dedicat întregii familii.

Publicitate

Creativitatea, imaginația și distracția sunt cele trei cuvinte cheie ale Festivalului Copilăriei! Bulevardele din mall și spațiul exterior se vor transforma timp de două zile într-un parc de atracții pentru copii.

Cei mici sunt așteptați să participe activ la momente artistice pline de energie, ateliere educative, reprize de dans, sesiuni de baloane modelabile și picturi pe față, întâlniri cu personajele de basm Olaf, Winnie, Mickey, Minnie și cu statui vivante, concursuri, zonă de tatuaje, jocuri interactive, cabină foto și să viziteze standurile atractive cu dulciuri.

„Ne-am dorit să reunim comunitatea AFI Cotroceni și să le oferim două zile de culoare și emoții, în care stresul este pus pe pauză și zâmbetul este accesoriul obligatoriu pentru a participa la eveniment. Așa că în acest weekend invităm părinții și copiii să participe activ la Festivalul Copilăriei și să își creeze amintiri frumoase”, a declarat Silviu Chivereanu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu