Skip to main content

COMUNICAT. A început Gaming Video Awards, competiţie ce îi premiază pe cei mai buni şi responsabili creatori de conţinut de gaming din România

 
COMUNICAT. A început Gaming Video Awards, competiţie ce îi premiază pe cei mai buni şi responsabili creatori de conţinut de gaming din România

COMUNICAT. Gaming Video Awards, competiţia care îi premiază pe creatorii care oferă comunităţilor lor conţinut de gaming de calitate, a fost lansat oficial în timpul Gaming Marathon, pe 12 septembrie, eveniment la care au participat peste 350.000 de gameri din toaţă ţara.

Publicitate

Competiţia îşi doreşte să stabilească standarde de calitate, conţinut şi limbaj pentru ca generatiile tinere să aibă ca reper modele demne de urmat

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Gaming Video Awards doreşte să ofere recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi video-uri de calitate şi, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Aceşti creatori pot deveni repere pentru generaţii de tineri, creând în platformele lor spaţii sigure de entertainment şi dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Gaming Video Awards se desfăşoară în trei etape: etapa înscrierilor care se încheie pe 30 septembrie, cea a votului publicului, care are loc între 1 octombrie şi 14 octombrie şi etapa în care nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing vor juriza propunerile publicului. Gala de anunţare a câştigătorilor va fi transmisă live pe 6 noiembrie.

Cei care vor şă-şi înscrie favoriţii la una din categoriile competiţiei, o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro

Gaming Video Awards este alcătuit din 14 categorii şi va lua în considerare cele mai bune video-uri propuse pe platformele YouTube şi Twitch:

  • Cel mai bun video de gaming
  • Cel mai bun stream live
  • Newcomer of the year
  • Cea mai bună serie de Let’s Play
  • Cel mai bun video al unei creatoare de conţinut
  • Cel mai bun conţinut de gaming tech
  • Cel mai bun conţinut de MOBA
  • Cel mai bun conţinut de Sports Games
  • Cel mai bun conţinut de Battle Royale
  • Cel mai bun conţinut de Tactical Shooters
  • Cel mai bun conţinut axat pe jocurile populare
  • Cel mai bun conţinut kids friendly
  • Role model of the yea
  • Creatorul de conţinut al anului

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu şi Level Up. Evenimentul se alătură celorlalte produse proprii ce poartă semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borţun Olteanu: Bucharest Gaming Week şi Gaming Marathon.

„Căutăm să setăm standarde, atât de calitate, conţinut cât şi de limbaj. Să îi aplaudăm pe cei care le ating. Creatorii de conţinut sunt pentru adolescenţi şi tineri cei de la care îşi iau cel mai des informaţiile iar pentru copii eroi şi modele. Este pentru branduri o oportunitate, află care sunt creatorii de conţinut validaţi de un juriu prin care îşi pot transmite mesajele fără să rişte ca asocierea să le dăuneze imaginii.

Pe de altă parte, părinţii află care sunt acele modele pe mâna cărora pot să îşi lase copiii. Asta ne dorim de la Gaming Video Awards.

Acest eveniment este doar un prim pas în a acorda recunoaştere creatorilor de conţinut video din România. În 2021 vom organiza prima ediţie a Romanian Video Awards care va premia streameri, vloggeri de travel, food, auto, real estate, entertainment etc.

Românii urmăresc din ce în ce mai mult video pe Youtube, Tik Tok sau Instagram. Trebuie, deci, să îi căutăm pe cei mai profesionişti dintre creatori”, spune Tudor Dăescu, General Manager Dăescu Borţun Olteanu.

Divizia de gaming a Dăescu Borţun Olteanu are în portofoliu clienţi precum Amber, RGDA, Dev.Play, AOC Gaming şi MMD (monitoarele Philips) dar lucrează împreună şi cu brand-uri care doresc să comunice către publicurile lor prin gaming precum Philips OneBlade sau George, primul banking inteligent.

De-a lungul a peste 14 ani, Dăescu Borţun Olteanu a lucrat pentru clienţi din zona IT&C şi gaming sau a dezvoltat campanii de gaming pentru Logitech G, Electronic Arts, King, Samsung, Razer, ESL Gaming sau Armata României.

Gaming Video Awards se desfăşoară pe www.gamingvideoawards.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus