Skip to main content

COMUNICAT. OFICIAL: Gândul.ro, rezultate spectaculoase de audienţă în ultimul an!

 
COMUNICAT. OFICIAL: Gândul.ro, rezultate spectaculoase de audienţă în ultimul an!

COMUNICAT. Site-ul publicaţiei online gandul.ro a înregistrat rezultate tot mai bune de la începutul anului 2020, ajungând, în luna august 2020, la peste 2,7 milioane de cititori unici.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Astfel, dacă în luna august a anului trecut, conform datelor SATI, pe site intrau 1.647.267 de cititori unici, care făceau 5.897.448 de afişări, în luna august a acestui an, pe site au intrat 2.707.639 de cititori unici şi au făcut 17.397.418 de afişări. Timpul mediu petrecut de aceştia pe site a crescut, de asemenea, de la 03:49 minute la 06:12 minute, în medie.

În luna februarie a acestui an, site-ul şi-a schimbat atât designul şi platforma, cât şi domeniul, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Tot începând cu februarie echipa gandul.ro s-a mărit şi s-a concentrat pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE cu Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.30.

Un alt nume care s-a alăturat echipei gandul.ro în acest an este cel al realizatorului de emisiuni radio şi TV, Mihai Morar, care semnează un editorial săptămânal în acest site.

Directorul editorial al Grupului Gândul este jurnalistul Adrian Artene.

Site-urile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro şi apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, care s-au situat pe locul 1 în topul afişărilor în luna august, cu 202.317.834 de afişări, depăşind toate celelalte grupuri de presă. Brandul şi site-ul Gândul au devenit parte a grupului de presă Gândul în luna noiembrie 2019. Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Grupului Gândul.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus