Skip to main content

COMUNICAT. Platforma PortalMed - cu sfaturi şi informaţii de la specialişti - lansată oficial. Un proiect AdSymphony

 
COMUNICAT. Platforma PortalMed - cu sfaturi şi informaţii de la specialişti - lansată oficial. Un proiect AdSymphony

COMUNICAT. Lansare oficială. PortalMed, platformă cu sfaturi şi informaţii medicale oferite de specialişti, a fost lansată oficial. Pe scurt, platforma cuprinde secţiune dedicate pacienţilor (cu articole pe diverse teme), emisiuni video, dar şi informaţii pentru specialiştii în domeniu.

Publicitate

Detalii, în continuare.

Platforma multimedia PortalMed este dezvoltată de agenţia AdSymphony, în parteneriat cu Stada şi Walmark.

Ideea, spun iniţiatorii ei, a apărut în luna martie a anului 2020, odată cu declararea stării de urgenţă în România, când, spun aceştia, a devenit evidentă nevoia de conţinut medical de calitate, accesibil, obţinut din surse sigure, destinat atât specialiştilor, cât şi pacienţilor.

Pe PortalMed veţi găsi zilnic ştiri de profil, preluate de cele mai importante instituţii, centre de cercetare şi jurnale medicale din lume; materiale video în care specialiştii oferă sfaturi medicale; articole de specialitate şi reportaje în exclusivitate.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru pacienţi

Publicului larg îi sunt dedicate o serie de articole de interes, grupate în categorii: informaţii despre boli, afecţiuni şi tratamente, recomandări pentru un stil de viaţă sănătos, poveşti terapeutice şi jocuri educative pentru copii, curiozităţi medicale şi nu numai.

Emisiunile PortalMed

Pe parcursul mai multor luni, publicul larg a avut acces liber la sfaturi medicale oferite de specialişti, prin intermediul emisiunilor înregistrate sau transmise în direct pe pagina de Facebook şi pe canalul de Youtube.

Pacienţii au avut, astfel, ocazia să primească de la medicii colaboratori sfaturi utile pentru diverse probleme de sănătate cu care s-au confruntat şi să afle care sunt paşii de urmat pentru a le rezolva.

Pentru specialişti

În acest moment, PortalMed acoperă cea mai largă plajă de informaţii dedicate medicilor, cercetătorilor, farmaciştilor şi companiilor de profil: studii clinice, medicamente şi dispozitive medicale, cercetare şi tratamente experimentale.

Ştirile medicale oferă zilnic date obiective despre cele mai noi descoperiri şi decizii ale autorităţilor medicale, despre evoluţia tehnologiei şi a cercetărilor din domeniul medical, despre noi terapii promiţătoare şi soluţii terapeutice inovatoare.

Reportaje exclusive

Platforma medicală şi-a propus să reflecte inclusiv activitatea medicală „de pe teren”, din mijlocul evenimentelor. Un exemplu în acest sens este reportajul realizat în exclusivitate la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, care reflectă provocările actuale pentru sistemul medical, dar şi dedicaţia şi profesionalismul oamenilor care veghează zi şi noapte la sănătatea celorlalţi.

De la dificultăţile administrative, circuitele adaptate perioadei de pandemie şi până la conexiunile care se creează între membrii echipelor medicale, dar şi între personalul medical şi pacienţi – materialul reflectă o faţă de multe ori nevăzută sau insuficient cunoscută a ceea ce înseamnă activitatea într-un spital.

Misiunea PortalMed

PortalMed şi-a propus, în primul rând, să ofere acces liber tuturor pacienţilor şi specialiştilor la informaţii necesare, utile şi de actualitate. Nu în ultimul rând, acesta este şi un demers menit să contribuie la educaţia pentru sănătate şi la familiarizarea publicului cu procedurile şi paşii care trebuie urmaţi în situaţiile în care au nevoie de asistenţă medicală.

În ceea ce-i priveşte pe medici şi pe specialiştii din domeniile conexe, platforma reuşeşte să acopere o gamă vastă de informaţii, care să contribuie la menţinerea legăturii profesioniştilor cu evoluţia ştiinţelor şi practicilor medicale la nivel mondial.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus