Skip to main content

COMUNICAT. Platforma PortalMed - cu sfaturi și informații de la specialiști - lansată oficial. Un proiect AdSymphony

 
COMUNICAT. Platforma PortalMed - cu sfaturi și informații de la specialiști - lansată oficial. Un proiect AdSymphony

COMUNICAT. Lansare oficială. PortalMed, platformă cu sfaturi și informații medicale oferite de specialiști, a fost lansată oficial. Pe scurt, platforma cuprinde secțiune dedicate pacienților (cu articole pe diverse teme), emisiuni video, dar și informații pentru specialiștii în domeniu.

Publicitate

Detalii, în continuare.

Platforma multimedia PortalMed este dezvoltată de agenția AdSymphony, în parteneriat cu Stada și Walmark.

Ideea, spun inițiatorii ei, a apărut în luna martie a anului 2020, odată cu declararea stării de urgență în România, când, spun aceștia, a devenit evidentă nevoia de conținut medical de calitate, accesibil, obținut din surse sigure, destinat atât specialiștilor, cât și pacienților.

Pe PortalMed veți găsi zilnic știri de profil, preluate de cele mai importante instituții, centre de cercetare și jurnale medicale din lume; materiale video în care specialiștii oferă sfaturi medicale; articole de specialitate și reportaje în exclusivitate.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru pacienți

Publicului larg îi sunt dedicate o serie de articole de interes, grupate în categorii: informații despre boli, afecțiuni și tratamente, recomandări pentru un stil de viață sănătos, povești terapeutice și jocuri educative pentru copii, curiozități medicale și nu numai.

Emisiunile PortalMed

Pe parcursul mai multor luni, publicul larg a avut acces liber la sfaturi medicale oferite de specialiști, prin intermediul emisiunilor înregistrate sau transmise în direct pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Pacienții au avut, astfel, ocazia să primească de la medicii colaboratori sfaturi utile pentru diverse probleme de sănătate cu care s-au confruntat și să afle care sunt pașii de urmat pentru a le rezolva.

Pentru specialiști

În acest moment, PortalMed acoperă cea mai largă plajă de informații dedicate medicilor, cercetătorilor, farmaciștilor și companiilor de profil: studii clinice, medicamente și dispozitive medicale, cercetare și tratamente experimentale.

Știrile medicale oferă zilnic date obiective despre cele mai noi descoperiri și decizii ale autorităților medicale, despre evoluția tehnologiei și a cercetărilor din domeniul medical, despre noi terapii promițătoare și soluții terapeutice inovatoare.

Reportaje exclusive

Platforma medicală și-a propus să reflecte inclusiv activitatea medicală „de pe teren”, din mijlocul evenimentelor. Un exemplu în acest sens este reportajul realizat în exclusivitate la Spitalul de Pediatrie din Pitești, care reflectă provocările actuale pentru sistemul medical, dar și dedicația și profesionalismul oamenilor care veghează zi și noapte la sănătatea celorlalți.

De la dificultățile administrative, circuitele adaptate perioadei de pandemie și până la conexiunile care se creează între membrii echipelor medicale, dar și între personalul medical și pacienți – materialul reflectă o față de multe ori nevăzută sau insuficient cunoscută a ceea ce înseamnă activitatea într-un spital.

Misiunea PortalMed

PortalMed și-a propus, în primul rând, să ofere acces liber tuturor pacienților și specialiștilor la informații necesare, utile și de actualitate. Nu în ultimul rând, acesta este și un demers menit să contribuie la educația pentru sănătate și la familiarizarea publicului cu procedurile și pașii care trebuie urmați în situațiile în care au nevoie de asistență medicală.

În ceea ce-i privește pe medici și pe specialiștii din domeniile conexe, platforma reușește să acopere o gamă vastă de informații, care să contribuie la menținerea legăturii profesioniștilor cu evoluția științelor și practicilor medicale la nivel mondial.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu