Skip to main content

COMUNICAT. Notino lansează campania: Dar voi ce vă doriţi cu adevărat?

 
COMUNICAT. Notino lansează campania: Dar voi ce vă doriţi cu adevărat?

COMUNICAT. Notino, cel mai mare magazin online cu parfumuri şi cosmetice din Europa, lansează o nouă campanie, prin intermediul căreia prezintă diversele moduri prin care femeile se inspiră din frumuseţea care le înconjoară.

Publicitate

Obiectivul campaniei este de a demonstra că, datorită celei mai largi oferte de produse de beauty existente în portofoliul Notino, a preţurilor mereu avantajoase dar şi a serviciilor fără concurenţă, lumea frumuseţii este acum mai accesibilă ca oricând.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Noua campanie se desfăşoară la nivel european şi este difuzată pentru prima data în Romania şi Polonia.

„România este una dintre pieţele noastre cele mai mari şi mai importante. Doar în anul 2019, Notino a avut peste 310.923 de clienţi şi a expediat peste 684.551 de colete în România. Tocmai de aceea ne-am dorit să lansăm noua campanie întâi aici”, a declarat Martina Juráňová, brand and campaigns manager la Notino.

VIDEO. Clipul campaniei

Campania prezintă situaţii obişnuite din viaţa de zi cu zi a femeilor – la locul de muncă, într-un centru de fitness sau într-un club – şi arată că femeile reprezintă una pentru cealaltă o adevărată sursă de inspiraţie în frumuseţe în cele mai normale circumstanţe.

„Fiecare femeie observă lumea din jur cu coada ochiului şi caută surse de inspiraţie. Şi poate descoperi astfel un mod de a-şi înfrumuseţa părul. Sau o nuanţă mai frumoasă de ruj. Ori un parfum care miroase mai încântător decât al ei. Sunt situaţii pe care noi, femeile, le trăim zilnic,“ a descris Juráňová scenariul reclamei, adăugând că acest sentiment „trezeşte în noi dorinţa de mai bine. Ne inspiră şi ne influenţează să facem schimbări pozitive.“

Notino oferă peste 55 de mii de produse de la peste 1.150 de branduri, preţuri mereu avantajoase şi servicii fiabile, care asigură expedierea cât mai rapidă a coletelor. Astfel, femeile se află la doar câteva clicuri distanţă de produsele mult dorite.

„La Notino suntem mereu aproape de clienţii noştri şi credem că frumuseţea aparţine tuturor. Portofoliul nostru de produse şi de servicii face lumea frumuseţii mai accesibilă, oferind fiecărei femei acces la cele mai bune şi mai avantajoase produse,“ a adăugat Juráňová.

Campania a fost creată de regizorul ceh Štěpán Zálešák şi prezintă toate categoriile de produse oferite de Notino – parfumuri, produse cosmetice pentru ten şi produse pentru îngrijirea părului.

„Conceptul unic al campaniei este variabilitatea. Aceasta reuşeste să transmită mesajul atât în variantă completă, cât şi în calupuri publicitare mai scurte, ceea ce, pentru noi, ca jucător internaţional, este foarte important“, a declarat Oldřich Dostál, brand marketing director la Notino.

GALERIE FOTO.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus