Skip to main content

COMUNICAT. No time to die: Podcastul oficial James Bond. O nouă serie cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli și Billie Eilish

 
COMUNICAT. No time to die: Podcastul oficial James Bond. O nouă serie cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli și Billie Eilish

COMUNICAT. No time to die: Podcastul oficial James Bond.

O nouă serie de podcasturi cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris și producătorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli și Billie Eilish se lansează pe 30 septembrie pe toate platformele principale pentru podcasturi. 

Publicitate

No Time To Die: Podcastul oficial James Bond prezintă interviuri în exclusivitate și oferă acces de neegalat la secvențe din culisele uneia dintre cele mai îndrăgite francize din întreaga lume.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Găzduită de criticul de film James King, seria cu șase episoade conține interviuri cu Daniel Craig Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producătorii Michael G. Wilson și Barbara Broccoli, Billie Eilish și Finneas O’Connell, dar și cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting până la supervizorul pentru efecte speciale.

Fiecare episod se concentrează pe un aspect diferit al moștenirii James Bond, de la muzică la dispozitive și de la costume la mașini.Această serie de podcasturi va dezvălui cum sunt alese locațiile spectaculoase și cum sunt create cascadoriile incredibile.

Amatorii de podcasturi vor asculta în premieră coloane sonore de la Hans Zimmer și înregistrări noi de la Orchestra Filarmonicii Regale din Bond 25 lansate de Decca Records.

No Time To Die va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în noiembrie prin intermediul Universal Pictures International și în Statele Unite și în câteva alte teritorii prin MGM, cu ajutorul United Artists Releasing banner.

GHID EPISOADE

Episodul Unu: Bond în Context

Episodul Doi: Bond în Jurul Lumii

Episodul Trei: Un nume mortal: Aliați și Inamici ai lui Bond

Episodul Patru: Măiestria lui Bond

Episodul Cinci: Haine, Echipamente și Mașini

Episodul Șase: A fi 007

Despre EON Productions

EON Productions Limited și Danjaq, LLC sunt deținute și gestionate în totalitate de familia Broccoli/Wilson. Danjaq este compania americană care co-deține, împreună cu Metro Goldwyn Mayer Studios, drepturile de autor pentru filmele James Bond existente și controlează dreptul de a produce viitoare filme James Bond. EON Productions, un afiliat al lui Danjaq, este o companie de producție cu sediu in UK, care a realizat filmele James Bond din 1962 încoace și împreună cu Danjaq controlează toate produsele de merchandising din întreaga lume pentru această franciză. Mai multe informații, pe www.007.com.

Despre MGM

Metro Goldwyn Mayer (MGM) este o companie de divertisment de top care se concentrează pe producția și distribuția globală de filme și conținut pentru televiziune pe toate platformele. Compania deține una dintre cele mai mari portofolii de filme premium și conținut pentru televizor, dar și rețeaua de televiziune premium cu abonament EPIX, care este disponibilă în Statele Unite prin cablu, satelit, telco și distribuitori digitali. În plus, MGM a investit în numeroase alte canale de televiziune, platforme digitale, inițiative de business interactive și produce și conținut în formă scurtă premium pentru distribuire. Pentru mai multe informații, accesați www.mgm.com.

Despre Universal

Universal Pictures International (UPI) este divizia de marketing internațional și distribuție a Universal Pictures. In Regatul Unit, Irlanda, Spania, Italia, Germania, Elveția, Olanda, Franța, Rusia, Coreea, Australia, Mexic, Brazilia, Hong Kong, India și China UPI promovează și distribuie direct filme prin intermediul sediilor locale, creând campanii și stabilind strategii care să răspundă la cultura și comportamentul consumatorilor din teritoriile respective. În alte părți ale lumii, UPI lucrează în parteneriat cu Paramount și Sony în distribuirea filmelor celor trei companii. Universal Pictures este parte din NBCUniversal, una dintre companiile de media și divertisment care conduc piața în dezvoltarea, producția, promovarea divertismentului, știrilor și a informațiilor pentru o audiență globală. NBCUniversal este o sucursală a Comcast Corporation.

Despre United Artists

United Artists Releasing, o fuziune între Metro Goldwyn Mayer (MGM) și Annapurna Pictures (Annapurna), este o companie americană de distribuire a filmelor în cinematografe. Construită pe bazele emblematicului studio United Artists motion picture, organizația oferă o casă unde creatorii de filme sunt susținuți prin abordări pline de considerație în domeniul marketingului, publicității și al distribuției. United Artists Releasing oferă creatorilor de conținut o opțiune alternativă de distribuire în afara sistemului de studio și susține agendele de film a celor de la Annapurna și MGM, dar și a creatorilor de filme terți.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu