Skip to main content

COMUNICAT. No time to die: Podcastul oficial James Bond. O nouă serie cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli şi Billie Eilish

 
COMUNICAT. No time to die: Podcastul oficial James Bond. O nouă serie cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli şi Billie Eilish

COMUNICAT. No time to die: Podcastul oficial James Bond.

Publicitate

O nouă serie de podcasturi cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris şi producătorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli şi Billie Eilish se lansează pe 30 septembrie pe toate platformele principale pentru podcasturi.

No Time To Die: Podcastul oficial James Bond prezintă interviuri în exclusivitate şi oferă acces de neegalat la secvenţe din culisele uneia dintre cele mai îndrăgite francize din întreaga lume.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Găzduită de criticul de film James King, seria cu şase episoade conţine interviuri cu Daniel Craig Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, Billie Eilish şi Finneas O’Connell, dar şi cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting până la supervizorul pentru efecte speciale.

Fiecare episod se concentrează pe un aspect diferit al moştenirii James Bond, de la muzică la dispozitive şi de la costume la maşini.Această serie de podcasturi va dezvălui cum sunt alese locaţiile spectaculoase şi cum sunt create cascadoriile incredibile.

Amatorii de podcasturi vor asculta în premieră coloane sonore de la Hans Zimmer şi înregistrări noi de la Orchestra Filarmonicii Regale din Bond 25 lansate de Decca Records.

No Time To Die va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în noiembrie prin intermediul Universal Pictures International şi în Statele Unite şi în câteva alte teritorii prin MGM, cu ajutorul United Artists Releasing banner.

GHID EPISOADE

Episodul Unu: Bond în Context

Episodul Doi: Bond în Jurul Lumii

Episodul Trei: Un nume mortal: Aliaţi şi Inamici ai lui Bond

Episodul Patru: Măiestria lui Bond

Episodul Cinci: Haine, Echipamente şi Maşini

Episodul Şase: A fi 007

Despre EON Productions

EON Productions Limited şi Danjaq, LLC sunt deţinute şi gestionate în totalitate de familia Broccoli/Wilson. Danjaq este compania americană care co-deţine, împreună cu Metro Goldwyn Mayer Studios, drepturile de autor pentru filmele James Bond existente şi controlează dreptul de a produce viitoare filme James Bond. EON Productions, un afiliat al lui Danjaq, este o companie de producţie cu sediu in UK, care a realizat filmele James Bond din 1962 încoace şi împreună cu Danjaq controlează toate produsele de merchandising din întreaga lume pentru această franciză. Mai multe informaţii, pe www.007.com.

Despre MGM

Metro Goldwyn Mayer (MGM) este o companie de divertisment de top care se concentrează pe producţia şi distribuţia globală de filme şi conţinut pentru televiziune pe toate platformele. Compania deţine una dintre cele mai mari portofolii de filme premium şi conţinut pentru televizor, dar şi reţeaua de televiziune premium cu abonament EPIX, care este disponibilă în Statele Unite prin cablu, satelit, telco şi distribuitori digitali. În plus, MGM a investit în numeroase alte canale de televiziune, platforme digitale, iniţiative de business interactive şi produce şi conţinut în formă scurtă premium pentru distribuire. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.mgm.com.

Despre Universal

Universal Pictures International (UPI) este divizia de marketing internaţional şi distribuţie a Universal Pictures. In Regatul Unit, Irlanda, Spania, Italia, Germania, Elveţia, Olanda, Franţa, Rusia, Coreea, Australia, Mexic, Brazilia, Hong Kong, India şi China UPI promovează şi distribuie direct filme prin intermediul sediilor locale, creând campanii şi stabilind strategii care să răspundă la cultura şi comportamentul consumatorilor din teritoriile respective. În alte părţi ale lumii, UPI lucrează în parteneriat cu Paramount şi Sony în distribuirea filmelor celor trei companii. Universal Pictures este parte din NBCUniversal, una dintre companiile de media şi divertisment care conduc piaţa în dezvoltarea, producţia, promovarea divertismentului, ştirilor şi a informaţiilor pentru o audienţă globală. NBCUniversal este o sucursală a Comcast Corporation.

Despre United Artists

United Artists Releasing, o fuziune între Metro Goldwyn Mayer (MGM) şi Annapurna Pictures (Annapurna), este o companie americană de distribuire a filmelor în cinematografe. Construită pe bazele emblematicului studio United Artists motion picture, organizaţia oferă o casă unde creatorii de filme sunt susţinuţi prin abordări pline de consideraţie în domeniul marketingului, publicităţii şi al distribuţiei. United Artists Releasing oferă creatorilor de conţinut o opţiune alternativă de distribuire în afara sistemului de studio şi susţine agendele de film a celor de la Annapurna şi MGM, dar şi a creatorilor de filme terţi.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus