Skip to main content

COMUNICAT. PR2Advertising.ro lanseaza noi servicii odata cu schimbarea designului

 
COMUNICAT. PR2Advertising.ro lanseaza noi servicii odata cu schimbarea designului

COMUNICAT. PR2Advertising.ro si-a schimbat designul si anunta lansarea unor noi servicii si oferte privind pachetele de comunicate de presa. Astfel, incepand cu luna septembrie, nu doar vizual vei fi placut surprins, ci si accesand ofertele la pachetele pentru postarea de comunicate de presa.

Publicitate

Prima impresie conteaza intotdeauna si din acest motiv site-ul a avut parte de mai multe modificari. In plus, site-ul le ofera cititorilor si o serie de materiale utile despre utilizarea comunicatelor de presa nu doar in campaniile de comunicare, dar mai ales in campaniile de SEO si link building.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Una dintre noutatile oferite este si posibilitatea de a posta comunicatele tale nu doar pe site-ul PR2Advertising.ro, ci pe trei site-uri de profil. In acest fel, iti poti achizitiona abonamentul potrivit pentru nevoile tale, fie ca doresti sa-ti promovezi brandul, sa iti optimizezi site-ul, fie ca vrei sa obtii mai multa vizibilitate pentru site-ul tau.

Design nou, oferte noi

Ne-am focusat pe evidentierea celor mai importante informatii, inclusiv pe realizarea de ghiduri si materiale care sa ii ajute pe proprietarii de site-uri sa invete cum sa foloseasca articolele si comunicatele de presa pentru a sustine campaniile de PR si SEO.

Odata cu schimbarea vizuala a site-ului, am adaugat si noi pachete de comunicate de presa, dar si servicii noi.

Pachete de postare articole si comunicate de presa

PR2Advertising adauga inca doua site-uri pentru a completa oferta pentru postarea de comunicate si pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a obtine link-uri la preturi avantajoase pe mai multe site-uri. Astfel, alaturi de PR2Advertising.ro oferta va contine inca doua platforme pentru publicarea de articole si comunicate: Comunicare-online.ro si Comunicate-PR.ro. Vezi mai multe detalii aici.

Ce presupun noile servicii

Redactare de articole si comunicate de presa

PR2Advertising vine in sprijinul antreprenorilor si companiilor care doresc sa obtina mai multa vizibilitate, insa nu au experienta in redactarea si crearea comunicatelor de presa sau a articolelor.

Servicii de SEO

Fie ca ai nevoie de optimizare on site sau off site, trimite-ne cererea ta si vei primi cea mai buna oferta pentru necesitatile companiei tale privind serviciile de SEO.

Promovare online

Prin intermediul partenerilor nostri, le oferim clientilor servicii de promovare online.

Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care, incepand din anul 2011, si-a propus sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target.

Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata.

Tocmai de aceea, sub sloganul "stay in touch with your target", PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat, dar si sa obtina rezultate mai bune pentru campaniile de SEO.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus