Skip to main content

COMUNICAT. PR2Advertising.ro aduce noi facilitati pentru utilizatorii platformei

 
COMUNICAT. PR2Advertising.ro aduce noi facilitati pentru utilizatorii platformei

COMUNICAT. Platforma de comunicate de presa PR2Advertising.ro pune la dispozitia clientilor interesati sa comunice online o oferta complexa. Incepand cu luna septembrie, din noua oferta face parte pachetul extins, care contine si platformele de comunicate de presa Comunicate-PR.ro si Comunicare-Online.ro, astfel incat sa poata raspunde nevoii clientilor de a publica pe un numar mai mare de domenii la un pret extrem de avantajos.

In plus, pentru antreprenorii care inca nu au o strategie de promovare sau nu stiu cum pot sa isi imbunatateasca afacerea, platforma le pune la dispozitie si un test care ii ajuta sa indentifice pasul in care se afla afacerea lor si de ce tip de promovare are nevoie afacerea in acest moment.

Ai un business?

Fa TESTUL si afla ce trebuie sa stii despre cresterea afacerii tale.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Testul are scopul de a raspunde intrebarilor pe care le au antreprenorii care fac solicitari de promovare catre PR2Advertsing.ro. Parcurgera testului ii va ajuta pe acestia sa inteleaga care sunt pasii de urmat pentru a-si atinge obiectivele urmarite si cum ar trebui sa isi gestioneze bugetul pentru a avea cele mai bune rezultate.

Chiar daca platforma e specializata in gazduirea de articole si comunicate de presa, testul le ofera mai multe variante de promovare si modalitati de a cheltui eficient bugetele disponibile.

Pentru cei care vor sa se rezume, insa, la a publica articole si comunicate cu link, pachetul extins este o varianta extrem de avantajoasa.

Cum a aparut pachetul extins, cu publicare pe trei site-uri de comunicate de presa

Companiile care isi doresc mai multe aparitii si link-uri vor putea obtine mai multa vizibilitate online prin utilizarea pachetului care le ofera posibilitatea de a posta articole pe trei platforme de articole si comunicate de presa.

E un pachet special conceput pentru a pune la dispozitia companiilor si a specialistilor SEO si PR mai multe canale de comunicare si domenii .ro unde sa isi plaseze materialele si link-urile.

In SEO, aproape orice link conteaza

In goana dupa link-uri, bugetele de marketing si PR se epuizeaza, de multe ori, rapid. Tocmai de aceea, o solutie eficienta atat in ceea ce priveste rezultatele, cat si ca pret o reprezinta site-urile de comunicate de presa.

Tot ce trebuie sa faci e sa achizitionezi un abonament si imediat ce achizitia e confirmata, poti posta oricand, la orice ora, indiferent de zi, articole si comunicate cu link pentru compania sau clientii tai.

Abonamentele extinse, o solutie avantajoasa pentru firmele de SEO si PR

Daca o companie cu serviciile de SEO si PR externalizate va avea nevoie de mai putine canale pentru a comunica noutatile, firmele de SEO si PR au nevoie de cat mai multe resurse de link-uri si aparitii media pentru clientii lor.

In aceste conditii, PR2Advertising.ro a cooptat alte doua site-uri care gazduiesc comunicate de presa pentru a le oferi clientilor link-uri pe mai multe domenii si mai multa vizibilitate.

Ce aleg? Un site de comunicate sau mai multe?

Daca bugetul tau e extrem de mic, cel mai bine ar fi sa te orientezi catre site-uri care iti pot oferi link-uri la un pret potrivit pentru bugetul tau. Totusi, atunci cand faci alegerea partenerilor e bine sa iei in calcul nu doar pretul, ci si autoritatea site-ului.

Exista mai multe site-uri care iti ofera variante de calcul al autoritatii unui site si unul dintre cele mai folosite este MOZ.com. Acesta ofera gratuit accesul la o serie de idicatori care iti vor spune ce autoritate are site-ul unde vrei sa publici articolele si comunicatele tale.

Daca bugetul tau e mai mare, merita oricum sa introduci pachetele de comunicate in lista de resurse, alaturi de achizitia de advertoriale cu link pe site-uri de continut cu autoritate mare. Platformele de comunicate de presa vor contribui la cresterea numarului de link-uri obtinute si vor completa lista si, implicit, campaniile tale de SEO si PR.

Prin urmare, gaseste cele mai bune variante de comunicare si obtinere de link-uri pentru afacerea ta si nu uita sa pui pe lista si site-urile de comunicate de presa.

Nu stii care ar trebui sa fie urmatorul pas pentru afacerea ta?

Fa TESTUL si afla ce trebuie sa stii despre cresterea business-ului tau.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus