Skip to main content

COMUNICAT. Storage Logistics, primul marketplace din România pentru spaţii de depozitare, s-a lansat oficial

 
COMUNICAT. Storage Logistics, primul marketplace din România pentru spaţii de depozitare, s-a lansat oficial

COMUNICAT. Platforma Storage Logistics, primul marketplace din România pentru spaţii de depozitare, a fost lansată oficial, incluzând deja în momentul de faţă peste 80 parteneri cu o suprafaţă totală a spaţiului disponibil de aproximativ 65.000 metri pătraţi.

Publicitate

Astfel, Storage Logistics reprezintă o reţea virtuală de depozite fizice din România, prin intermediul căreia companiile care au nevoie de spaţiu provizoriu, pe termen mediu şi scurt, au acces la o multitudine de variante: accesând www.storage-logistics.ro utilizatorii pot găsi uşor şi rapid spaţii de depozitare pentru o perioadă de la 1 săptămână la 15 săptămâni, la costuri începând de la 1 euro/palet depozitat.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Închirierea spaţiului se face online, iar comunicarea cu depozitul se realizează de asemenea prin intermediul platformei. Mai mult, în momentul de faţă, depozitele disponibile prin intermediul platformei acoperă peste 50% din judeţele ţării, majoritatea fiind localizate în apropierea zonelor de graniţă sau a principalelor noduri interne de transport şi logistică.

“Storage Logistics este un start-up ambiţios, bazat pe o nevoie reală a pieţei de logistică din România şi care are toate şansele să devină alternativa preferată atât pentru companiile dinamice care au nevoie de soluţii rapide pentru a-şi păstra în siguranţă stocurile, cât şi pentru depozitele care nu funcţionează încă la capacitate maximă şi care pot fructifica astfel spaţiul rămas.

Ne dorim ca în primul an de activitate să ajungem la peste 250.000 metri pătraţi de spaţii înregistrate în platformă şi la peste 10.000 paleţi intermediaţi lunar, însă planurile noastre nu se opresc aici: vom continua să ne dezvoltăm adăugând noi categorii de produse pe lista celor care pot fi depozitate prin intermediul Storage Logistics şi să oferim noi game de servicii extrem de utile industriei în care activăm.” a declarat Cristina Dumitrescu Managing Partner Storage Logistics.

Soluţiile oferite de Storage Logistics se adresează în special sectoarelor Retail, FMCG şi White goods, însă planurile companiei includ dezvoltarea unui serviciu şi pentru produsele ADR până la începutul anului 2021.

Unul din avantajele majore pe care Storage Logistics le oferă clienţilor săi este flexibilitatea de plată: companiile nu trebuie să semneze contracte de închiriere pe termen lung pentru spaţiul de depozitare, acestea pot face rezervarea spaţiului de depozitare doar atunci când ştiu care este capacitatea de stocare de care au nevoie, precum şi perioada şi zona ţării în care marfa trebuie păstrată.

Storage Logistics are două divizii: divizia online, respectiv platforma care intermediază închirierea de depozite în toată ţara, şi divizia corporate care este deja activă şi care a încheiat parteneriate cu companii mari, care au nevoie de un Key account dedicat pentru proiecte cu intrări multiple şi în mai multe depozite la nivel naţional.

Investiţia iniţială în dezvoltarea platformei însumează aproximativ 200.000 euro şi include atât realizarea soluţiei digitale de conectare a depozitelor cu companiile interesate, cât şi creşterea echipei interne Storage Logistics, cu angajaţi specializaţi în această industrie.

În România există peste 4,6 milioane metri pătraţi de spaţii de depozitare, iar volumul de business generat de această industrie este de peste 2 miliarde de euro anual.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus