Skip to main content

COMUNICATE. Trei buchete de aniversare pe care le poti achizitiona de la o firma de livrare flori Bucuresti

 
COMUNICATE. Trei buchete de aniversare pe care le poti achizitiona de la o firma de livrare flori Bucuresti

Daca urmeaza ziua de nastere a unei persoane apropiate, probabil iti doresti sa-i lasi acesteia o impresie placuta. Florile sunt un cadou ideal pentru o astfel de ocazie, deoarece transmit un mesaj si pot declansa emotii pozitive.

Publicitate

Cu toate acestea, s-ar putea sa nu dispui de suficient timp pentru a cauta modelul potrivit in magazinele din oras.

Din fericire, serviciul de livrare flori Bucuresti este disponibil online si te ajuta sa faci lucrurile mai simple. Iata 3 buchete perfecte pentru orice aniversare pe care le poti achizitiona prin intermediul acestuia!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Orhidee galbena si trandafiri

Acest buchet contine 11 fire de flori si are in compozitie 5 trandafiri albi, 4 cupe de orhidee galbena si 2 garoafe verzi. Poti oferi un astfel de cadou unei prietene care este foarte speciala pentru tine si care isi serbeaza ziua de nastere.

Trandafirii albi sunt considerati un simbol pentru inocenta si pace, in timp ce orhideea transmite sensibilitate. Cat despre garoafa, aceasta reprezinta un simbol al distinctiei si al fascinatiei.

2. Frezii si irisi

In general, freziile sunt asociate cu miresele si casatoria. Insa aceasta nu este singura ocazie in care se pot oferi. Datorita aspectului lor delicat si incredibil de elegant, freziile au ramas, de-a lungul timpului, un cadou apreciat de multe femei.

Cum ramane cu irisii?

Acestia simbolizeaza o legatura stransa intre doua persoane si sunt priviti ca un compliment pentru feminitate. Buchetul oferit de o firma de livrare flori in Bucuresti este compus din 8 frezii galbene, 3 frezii mov, 5 frezii albe si 9 irisi mov. Pe langa aceste flori, sunt disponibili inca 4 minitrandafiri grena. La acest pachet, poti atasa o ciocolata sau o sticla de sampanie.

3. Buchet de minitrandafiri

Te gandesti sa ii oferi iubitei tale un buchet de trandafiri rosii de ziua ei? Acestia inca reprezinta emblema iubirii si pot crea de fiecare data aceeasi experienta placuta. Totusi, exista si alte alternative, daca vrei sa o surprinzi.

Achizitioneaza de la o firma de livrare flori Bucuresti un buchet de 21 minitrandafiri colorati si vei putea sa-i transmiti partenerei tale faptul ca o iubesti si ca o apreciezi pentru tot ceea ce ti-a oferit pana acum.

Combinatia este ideala, iar culorile calde sunt in armonie si ies in evidenta. Buchetul este compus din 7 minitrandafiri, in nuante de galben, portocaliu si roz. De asemenea, acesta este completat de o fundita eleganta din satin.

Ce avantaje iti ofera o firma de livrare flori Bucuresti?

Cel mai mare avantaj consta in faptul ca beneficiezi de consiliere profesionala. In cazul in care nu stii inca ce buchet sa cumperi, un designer floral te va ajuta sa iei aceasta decizie mai usor. In plus, dispui de posibilitatea de a crea o felicitare in mod gratuit. Aceasta se completeaza pe pagina de comanda, iar apoi este rescrisa de catre un angajat.

Un alt avantaj este cel legat de transport. Florile sunt produse fragile si se pot deteriora rapid, daca nu sunt utilizate masini speciale pentru livrare. De aceea, este important sa alegi o florarie online care detine curieri personali si care iti poate asigura serviciul de livrare flori in Bucuresti.

Specialistii dispun de conditiile necesare pentru a pastra comanda in stare intacta pana la sosire, astfel ca tu si cei dragi sa va bucurati de surpriza.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus