Skip to main content

CTP: „Dacă ar fi câștigat aceste alegeri PSD și Gabriela Firea, aveam de gând să renunț la orice activitate televizată”

 
CTP: „Dacă ar fi câștigat aceste alegeri PSD și Gabriela Firea, aveam de gând să renunț la orice activitate televizată”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un discurs tranșant aseară, după anunțarea Exit Poll-urilor, cu privirea la Gabriela Firea (candidată PSD). CTP a făcut o declarație surprinzătoare, spunând că ar fi renunțat să mai apară la televizor dacă Firea și PSD ar fi câștigat din nou alegerile.

„Nu v-am spus pe cine am votat, însă am să vă spun altceva, ce aveam de gând să fac dacă acum ar fi câștigat acestea alegeri PSD și Gabriela Firea.

Aveam de gând să renunț la orice activitate televizată a mea, în audiovizual, și să mă limitez la ce mai scriu în Republica.

Nu mă simțeam în stare, după 30 de ani, să o iau de la capăt cu acest PSD cu care eu nu mai aveam niciun fel de marjă de discuție, din momentul în care l-am calificat, în 2019, drept acest Cernobîl al politicii românești. Nu mai puteam continua. Acum mai pot să continui”, a spus gazetarul într-un dialog cu Claudiu Pândaru. 

Publicitate

CTP a comentat rezultatele exit poll, anunțate după închiderea urnelor, în studioul Digi24 - Minutul 37:00

Reamintim că Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL și USRPlus, a câștigat Primăria Generală a Bucureștiului, unde a înfruntat-o pe Gabriela Firea (candidat PSD). 

Cum s-au văzut alegerile pe burtierele posturilor TV, aseară, la ora 21:00? - Vezi mai multe detalii, AICI


Citește și: Ora 21.00 în burtiere. Burtierele posturilor de știri pe victoria lui Nicușor Dan în lupta cu Gabriela Firea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu