Skip to main content

G4Media: Un angajat de la Realitatea Plus a fost răpus de Coronavirus

 
G4Media: Un angajat de la Realitatea Plus a fost răpus de Coronavirus

Un angajat Realitatea Plus a fost răpus de Coranavirus. Avea 46 de ani și lucra în regia tehnică a postului de știri, scrie G4Media

El era internat la secția de Terapie Intensivă a Institutul „Matei Balș”, iar dispariția acestuia a fost anunțată de conducerea Realitatea. 

Publicitate

Ar fi primul deces de Covid-19 confirmat în mass-media românească, notează G4. 

Televiziunea patronată de Maricel Păcuraru a fost lovită puternic de pandemie. La jumătatea lunii septembrie erau peste 13 cazuri confirmate. 

Totuși, în 17 septembrie, când la Realitatea PLUS erau deja 13 cazuri, DSP București a răspuns la o întrebare adresată de G4Media.ro că ”la postul de televiziune Realitatea PLUS s-au înregistrat, până la data întocmirii prezentei adrese, un număr de două cazuri confirmate de Covid-19”.

Anunțul conducerii postului de televiziune via G4Media

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea.

Drum lin, Bebe!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Managerii de la Realitatea și complicii de la DSP trebuie sa meargă la PUSCARIE . Sa răspundă managerii cum le-a permis angajatiotior cu simptome evidente de covid ( FEBRA SI TUSE ) sa vina la serviciu în continuare. Sa răspundă managerii cum au obligat angajații da vina în continuare la program în focarul de infecții din Realitatea . Sa raspunda sefii DSP cum adică nu au știut despre aceste cazuri având în vedere ca ptr fiecare confirmat se face o ancheta în care se stabilește cu cine a întrat în contact și unde lucrează. Acești oameni trebuie sa plătească cu INCHISOAREA ptr ce au facut. Aceasta e REALITATEA in care traim .

Trimite un comentariu