Skip to main content

G4Media: Un angajat de la Realitatea Plus a fost răpus de Coronavirus

 
G4Media: Un angajat de la Realitatea Plus a fost răpus de Coronavirus

Un angajat Realitatea Plus a fost răpus de Coranavirus. Avea 46 de ani şi lucra în regia tehnică a postului de ştiri, scrie G4Media.

Publicitate

El era internat la secţia de Terapie Intensivă a Institutul „Matei Balş”, iar dispariţia acestuia a fost anunţată de conducerea Realitatea.

Ar fi primul deces de Covid-19 confirmat în mass-media românească, notează G4.

Televiziunea patronată de Maricel Păcuraru a fost lovită puternic de pandemie. La jumătatea lunii septembrie erau peste 13 cazuri confirmate.

Totuşi, în 17 septembrie, când la Realitatea PLUS erau deja 13 cazuri, DSP Bucureşti a răspuns la o întrebare adresată de G4Media.ro că ”la postul de televiziune Realitatea PLUS s-au înregistrat, până la data întocmirii prezentei adrese, un număr de două cazuri confirmate de Covid-19”.

Anunţul conducerii postului de televiziune via G4Media

„Anunţăm cu regret trecerea în nefiinţă a colegului nostru Haralambie Stănuţiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruţător. Transmitem condoleanţe familiei şi suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea.

Drum lin, Bebe!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • colegu colegu
    Acu sa vina domnu pacurar sa plateasca pensie alimentara copiilor lui bebe. Asa ar face un OM.
  • Intristat Intristat
    Bebe! Nu era momentul. Mai aveai multe de facut! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
  • Mircea Mircea
    Managerii de la Realitatea și complicii de la DSP trebuie sa meargă la PUSCARIE . Sa răspundă managerii cum le-a permis angajatiotior cu simptome evidente de covid ( FEBRA SI TUSE ) sa vina la serviciu în continuare. Sa răspundă managerii cum au obligat angajații da vina în continuare la program în focarul de infecții din Realitatea . Sa raspunda sefii DSP cum adică nu au știut despre aceste cazuri având în vedere ca ptr fiecare confirmat se face o ancheta în care se stabilește cu cine a întrat în contact și unde lucrează. Acești oameni trebuie sa plătească cu INCHISOAREA ptr ce au facut. Aceasta e REALITATEA in care traim .

Trimite un comentariu

sus