Skip to main content

COMUNICAT. Expoziție unică în cel mai mare mall din București - Satelitul ART SAFARI deschis vizitatorilor la AFI Cotroceni

 
COMUNICAT. Expoziție unică în cel mai mare mall din București - Satelitul ART SAFARI deschis vizitatorilor la AFI Cotroceni

COMUNICAT. Facem istorie! Arta se mută la AFI Cotroceni. Mutăm arta din muzee în cel mai mare mall din România: Satelitul ART SAFARI are loc în AFI Cotroceni între 11 și 20 septembrie.

Publicitate

ART SAFARI, în parteneriat cu AFI Cotroceni, au pregătit o expoziție de artă gratuită, pentru toate vârstele, în zona patinoarului, respectând toate condițiile de siguranță cerute de situația actuală. Expoziția AFI ART transformă AFI Cotroceni într-un spațiu interactiv, 1000 mp de artă instagramabilă, iar vizitatorii au acces gratuit pe toată perioada expoziției.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Satelitul ART SAFARI este locul unde artiști talentați au creat patru experiențe impresionante care vor fi exprimentate de public, între partidele de shopping. Experiența începe cu cele 12 zodii ale lui Obie Platon (cel mai bine vândut artist contemporan din România), lucrare care are 9 m înălțime.

Urmează o mare de baloane, zeci de mii, inspirate de culorile cerului în zile senine și de lumea magică a animalelor fantastice realizată din materiale textile, coordonată de Daniela Frumușanu (Unarte, București). Costin Ioniță populează ultimul spațiu al Satelitului ART SAFARI cu sculpturi de mari dimensiuni.

GALERIE FOTO.

 

„O nouă premieră pentru AFI Cotroceni - am ales să susținem evenimentul cultural ART SAFARI 2020 pentru că ne dorim să fim mai aproape de comunitatea unde suntem prezenți. Clienții AFI Cotroceni merită să se bucure din plin de arta contemporană și să aibă parte de experiențe memorabile.

ART SAFARI este dovada vie că oamenii iubesc cultura și că le place arta, fiind un eveniment așteptat an de an, iar parteneriatul nostru completează portretul unei companii implicate în comunitate și preocupată permanent de inovație”, a declarat Sorin Scîntei, Director general AFI Cotroceni

Acces gratuit conform programului: (programul mallului)

Zilnic în intervalul 12:00-21:00 (ultima intrare 20:30)

Sâmbătă și duminică: 10:00-21:00 (ultima intrare 20:30)

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu