Skip to main content

COMUNICAT. Expoziţie unică în cel mai mare mall din Bucureşti - Satelitul ART SAFARI deschis vizitatorilor la AFI Cotroceni

 
COMUNICAT. Expoziţie unică în cel mai mare mall din Bucureşti - Satelitul ART SAFARI deschis vizitatorilor la AFI Cotroceni

COMUNICAT. Facem istorie! Arta se mută la AFI Cotroceni. Mutăm arta din muzee în cel mai mare mall din România: Satelitul ART SAFARI are loc în AFI Cotroceni între 11 şi 20 septembrie.

Publicitate

ART SAFARI, în parteneriat cu AFI Cotroceni, au pregătit o expoziţie de artă gratuită, pentru toate vârstele, în zona patinoarului, respectând toate condiţiile de siguranţă cerute de situaţia actuală. Expoziţia AFI ART transformă AFI Cotroceni într-un spaţiu interactiv, 1000 mp de artă instagramabilă, iar vizitatorii au acces gratuit pe toată perioada expoziţiei.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Satelitul ART SAFARI este locul unde artişti talentaţi au creat patru experienţe impresionante care vor fi exprimentate de public, între partidele de shopping. Experienţa începe cu cele 12 zodii ale lui Obie Platon (cel mai bine vândut artist contemporan din România), lucrare care are 9 m înălţime.

Urmează o mare de baloane, zeci de mii, inspirate de culorile cerului în zile senine şi de lumea magică a animalelor fantastice realizată din materiale textile, coordonată de Daniela Frumuşanu (Unarte, Bucureşti). Costin Ioniţă populează ultimul spaţiu al Satelitului ART SAFARI cu sculpturi de mari dimensiuni.

GALERIE FOTO.

„O nouă premieră pentru AFI Cotroceni - am ales să susţinem evenimentul cultural ART SAFARI 2020 pentru că ne dorim să fim mai aproape de comunitatea unde suntem prezenţi. Clienţii AFI Cotroceni merită să se bucure din plin de arta contemporană şi să aibă parte de experienţe memorabile.

ART SAFARI este dovada vie că oamenii iubesc cultura şi că le place arta, fiind un eveniment aşteptat an de an, iar parteneriatul nostru completează portretul unei companii implicate în comunitate şi preocupată permanent de inovaţie”, a declarat Sorin Scîntei, Director general AFI Cotroceni

Acces gratuit conform programului: (programul mallului)

Zilnic în intervalul 12:00-21:00 (ultima intrare 20:30)

Sâmbătă şi duminică: 10:00-21:00 (ultima intrare 20:30)

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus