Skip to main content

FOTO: Cum era și cum e acum? Răzvan și Dani, schimbare radicală. De platou. Studioul, transformat radical. Bonus: Florin Ristei, în echipa emisiunii

 
FOTO: Cum era și cum e acum? Răzvan și Dani, schimbare radicală. De platou. Studioul, transformat radical. Bonus: Florin Ristei, în echipa emisiunii

FOTO. Emisiunea „Netza” cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, a trecut printr-o transformare radicală, la început de sezon nou. 

Al 13-lea sezon a venit cu un platou mult mai mare (în același studio, la fostul Cinema Excelsior, dar extins), cu un generic schimbat și cu nume noi în echipa emisiunii.

Una dintre principalele noutăți este aducerea lui Florin Ristei (fost câștigător și jurat X-Factor) în echipa matinalului. Tot el semnează și noua melodie de pe generic. 

Publicitate

Grafica de la Horoscop, Meteo, dar și „bucătăria lui Vlăduț” au fost schimbate. În reconfigurarea noului platou s-a ținut cont și de regulile de distanțare, după cum a spus Răzvan Simion în prima ediție, astfel că noul set up este mult mai „aerisit”.

Schimbarea a fost și motivul pentru care primele ediții ale noului sezon au fost făcute „în deplasare”, din mai multe locații diferite. 

De notat că s-a schimbat puțin și numele emisiunii. Acum este „Super” Neatza cu Răzvan și Dani. 

Pentru Ristei nu este prima experiență la o emisiune de acest fel. El a realizat pentru o perioadă emisiunea Prietenii de la 11, tot pe Antena 1, care se voia un concurent pentru Vorbește lumea de la Pro TV. 

Paginademedia.ro vă prezintă noul platou Neatza cu Răzvan și Dani, în comparație cu vechiul studio:

Noul platou

Vechiul Platou

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ma bucur ca e invidios postacul Mile , degeaba , tot sub stirile Pro de dimineata in audiente , mai ales pe comercial, ha ha ha , umilinta
  • Ce e ciudat e ca Ristei are o voce foarte buna, mi-a placut in situatia de concurent, insa ca prezentator sau in juriu e cam enervant, antipatic. Va deveni noul Varciu, adica va fi in toate emisiunile postului chiar daca audienta va fi lipsa.
  • Mi se pare ok Ristei, dar dacă până acum tendința era Neatza cu Răzvan SAU Dani, mă tem ca acum să nu fie Neatza cu Răzvan SAU Dani SAU Ristei. Nu de alta, dar cele mai tari faze le ies în formulă completă.
  • Nu știu ce caută cascadorul ăla ristei in toate emisiunile de pe antena 1.sincer acum. Se crede in reputat cântăreț vedetă dar e plictisitor rău de tot.

Trimite un comentariu