Skip to main content

COMUNICAT. Începe ediţia a doua a târgului educaţional online HE.RO Virtual Exhibition 4 – 5 septembrie. Acces gratuit

 
COMUNICAT. Începe ediţia a doua a târgului educaţional online HE.RO Virtual Exhibition 4 – 5 septembrie. Acces gratuit

COMUNICAT. Între 4 - 5 septembrie 2020 va avea loc a doua ediţie a târgului educaţional online HE.RO Virtual Exhibition organizat de compania de consultanţă educaţională HIGH EDU.

Publicitate

Târgul educaţional va reuni în mediul online peste 20 de universităţi de top din România, printre care Universitatea din Bucureşti, Universitatea Politehnica din Bucureşti, UNArte Bucureşti, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, Universitatea de Vest din Timişoara, American Hotel Academy, şi aproximativ 10.000 de tineri interesaţi să îşi continue educaţia.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

La această ediţie s-au alăturat şi alte universităţi şi instituţii de învăţământ, iar printre vizitatori vor fi şi peste 50 de agenţii de consultanţă străine interesate de a propune studenţilor programele de studiu din România.

Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit şi se face prin înregistrare aici, pe www.vefromania.com

HE.RO Virtual Exhibition este locul unde vizitatorii pot să obţină gratuit informaţii reale chiar de la reprezentanţi instituţiilor de învăţământ. Astfel, universităţile vor prezenta programele de studiu pentru toate nivelurile (cursuri, licenţă, master, doctorat, cercetare), iar asociaţiile de studenţi, elevi şi educatori vor expune proiecte extracurriculare, internship-uri şi activităţi de voluntariat.

Părinţii şi tinerii, începând din anii de liceu şi până la masteranzi, găsesc la HE.RO Virtual Exhibition informaţii despre programele de studiu şi procedurile de admitere, precum şi despre oportunităţile de dezvoltare personală şi profesională, consiliere gratuită, informaţii despre internship-uri, burse şi finanţări, oportunităţi de angajare şi voluntariat în timpul studiilor, precum şi prezentări atractive.

În plus, tinerii vor beneficia de consiliere educaţională şi vocaţională gratuită. Organizatorii au pregatit şi premii pentru vizitatorii care vor interacţiona cu reprezentanţii expozanţilor şi care vor participa la seminarii.

Reprezentanţii universităţilor vor fi pregătiţi să interacţioneze cu vizitatorii online, prin mesaje sau apeluri video, şi să răspundă tuturor întrebărilor legate de programele academice din România.

„Ne bucurăm să organizăm o nouă ediţie a HE.RO Virtual Exhibition, spaţiul unde vizitatorii pot afla gratuit direct de la echipele universităţilor prezente şi de la studenţii acestora informaţii relevante de care au nevoie pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte parcursul lor educaţional.

De asemenea, în cadrul târgului vor fi organizate seminarii ţinute de profesori şi specialişti, iar cei interesaţi vor avea posibilitatea de a purta un dialog direct cu universităţile de interes pentru ei.

Platforma este uşor de accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet şi încurajăm toţi părinţii şi tinerii să ne viziteze”, a declarat Sorina Enachiuc, Director High Edu Consulting.

După încheierea târgului, site-ul va fi deschis pentru încă 14 zile pentru vizitare, iar informaţiile vor putea fi în continuare accesate de către participanţi şi vor fi disponibile la standuri.

Mai multe detalii despre expoziţie pe www.vefromania.com.

***

Despre High Edu Consulting

High Edu Consulting este o companie românească de consultanţă educaţională. Echipa de consultanţi acreditaƫi oferă servicii personalizate de consiliere educaƫională elevilor, studenƫilor, adulƫilor, profesioniştilor şi tuturor celor pasionaƫi de educaƫie continuă.

High Edu se adresează celor care doresc să îşi consolideze educaƫia prin admiterea la licee, universităƫi, academii şi instituƫii profesionale care se potrivesc cel mai bine dorinƫelor, talentelor şi aspiraƫiilor lor de carieră. Obiectivul High Edu este ca fiecare persoană să îşi atingă potenƫialul maxim.

Experienƫa de peste 20 de ani în conceperea şi implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare personală şi de abilităţi, coaching, mentorat, programe de internship şi induction a consultanƫilor High Edu stă la baza serviciilor complete oferite care ajută tinerii români să îşi construiască o carieră de succes.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus