Skip to main content

DERAPAJ. Video. VOT și VÂNT. Românii așteptau rezultatele voturilor, iUmor o dădea cu flatulențe. Multe și direct spuse!

 
DERAPAJ. Video. VOT și VÂNT. Românii așteptau rezultatele voturilor, iUmor o dădea cu flatulențe. Multe și direct spuse!

VIDEO. Atenție! Nu vă uitați dacă sunteți la masă! Urmează un material despre flatulențele de la Antena 1. Pentru că au fost multe!

Publicitate

Chiar când românii așteptau rezultatele voturilor de la alegerile locale, la iUmor o concurentă a venit cu un număr "greu de digerat". Despre, ne scuzați - "Bășini". Un cuvânt care a ieșit - și nu de puține ori - din gura concurentei, dar și de la juriu. De aproape 20 de ori a rezonat cuvântul  cu "B" de pe scenă sau de la Bendeac, Cheloo și Delia.

S-a vorbit și despre mirosuri și arome. Despre cum flatulau (mă rog, ei foloseau verbul neaoș) Avram Iancu sau Viorica Dăncilă. Și pentru că toată lumea a fost încântată de vânturi, s-a lăsat cu trei de "Da."

Ăsta da umor! a fost concluzia la unison. Nu este primul moment de la iUmor din acest sezon în care se caută audiența cu orice preț. În edițiile trecute, pe scenă a fost un tânăr dat ca bolnav de Sindromul Tourette.

„Capodopera” dată pe post de Antena 1 a fost chiar la oră de maximă audiență, în prime time.

Numărul cu flatulențe a stârnit și câteva hohote de la jurații Delia și Bendeac. Cheloo a fost ceva mai rezervat. De notat că iUmor a pus, aseară, Antena 1 pe primele locuri în audiențe.

Pe intervalul emisiunii, Antena 1 a fost cel mai urmărit post în rândul tinerilor (245.000 de persoane), al doilea cel mai urmărit la orașe (aproape jumătate de milion) și pe locul trei în toată țara (850.000). 

În timpul emisiunii s-au anunțat rezultatele Exit Poll pentru alegerile locale 2020. La ora respectivă românii s-au împărțit între România TV, Antena 3, Pro TV și Antena 1 (care a avut un scurt moment în care a anunțat datele). 

Citește și: Românii, împărțiți între România TV, Antena 3, Pro TV și Antena 1 la ora Exit-Poll-ului. România TV, primul post TV cu dezbaterile

VIDEO. Momentul nu are nevoie ce prea multe comentarii. Prestația, în continuare. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Stai linistit ***, a fost lider

  Stai linistit ***, a fost lider Pro duminica pe toata ziua pe comercial si seara de la ora 21:00 pana la ora 24:00 , umilinta maxima!
 • Deci lideri , umilinta postaci , asta validează ca oamenii exact doresc, deci x factor face rating si duminica

  Lider in capul tau de postac antenist cap sec , ha ha ha
  Pro lider pe comercial duminica seara de la 21:00 pana la 24:00. Pro lider duminica pe toata ziua , peste Antenuta ta , ha ha ha ha
  Dar saptamana trecuta , Pro lider detasat , umilinta maxima pe mile! La fel si la debutul emisiunii , ha ha ha
 • Pentru iubitorii de antualete acest moment este extraordinar! Nu credeati cand va spuneam ca antualetele au in majoritate public needucat. Cine are acces la audiente amanuntite stie despre ce vorbesc.
 • A ras de *** politicienilor , informati- va despre ce era , trebuia cenzurat dar era împotriva coruptilor
 • Deci lideri , umilinta postaci , asta validează ca oamenii exact doresc, deci x factor face rating si duminica
 • O emisiune exact pe gustul antenistilor Mile mile si Razvanel. Ferma nu le place, dar umorul de 2 leuti de la Antenuta, da!
  In aceasta emisiune afli exact ce public are Antenuta!
 • Nu sunt vreun mare fan iumor, dar vreau sa spun ca si concurenta, respectiv protv, a avut ceva similar. M-am uitat la Austria - Romania, din liga natiunilor si am dat mai devreme pe protv in seara aia. Rula filmul romanesc "de mare calitate" las fierbinti! Despre ce credeti ca se vorbea? Tot despre ***, la fel de urat ca ieri la iumor!
 • Atata timp cat pe CNA se perinda acest om Herjeu nu se va intampla nimic cu antenut poate ii da o flatulenta publica antenei si a scapat , asta face antenuta pentru audienta mai da cate o flatulenta , si da au fost lider la flatulenta cu 5,7 si pro 5,6 . dar antenuta a cautat un minut care in care era flatulenta mai tare atunci au fost lideri
 • O emisiune penibilă în care numai despre umor nu e vorba. E mai amuzant cum râde Bendeac ca prostu' din orice decât glumele expirate ale participanţilor

Trimite un comentariu