Skip to main content

DERAPAJ. Video. VOT şi VÂNT. Românii aşteptau rezultatele voturilor, iUmor o dădea cu flatulenţe. Multe şi direct spuse!

 
DERAPAJ. Video. VOT şi VÂNT. Românii aşteptau rezultatele voturilor, iUmor o dădea cu flatulenţe. Multe şi direct spuse!

VIDEO. Atenţie! Nu vă uitaţi dacă sunteţi la masă! Urmează un material despre flatulenţele de la Antena 1. Pentru că au fost multe!

Publicitate

Chiar când românii aşteptau rezultatele voturilor de la alegerile locale, la iUmor o concurentă a venit cu un număr "greu de digerat". Despre, ne scuzaţi - "Băşini". Un cuvânt care a ieşit - şi nu de puţine ori - din gura concurentei, dar şi de la juriu. De aproape 20 de ori a rezonat cuvântul cu "B" de pe scenă sau de la Bendeac, Cheloo şi Delia.

S-a vorbit şi despre mirosuri şi arome. Despre cum flatulau (mă rog, ei foloseau verbul neaoş) Avram Iancu sau Viorica Dăncilă. Şi pentru că toată lumea a fost încântată de vânturi, s-a lăsat cu trei de "Da."

Ăsta da umor! a fost concluzia la unison. Nu este primul moment de la iUmor din acest sezon în care se caută audienţa cu orice preţ. În ediţiile trecute, pe scenă a fost un tânăr dat ca bolnav de Sindromul Tourette.

„Capodopera” dată pe post de Antena 1 a fost chiar la oră de maximă audienţă, în prime time.

Numărul cu flatulenţe a stârnit şi câteva hohote de la juraţii Delia şi Bendeac. Cheloo a fost ceva mai rezervat. De notat că iUmor a pus, aseară, Antena 1 pe primele locuri în audienţe.

Pe intervalul emisiunii, Antena 1 a fost cel mai urmărit post în rândul tinerilor (245.000 de persoane), al doilea cel mai urmărit la oraşe (aproape jumătate de milion) şi pe locul trei în toată ţara (850.000).

În timpul emisiunii s-au anunţat rezultatele Exit Poll pentru alegerile locale 2020. La ora respectivă românii s-au împărţit între România TV, Antena 3, Pro TV şi Antena 1 (care a avut un scurt moment în care a anunţat datele).

Citeşte şi: Românii, împărţiţi între România TV, Antena 3, Pro TV şi Antena 1 la ora Exit-Poll-ului. România TV, primul post TV cu dezbaterile

VIDEO. Momentul nu are nevoie ce prea multe comentarii. Prestaţia, în continuare.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geoderiver geoderiver
    Mizerie si prostie si maimutareala. Dezgustator.
  • Trumpelit Trumpelit
    Stai linistit ***, a fost lider

    Stai linistit ***, a fost lider Pro duminica pe toata ziua pe comercial si seara de la ora 21:00 pana la ora 24:00 , umilinta maxima!
  • Mile Mile
    Stai linistit ***, a fost lider
  • Umoresteanul Umoresteanul
    Deci lideri , umilinta postaci , asta validează ca oamenii exact doresc, deci x factor face rating si duminica

    Lider in capul tau de postac antenist cap sec , ha ha ha
    Pro lider pe comercial duminica seara de la 21:00 pana la 24:00. Pro lider duminica pe toata ziua , peste Antenuta ta , ha ha ha ha
    Dar saptamana trecuta , Pro lider detasat , umilinta maxima pe mile! La fel si la debutul emisiunii , ha ha ha
  • Expertul Expertul
    Pentru iubitorii de antualete acest moment este extraordinar! Nu credeati cand va spuneam ca antualetele au in majoritate public needucat. Cine are acces la audiente amanuntite stie despre ce vorbesc.
  • Mile Mile
    A ras de *** politicienilor , informati- va despre ce era , trebuia cenzurat dar era împotriva coruptilor
  • mile mile
    Asta e nivelul telespectatorilor Antena 1 . #atatsaputut
  • Mile Mile
    Deci lideri , umilinta postaci , asta validează ca oamenii exact doresc, deci x factor face rating si duminica
  • jk jk
    Sa nu mai vorbim si de cel cu curentul, tot de aseara,ceva similar ca acum cativa ani la RAT
  • CristTin CristTin
    O emisiune exact pe gustul antenistilor Mile mile si Razvanel. Ferma nu le place, dar umorul de 2 leuti de la Antenuta, da!
    In aceasta emisiune afli exact ce public are Antenuta!
  • Dan Dan
    Nu sunt vreun mare fan iumor, dar vreau sa spun ca si concurenta, respectiv protv, a avut ceva similar. M-am uitat la Austria - Romania, din liga natiunilor si am dat mai devreme pe protv in seara aia. Rula filmul romanesc "de mare calitate" las fierbinti! Despre ce credeti ca se vorbea? Tot despre ***, la fel de urat ca ieri la iumor!
  • Marian Marian
    Atata timp cat pe CNA se perinda acest om Herjeu nu se va intampla nimic cu antenut poate ii da o flatulenta publica antenei si a scapat , asta face antenuta pentru audienta mai da cate o flatulenta , si da au fost lider la flatulenta cu 5,7 si pro 5,6 . dar antenuta a cautat un minut care in care era flatulenta mai tare atunci au fost lideri
  • N'aiumorazi N'aiumorazi
    O emisiune penibilă în care numai despre umor nu e vorba. E mai amuzant cum râde Bendeac ca prostu' din orice decât glumele expirate ale participanţilor

Trimite un comentariu

sus