Skip to main content

Marius Onuc se întoarce la matinal. Va fi primul matinal din istoria postului Dance FM

 
Marius Onuc se întoarce la matinal. Va fi primul matinal din istoria postului Dance FM

Un nou matinal radio va apărea în peisajul media. Omul de radio Marius Onuc se întoarce la cârma unei emisiuni de dimineață, după o pauză de câțiva ani. 

Emisiunea de dimineață va fi difuzată de postul Dance FM, pe care Onuc îl coordonează din 2014. Este chiar primul matinal din istoria stației. 

Publicitate

Producția se numește „Get up and Dance” și va fi realizată de Marius Onuc și de Gabriel M (DJ al postului). 

Se va auzi de luni până vineri, între 7:00 și 10:00. Prima ediție va fi luni, 14 septembrie. Postul din portofoliul RCS-RDS este disponibil în București, Cluj-Napoca și Târgu Mureș, dar și pe aplicația pentru mobil. 

Carte de vizită Marius Onuc:

A intrat în radio în august 2000 la Radio Transilvania, în Satu Mare, condus atunci de Mirela Retegan (care are Gașca Zurli).

Din anul 2008, s-a alăturat grupului Pro, la început ca realizator de emisiuni la InfoPro. Din 2009 a trecut la Pro FM, alături de Greeg. Tot împreună cu Greeg a avut o serie de emisiuni și la MTV, tot parte a grupului Pro.

El a comentat și emisiunea Spărgătorii de râs de la Sport.ro.

Timp de mai multe sezoane, el a realizat matinalul Pro Fm alături de Greeg. Din toamna lui 2017, el și Greeg au fost mutați pe un alt tronson orar, de la 16.00, la 19.00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Din 2014 se ocupă și de proiectul Dance FM, un radio ce difuzează muzică Dance, house, deep house. 

Gabriel M este un colaborator constant Dance FM, prin intermediul podcastului său săptămânal, dar și realizator al emisiunii Top 20, alături de Marius Onuc. El și-a început relația cu muzica încă de la 13 ani, când și-a cumpărat prima consolă.

Marius Onuc, despre proiect:

„Judecând după audiențele din ultimele luni, am remarcat că foarte mulți oameni se trezesc cu Dance FM. Tocmai de aceea, consider că e nevoie de cineva care să le spună oamenilor „Bună dimineața!”. Așa că, de pe 14 septembrie, alături de colegul Gabriel M, ne propunem ca în fiecare dimineață să îi surprindem pe oameni - cum altfel decât prin muzică! Vom avea și premii drăguțe de oferit, așa că ne auzim de luni până vineri, de la 7 la 10, la Dance FM”, a spus omul de radio. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • „Judecând după audiențele din ultimele luni, am remarcat că foarte mulți oameni se trezesc cu Dance FM. Tocmai de aceea, consider că e nevoie de cineva care să le spună oamenilor „Bună dimineața!”
    Eu credeam ca lumea asculta dimineata Dance Fm tocmai ca nu te baraie nimeni la cap si baga doar muzica.
  • De acord, in București are audiente similare cu ProFM si DigiFM, in realitate cred ca sunt si mai mari daca ne gandim ca sondajul a fost facut pe un esantion care a scos RRA #1.
    Daca ar extinde mai mult postul la nivel national ar avea doar de castigat, DanceFM nu prea are concurent si oricum suna foarte bine, pentru multi nu exista alternativa pe radio la acest post.
  • Foarte bine, Dance fm merita mai multa atentie din partea celor de la digi, chiar schimbarea formatului pro fm in dance fm, si atunci am avea in tara un post similar cu deea de altadata

Trimite un comentariu