Skip to main content

Pe scurt. Noutăţi la TVR 2 în weekend. O emisiune despre viticultură şi una despre modă

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Pe scurt. TVR 2 programează din weekend două emisiuni în grilă. Una despre viticultură şi alta despre fashion.

Publicitate

Care este formatul? Când încep?

„Fraţi de viţă” se numeşte emisiunea despre viticultură. Fraţii Cătălin şi Adrian Păduraru pornesc prin ţară să descopere podgorii şi crame. Se va vorbi, de asemenea, şi despre tradiţiile culturale din zonă, dar şi despre istoria vinului.

Emisiunea va debuta sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17:00, pe TVR 2.

„Vinul este istorie, identitate naţională, cultură, pârghie pentru bunăstare socială, valoare economică, bucuria vieţii. România vitivinicolă de astăzi - cu extensiile oenoturism şi oeno-farma-cosmetice - oferă şansa tinerilor de a-şi clădi un viitor aici şi şansa unui bine colectiv mult aşteptat.

Ne propunem - prin această emisiune - să dobândim cu toţii cunoaşterea de a fructifica aceste şanse”, a spus Cătălin Păduraru.

Un show despre modă şi lifestyle, din weekend pe TVR 2

Cea de-a doua emisiune conţine subiecte despre modă, lifestyle, diete, sănătate, o rubrică dedicată online-ului şi una de making of. Este prezentată de Alina Ionescu şi se numeşte „Zile cu Stil”.

Sezonul nou al producţiei va debuta sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 18:00, pe TVR 2. În prima ediţie invitat este solistul Pepe.

„Toată munca echipei noastre a avut un singur obiectiv: să aducă echilibru, frumuseţe, sănătate şi stil în vieţile telespectatorilor noştri. Am început filmările în forţă şi de trei săptămâni filmăm zilnic.

Vrem să aducem „Zile cu stil” în vieţile telespectatorilor noştri şi vrem ca ei să nu uite că moda trece, însă stilul rămâne! Am avut parte deja şi de peripeţii: am căzut la filmări, m-am răsturnat în timpul prezentarilor în piscină şi din acest sezon veţi vedea totul în rubrica de making of”, a spus Alina Ionescu.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    Zile cu stil este de vreo 2 ani in grila, iar Fratii Paduraru au mai avut emisiunea asta pe Tvr (nu garantez ca nu sunt redifuzari)...
  • livia pilă livia pilă
    Jar ne prezintă nemuritoarea Carlita Tompea Haralambie vechiturile drept noutate. Asta cu fratii Ppduraru este o ciorbă reîncalzită. Un vin răsuflat. Fară buchet. Nu va rezista mai mult de un sezon in girlă? Un eșec anunțat.

Trimite un comentariu

sus