Skip to main content

AUDIO. Cum l-a demascat Rise Project pe anonimul care l-a atacat pe Nicuşor Dan la Antena 3

 
AUDIO. Cum l-a demascat Rise Project pe anonimul care l-a atacat pe Nicuşor Dan la Antena 3

DEZVĂLUIRI. S-a aflat cine e „anonimul” care l-a atacat pe Nicuşor Dan, la Antena 3. Rise Project a publicat o convorbire telefonică cu respectivul personaj, prezentat de Antena 3 cu vocea distorsionată.

Publicitate

Numele său este Valentin Daniel Bololoi şi el ar fi personajul cu vocea schimbată şi imaginea protejată, prezentat drept „bomba bombelor, detonată" pe burtiera emisiunii lui Mihai Gâdea, scrie Rise. Bololoi a recunoscut, în conversaţia cu Mihai Munteanu de la Rise Project, că dat interviul Antenei 3.

Acesta ar avea legături cu lumea interlopă şi chiar fi fost condamnat în urmă cu mulţi ani pentru tâlhărie, notează aceeaşi sursă.

Iniţial, jurnalistul Rise l-a sunat pe Bololoi pretinzând că este la ştirile Antena 3 şi că doreşte să repete interviul, tot sub acoperire. El a fost de acord. Apoi, a urmat un alt apel în care jurnalistul şi-a declinat identitatea.

Pe scurt, din dezvăluirile Rise:

- Domnul Bololoi a fost arestat în 2002 pentru tâlhărie, cunoscut fiind de atunci cu antecedente penale. Împreună cu patru complici, i-a furat unei femei bijuteriile, un aparat foto şi alte bunuri personale. A ieşit din puşcărie un an şi jumătate mai târziu.

- Tâlhăria s-a consumat într-un bar de noapte din sectorul 3, zonă dominată de un temut clan interlop: Caranii.

- Ani mai târziu, în 2014, Valentin Daniel Bololoi a ajuns martor în dosarul de crimă organizată al Caranilor şi Duduienilor, în care cele două clanuri sunt acuzate de cămătărie asociată cu jocurile de noroc.

- În 2016, acelaşi personaj conducea un hotel din Târgu Mureş care a ţepuit peste 200 de oameni cu banii pentru Revelion. Afacerea avea probleme legale mai vechi.

Reamintim că un material înregistrat de jurnalista Oana Stancu, cu un personaj anonim (cu imaginea neclară şi vocea schimbată) care făcea acuzaţii la adresa lui Nicuşor Dan, a fost prezentat de Antena 3 joi seară.

Acesta făcea mai multe acuzaţii la adresa lui Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei contra Gabrielei Firea, fără să aducă probe pentru cele spuse. Până invitaţii lui Gâdea, din platou, au avut ceva rezerve în legătură cu „dezvăluirile” anonimului.

Ion Cristoiu a fost scurt:

"Ca gazetar, pot spune că domnul respectiv trebuia să prezinte documente.

S-au zvonit multe lucruri despre Nicuşor Dan, inclusiv întâmplarea cu interlopul, pe care a recunoscut-o, dar aici nu pot să spun nimic. Am încredere în Oana Zamfir, dar nu am încredere în cel care vorbeşte cu voce deformată".

Aproape 400.000 de români au fost cu ochii pe Sinteza zilei în fiecare minut, joi seară, când şi Gabriela Firea a fost invitată în studioul postului Intact.


Citeşte şi: Câţi români au văzut "Bomba zilei", atacul "sub acoperire" la Nicuşor Dan? Zece reclame pentru primărie în emisiunea cu Firea în platou


AUDIO. Înregistrarea publicată de Rise Project

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    cit de josnic a devenit gidea si tv -ul lui ! oare nu-i pasa cum il privesc oamenii vecinii prietenii neamurile si in primul rind familia ?
  • teodor teodor
    Cine se pricepe să folosească niște programe audi
    o poate afla vocea respectivei persoane.
  • Razvan Razvan
    Audientele de aseara?
  • Plic Uşor Plic Uşor
    E absolut fabulos ce reuşesc să facă jurnaliştii ăştia incisivi, poate chiar canini, de la Raizprogect. E o mică minune cum au reuşit ei să-l afle pe individul ăsta, plecând de la ce anume? A fost vreun pixel albastru pe care l-au mărit digital până l-au văzut pe Bololoi ăsta?

    Nu încape îndoială că A3 s-a făcut preş în faţa fostei lor colege, dar nici cu presa cu epoleţi nu mi-e ruşine. Până una-alta, ce au reuşit ei să facă e un mare chix. Cu astfel de indivizi colabora în mod curent cel ce are, de altfel, şanse considerabile să fie viitorul primar, iar simpla demascare a ăstuia nu a fost însoţită şi de o demontare a acuzaţiilor.

    La final, mai spun doar atât: avem şi clasa politică, dar şi presa pe care le merităm.
  • Radu F. Gabrea Radu F. Gabrea
    In urma cu vreo zece ani Horia Ivanovici a prezentat ceva asemanator cu un jucator de la Steaua, care facea chipurile dezvaluiri incendiare din vestiar. Era chiar el, isi distorsionase vocea in studio. De atunci si-a pierdut orice credibilitate si a ajuns rusinea presei.
  • Gabi Gabi
    O *** la fel ca trustul.
  • andipanda andipanda
    E cineva mirat ? Totul pentru front...

Trimite un comentariu

sus