Skip to main content

AUDIO. Cum l-a demascat Rise Project pe anonimul care l-a atacat pe Nicușor Dan la Antena 3

 
AUDIO. Cum l-a demascat Rise Project pe anonimul care l-a atacat pe Nicușor Dan la Antena 3

DEZVĂLUIRI. S-a aflat cine e „anonimul” care l-a atacat pe Nicușor Dan, la Antena 3. Rise Project a publicat o convorbire telefonică cu respectivul personaj, prezentat de Antena 3 cu vocea distorsionată.

Numele său este Valentin Daniel Bololoi și el ar fi personajul cu vocea schimbată și imaginea protejată, prezentat drept „bomba bombelor, detonată" pe burtiera emisiunii lui Mihai Gâdea, scrie Rise. Bololoi a recunoscut, în conversația cu Mihai Munteanu de la Rise Project, că dat interviul Antenei 3.

Acesta ar avea legături cu lumea interlopă și chiar fi fost condamnat în urmă cu mulți ani pentru tâlhărie, notează aceeași sursă. 

Inițial, jurnalistul Rise l-a sunat pe Bololoi pretinzând că este la știrile Antena 3 și că dorește să repete interviul, tot sub acoperire. El a fost de acord. Apoi, a urmat un alt apel în care jurnalistul și-a declinat identitatea. 

Publicitate

Pe scurt, din dezvăluirile Rise: 

- Domnul Bololoi a fost arestat în 2002 pentru tâlhărie, cunoscut fiind de atunci cu antecedente penale. Împreună cu patru complici, i-a furat unei femei bijuteriile, un aparat foto și alte bunuri personale. A ieșit din pușcărie un an și jumătate mai târziu.

- Tâlhăria s-a consumat într-un bar de noapte din sectorul 3, zonă dominată de un temut clan interlop: Caranii.

- Ani mai târziu, în 2014, Valentin Daniel Bololoi a ajuns martor în dosarul de crimă organizată al Caranilor și Duduienilor, în care cele două clanuri sunt acuzate de cămătărie asociată cu jocurile de noroc.

- În 2016, același personaj conducea un hotel din Târgu Mureș care a țepuit peste 200 de oameni cu banii pentru Revelion. Afacerea avea probleme legale mai vechi. 

Reamintim că un material înregistrat de jurnalista Oana Stancu, cu un personaj anonim (cu imaginea neclară și vocea schimbată) care făcea acuzații la adresa lui Nicușor Dan, a fost prezentat de Antena 3 joi seară.

Acesta făcea mai multe acuzații la adresa lui Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei contra Gabrielei Firea, fără să aducă probe pentru cele spuse. Până invitații lui Gâdea, din platou, au avut ceva rezerve în legătură cu „dezvăluirile” anonimului. 

Ion Cristoiu a fost scurt:

"Ca gazetar, pot spune că domnul respectiv trebuia să prezinte documente.

S-au zvonit multe lucruri despre Nicușor Dan, inclusiv întâmplarea cu interlopul, pe care a recunoscut-o, dar aici nu pot să spun nimic. Am încredere în Oana Zamfir, dar nu am încredere în cel care vorbește cu voce deformată".

Aproape 400.000 de români au fost cu ochii pe Sinteza zilei în fiecare minut, joi seară, când și Gabriela Firea a fost invitată în studioul postului Intact. 


Citește și: Câți români au văzut "Bomba zilei", atacul "sub acoperire" la Nicușor Dan? Zece reclame pentru primărie în emisiunea cu Firea în platou

 


AUDIO. Înregistrarea publicată de Rise Project

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • cit de josnic a devenit gidea si tv -ul lui ! oare nu-i pasa cum il privesc oamenii vecinii prietenii neamurile si in primul rind familia ?
  • E absolut fabulos ce reuşesc să facă jurnaliştii ăştia incisivi, poate chiar canini, de la Raizprogect. E o mică minune cum au reuşit ei să-l afle pe individul ăsta, plecând de la ce anume? A fost vreun pixel albastru pe care l-au mărit digital până l-au văzut pe Bololoi ăsta?

    Nu încape îndoială că A3 s-a făcut preş în faţa fostei lor colege, dar nici cu presa cu epoleţi nu mi-e ruşine. Până una-alta, ce au reuşit ei să facă e un mare chix. Cu astfel de indivizi colabora în mod curent cel ce are, de altfel, şanse considerabile să fie viitorul primar, iar simpla demascare a ăstuia nu a fost însoţită şi de o demontare a acuzaţiilor.

    La final, mai spun doar atât: avem şi clasa politică, dar şi presa pe care le merităm.
  • In urma cu vreo zece ani Horia Ivanovici a prezentat ceva asemanator cu un jucator de la Steaua, care facea chipurile dezvaluiri incendiare din vestiar. Era chiar el, isi distorsionase vocea in studio. De atunci si-a pierdut orice credibilitate si a ajuns rusinea presei.

Trimite un comentariu