Skip to main content

COMUNICAT. Romanian Design Week, amenajată cu culorile savana

 
COMUNICAT. Romanian Design Week, amenajată cu culorile savana

Romanian Design Week 2020, expoziție care se desfășoară în aceste zile la Qreator și la Combinatul Fondului Plastic, a fost amenajată cu sprijinul savana.

Publicitate

Mai exact, spațiile expoziționale au fost "colorate", în mare parte, cu nuanțele din colecția savana - culorile anului (vopselurile au fost puse la dispoziție de companie).

Una dintre culorile speciale savana a fost "Dimineți senine", o nuanță gri-verzui în care au fost amenajate mai multe camere. Nuanța Dimineți senine este o culoare inspirată de tonurile linistitoare ale cerului de dimineață și care oferă o senzație de calm și claritate ce reflectă nevoia oamenilor pentru pentru anul 2020.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

GALERIE FOTO.

savana energizează prin culoare Romanian Design Week - un festival de 10 zile care se desfășoară în București, până pe 20 septembrie, unde sunt promovate designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică prin expoziții și evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg.

Ediția de anul acesta a Romanian Design Week abordează SCHIMBAREA, reprezentând o oportunitate extraordinară pentru savana de a vorbi despre culoarea anului 2020, DIMINEȚI SENINE, culoare inspirată de tonurile linistitoare ale cerului de dimineață și care oferă o senzație de calm și claritate ce reflectă nevoia oamenilor pentru pentru anul 2020.

Astfel, savana înseninează cele două spații unde se desfășoară festivalul Romanian Design Week: Qreator și Combinatul Fondului Plastic, prin colecția savana culoarea anului 2020, DIMINEȚI SENINE, punând în evidență lucrările designerilor și arhitecților din cadrul expozițiilor.

Multumiri echipei savana care a făcut posibilă înseninarea festivalului Romanian Design Week 2020: Alexandra Chirica (Business Strategy & Marketing Director), Cristina Nistoroiu (Category Marketing Manager), Loredana Stoica (Brand Manager) și organizatorilor Romanian Design Week, alături de artiștii și designerii fără de care acest festival nu ar fi posibil an de an.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu