Skip to main content

COMUNICAT. Romanian Design Week, amenajată cu culorile savana

 
COMUNICAT. Romanian Design Week, amenajată cu culorile savana

Romanian Design Week 2020, expoziţie care se desfăşoară în aceste zile la Qreator şi la Combinatul Fondului Plastic, a fost amenajată cu sprijinul savana.

Publicitate

Mai exact, spaţiile expoziţionale au fost "colorate", în mare parte, cu nuanţele din colecţia savana - culorile anului (vopselurile au fost puse la dispoziţie de companie).

Una dintre culorile speciale savana a fost "Dimineţi senine", o nuanţă gri-verzui în care au fost amenajate mai multe camere. Nuanţa Dimineţi senine este o culoare inspirată de tonurile linistitoare ale cerului de dimineaţă şi care oferă o senzaţie de calm şi claritate ce reflectă nevoia oamenilor pentru pentru anul 2020.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

GALERIE FOTO.

savana energizează prin culoare Romanian Design Week - un festival de 10 zile care se desfăşoară în Bucureşti, până pe 20 septembrie, unde sunt promovate designul, arhitectura, creativitatea şi inovaţia ca instrumente pentru creşterea culturală, socială şi economică prin expoziţii şi evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg.

Ediţia de anul acesta a Romanian Design Week abordează SCHIMBAREA, reprezentând o oportunitate extraordinară pentru savana de a vorbi despre culoarea anului 2020, DIMINEŢI SENINE, culoare inspirată de tonurile linistitoare ale cerului de dimineaţă şi care oferă o senzaţie de calm şi claritate ce reflectă nevoia oamenilor pentru pentru anul 2020.

Astfel, savana înseninează cele două spaţii unde se desfăşoară festivalul Romanian Design Week: Qreator şi Combinatul Fondului Plastic, prin colecţia savana culoarea anului 2020, DIMINEŢI SENINE, punând în evidenţă lucrările designerilor şi arhitecţilor din cadrul expoziţiilor.

Multumiri echipei savana care a făcut posibilă înseninarea festivalului Romanian Design Week 2020: Alexandra Chirica (Business Strategy & Marketing Director), Cristina Nistoroiu (Category Marketing Manager), Loredana Stoica (Brand Manager) şi organizatorilor Romanian Design Week, alături de artiştii şi designerii fără de care acest festival nu ar fi posibil an de an.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus