Skip to main content

COMUNICAT. Ai cărți de vânzare? Un serviciu de ridicare cărți de la domiciliu e cea mai rentabilă soluție

 
COMUNICAT. Ai cărți de vânzare? Un serviciu de ridicare cărți de la domiciliu e cea mai rentabilă soluție

COMUNICAT. Cărțile, care ar trebui să fie prețuite și puse la loc de cinste, devin un inconvenient dacă se adună peste măsură și ocupă din spațiul oricum limitat pe care-l avem la dispoziție. Probabil că și tu ai cel puțin o cutie plină de cărți vechi de care te împiedici mai mereu prin casă.

Sau stive de cărți, peste care se adună praful și umezeala, pentru că pur și simplu nu mai au loc în bibliotecă. Dacă te-ai hotărât să vinzi măcar o parte din ele, nimic mai simplu!

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publicitate

Dacă vei căuta pe Google „cumpăr cărți la kg”, vei găsi îndată soluția salvatoare: Anticariat-carti.com. Acesta este un serviciu profesional de ridicare cărți de la domiciliu, cu peste 12 ani de activitate în domeniu. Anticariat-carti.com asigură ridicare cărți de la domiciliu chiar și pentru cantități foarte mari

Datorită acestui serviciu, nu trebuie să te deplasezi sau să plătești pe cineva să-ți ia de acasă cărțile de care ești dispus să te desparți. Ba dimpotrivă, poți să-ți vinzi volumele și să-ți recuperezi măcar o parte din banii investiți în ele, chiar din confortul casei tale. Un astfel de beneficiu este cu atât mai important, cu cât ai mai multe cărți de vânzare.

Dacă în anii de studiu ai acumulat o sumedenie de materiale specializate care acum nu-ți mai folosesc, cu siguranță că ele îi vor fi utile altcuiva. Dacă s-a întâmplat să moștenești sute de titluri care nu sunt pe gustul tău, dar vrei ca ele să fie citite și apreciate în continuare, nu trebuie decât să apelezi la echipa Anticariat-carti.com, care include în oferta sa opțiunea „cumpăr cărți la kg”.

Nu e de mirare, așadar, că acest business ajunge să achiziționeze peste 10.000 de cărți lunar, din orice domeniu. Acest lucru se datorează și faptului că se acceptă cărți dintr-o varietate mare de domenii, indiferent că e vorba de volume apărute înainte de 1900 sau de scrieri apărute anul acesta.

Astfel că, se preiau atât cărți din domenii umaniste sau științe exacte, dicționare sau cursuri de limbi străine, cât și volume de beletristică, romane polițiste și cărți de dragoste. Mai mult, poți vinde către ei și cărți vechi românești sau străine, inclusiv colecții apărute cu diferite ziare autohtone.

Sub deviza „cumpăr cărți la kg chiar și în weekend”, echipa Anticariat-carti.com preia cărțile în timpul tău liber.Chiar dacă lucrezi de dimineața până seara, programul tău nu e o problemă. Specialiștii din echipă vin în întâmpinarea celor care hotărăsc să-și elibereze biblioteca. În acest sens, aceștia oferă serviciul de ridicare cărți de la domiciliu chiar și în weekend sau după ora 19:00.

Așa că, dacă ai un program încărcat și nu poți pleca de la serviciu în timpul zilei, tot ce trebuie să faci este să dai un telefon la numarul 0721.858.460 sau să completezi formularul online și vei fi sunat pentru a stabili o programare.

Fiecare carte cumpărată vine cu garanția unei evaluări avizate și a unui preț corect. Datorită experienței acumulate de către evaluatorii echipei, aprecierea cărților se face pe loc, în funcție de autor, titlu, stare, editură sau an de apariție. Prețul oferit va fi mereu unul corect, iar ca dovadă stau nenumărații clienți mulțumiți, care apelează la acest serviciu de 12 ani.

Așadar, dacă ai cărți pe care vrei să le valorifici, contactează chiar azi echipa Anticariat-carti.com. Alegând să le dai acestor titluri o altă viață, vei face o bucurie unei alte persoane pasionate de lectură, asemenea ție.
 

 

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu