Skip to main content

COMUNICAT. 7 dintre cele mai noi premiere ale sezonului te aşteaptă ACUM la cinema. Cinema City redeschide de astăzi cinematografele din Bucuresti si din ţară

 
COMUNICAT. 7 dintre cele mai noi premiere ale sezonului te aşteaptă ACUM la cinema. Cinema City redeschide de astăzi cinematografele din Bucuresti si din ţară

COMUNICAT. Orice se poate schimba în această perioadă: de aceea bucuria redeschiderii cinematografelor din Bucuresti şi din ţară temporar suspendate săptămâna trecută este dublată de numarul mare de lansări de film din aceste zile.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

7 dintre cele mai noi premiere ale sezonului te aşteaptă ACUM la cinema. Avem nevoie mai mult decât oricând să râdem, să ne simţim bine, iar sala de cinema este locul unde emoţiile nu sunt cenzurate. "În curând pe marile ecrane" redevine "ACUM la un cinematograf în apropierea ta".

Din 15 octombrie vă aşteptăm în sălile Cinema City pentru a regăsi experienţa de neuitat a unui film văzut în premieră pe marele ecran.

Locul tău favorit de petrecere a timpului liber te aşteaptă cu cele mai noi premiere ale sezonului, producţii indelung asteptate de toţi iubitorii de film - comedie, drama, acţiune, animaţie sau aventuri, dându-ţi posibilitatea să trăieşti emoţii de neuitat într-o ambianţă specială.

Şi cum în aceste vremuri complicate nu doar confortul, ci şi liniştea ta este importantă, proiecţiile vor avea loc respectând toate normele în vigoare, menite să asigure siguranţa deplină a privitorilor.

7 filme noi de neratat saptamana aceasta la cinema:

1. The Broken Hearts Gallery | Galeria inimilor frânte

Uneori păstrăm în suflet şi în sertare amintiri din relaţiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecţie de amintiri ajunge să ne bântuie şi astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile şi să ne deschidem inima pentru noi relaţii?

Lucy (Geraldine Viswanathan) ştie prea bine ce înseamnă suferinţă din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri care o ţin captivă emoţional în fosta relaţie. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele, noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume.

Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaşte pe Nick (Dacre Montgomery), un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecţia ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunţe la obiectele care-i amintesc de relaţiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstruşnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiţi în dragoste, ca şi ea - “Galeria inimilor frânte”.

2. Greenland | Greenland: Cursa pentru supravieţuire

O familie luptă pentru supravieţuire atunci când o cometă de dimensiuni uriaşe pune în pericol existenţa vieţii pe Pământ.

John Garrity (Gerard Butler), soţia sa Allison (Morena Baccarin) şi fiul tânăr, Nathan, fac o călătorie periculoasă spre Groenlanda, singura lor speranţă pentru supravieţuire.

Pe fondul unor ştiri terifiante despre distrugerea oraşelor din întreaga lume, familia experimentează tot ce este mai bun şi cel mai rău în umanitate, în timp ce luptă împotriva panicii din ce în ce mai mari şi infracţiunilor numeroase din jurul lor. Pe măsură ce numărătoarea inversă către apocalipsa globală se apropie de zero, călătoria lor incredibilă culminează cu un zbor disperat, în ultima clipă, către un posibil refugiu sigur.

Premiere

3. AVA

Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizaţie de operaţiuni clandestine şi străbate tot globul pentru a-şi găsi şi anihila ţintele, întotdeauna personaje extrem de influente.

Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul în care o misiune eşuează din cauza informaţiilor greşite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată şi fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea ţintelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar şeful organizaţiei decide să o transforme pe ea în ţintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei. Tatăl ei murise de curând, aşa că Ava se hotărăşte să se întoarcă acasă la Boston şi să încerce să-şi repare relaţia cu mama şi sora ei, Judy.

Întoarcerea acasă se dovedeşte a fi una nu prea fericită, căci anii înstrăinării au dus la resentimente adânci. Mai mult, fostul ei logodnic este acum într-o relaţie cu Judy şi este implicat într-o reţea de pariuri ilegale pe care Ava o cunoaşte prea bine. Ava trebuie acum să se salveze pe ea, dar să-şi apere şi familia de ameninţări care vin din cele mai periculoase locuri, şi asta în timp ce trebuie să lupte cu proprii ei demoni.

4. La Belle Epoque | Cei mai frumoşi ani

Viaţa lui Victor, un sextagenar deziluzionat, este dată peste cap atunci când Antoine, un anteprenor strălucit, îi propune un nou tip de atracţie: îmbinând artificii teatrale şi reconstituiri istorice, firma lui Antoine permite clienţilor să aleagă o perioadă din viaţa lor şi să se întoarcă în timp.

Victor alege să retrăiască săptămâna cea mai marcantă din viaţa sa, cea din urmă cu patruzeci de ani când şi-a întâlnit marea dragoste.

5. Trolls World Tour | Trolii descoperă lumea

Anna Kendrick şi Justin Timberlake îşi împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internaţional din 2016 într-o aventură cu totul specială.

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată. Poppy (Kendrick) şi Branch (Timberlake) vor descoperi că există şase triburi diferite de troli răspândite în şase ţinuturi diferite, care sunt fanii a şase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică şi rock. Aşadar, lumea trolilor se face mai mare şi mai gălăgioasă!

Deja în cinema

6. Corpus Christi | Boze Cialo

Daniel are 20 de ani şi tocmai a ieşit dintr-un centru de reeducare pentru minori. Ajuns într-un mic orăşel din Polonia, Daniel se îmbracă în haine preoţeşti şi pretinde că este trimisul Bisericii.

Apariţia unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.

7. Honest Thief | Un hoţ cinstit

Un hoţ cinstit este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenţi FBI corupţi care pornesc pe urmele lui, hotărâţi să-l elimine şi să-i fure banii pe care acesta intenţiona să-i dea înapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoţ faimos şi un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greşelile trecutului şi să lase în urmă viaţa de infractor. Deşi a operat întotdeauna cu integritate şi principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violenţe, nu vrea ca relaţia lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului şi să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înţelegeri care să-i permită o sentinţă mai uşoară şi un cazier curat.

Când sună la biroul FBI din Boston ca să stabilească o întâlnire pentru a mărturisi, agenţii Baker (Robert Patrick) şi Meyers (Jeffrey Donovan) iau în derâdere apelul lui, despre care sunt convinşi că e o farsă. Cei doi îşi dau seama, însă, că Tom nu glumeşte şi îşi fac un plan ca să pună mâna pe banii lui, convinşi că asta e şansa vieţii lor. Aşa începe un joc de-a şoarecele şi pisica, unde răul şi binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.

Mai multe informaţii şi programul filmelor pe www.cinemacity.ro

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile şi ai meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus