Skip to main content

COMUNICAT. Cum sa alegi meniul pentru ziua cea mare? Iata ce iti recomanda specialistii in organizare nunta

 
COMUNICAT. Cum sa alegi meniul pentru ziua cea mare? Iata ce iti recomanda specialistii in organizare nunta

COMUNICAT. Nu este usor sa planifici o nunta. Sunt o multime de aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul. Iti doresti sa multumesti toti invitatii, lucru care ti se poate parea greu, dar nu este si imposibil. Daca apelezi la ajutorul unei agentii de organizare evenimente, poti avea nunta visurilor tale cu un minimum de efort!

Publicitate

Specialistii in organizare nunta stiu cum sa se plieze dupa fiecare preferinta si gasesc o cale de a face toti invitatii fericiti. Iar pentru ca meniul este unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa te gandesti atunci cand planifici acest tip de eveniment, organizatorii petrecem.ro au decis sa-ti ofere cateva sfaturi utile:

1. Tine cont de anotimpul in care va avea loc nunta

Daca te vei casatori pe timp de toamna sau iarna, trebuie sa te axezi pe preparatele din carne atunci cand stabilesti meniul. In sezonul rece, un meniu traditional este foarte apreciat, deoarece contine preparate mai consistente, specifice anotimpurilor friguroase.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In schimb, daca alegi sa faci nunta primavara sau vara, meniul trebuie sa fie mai usor de digerat, cu preparate bazate pe legume. Bineinteles, si deserturile racoritoare sunt un “must”. Apeleaza la o agentie de organizare nunta si vei avea un ice cream bar de exceptie!

In plus, daca iti doresti sa le faci invitatilor tai o adevarata surpriza, cu un cocktail bar nu vei da gres indiferent de anotimpul in care va avea loc nunta. Invitatii apreciaza un meniu diversificat de bauturi, asa ca barul la care pot servi cocktailuri savuroase va fi cu siguranta in centrul atentiei!

2. Decide din timp daca vei avea un meniu traditional sau unul modern

Meniul traditional cuprinde, de obicei, aperitive, sarmale, peste si carne insotita de o garnitura, in timp ce meniul modern poate cuprinde fel si fel de preparate deosebite pe baza de fructe, branzeturi sau peste.

Pentru a decide tipul meniului pe care ti-l doresti, este important sa te gandesti la varsta invitatilor tai. De exemplu, daca printre invitatii tai predomina persoanele cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, atunci poti alege cu incredere un meniu inedit, cu preparate deosebite, deoarece cu siguranta vor fi receptivi.

Fie ca alegi un meniu traditional, fie ca alegi un meniu personalizat dupa bunul tau plac, daca vei apela la o agentie de organizare nunta, vei avea un meniu diversificat si delicios, astfel incat fiecare invitat sa aiba de unde sa aleaga.

3. Comanda si meniuri pentru copii

In cazul in care printre invitatii tai se numara si copii, expertii in organizare nunta iti recomanda sa optezi si pentru un meniu dedicat lor. Preparatele pentru cei mici trebuie sa fie sanatoase, dar sa arate in acelasi timp apetisant. De asemenea, pentru ei este esential sa alegi bauturi cat mai naturale si deserturi bazate pe fructe.

Acestea sunt principalele aspecte la care trebuie sa te gandesti atunci cand decizi care va fi meniul de nunta. Pentru a scapa de orice grija, apeleaza la petrecem.ro! Specialistii in organizare nunta se vor asigura ca meniul tau va multumi toti invitatii si ca totul va decurge asa cum ti-ai dorit. Astfel, te vei bucura de cele mai bune servicii si de cele mai avantajoase oferte!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus