Skip to main content

COMUNICAT. De ce ţi-ar prinde bine un fotoliu de masaj acasă

 
Foto | Freepik.com
Foto | Freepik.com

COMUNICAT. Anul 2020 a dovedit întregii lumi că restricţiile te scot din rutina zilnică şi te pot ţine departe de activităţi utile şi plăcute. Pentru oamenii activi şi pentru cei cu probleme de sănătate, lipsa condiţiilor de a face mişcare a reprezentat o mare dificultate.

Publicitate

Dacă ai fost privat în perioada de lockdown de exerciţiile şi terapiile de refacere, cu siguranţă că ţi-ai fi dorit să ai la îndemână un dispozitiv personal în propria locuinţă. Iată câteva beneficii care îţi vor întări această părere.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Îmbunătăţirea posturii

Tratarea cauzei este cea mai bună modalitate ca să rezolvi problemele propriului corp. În cazul persoanelor sedentare, cu multe ore petrecute zilnic la birou sau la volan, postura pe scaun este o problemă elementară.

Orice poziţie greşită produce sau agravează probleme mai vechi. Durerile de umeri, gât şi spate sunt doar câteva dintre efectele negative pe care postura greşită le are asupra coloanei vertebrale.

Scaunul de masaj a fost conceput special ca să relaxeze muşchii şi să permită circulaţia sângelui, totodată să menţină o poziţie corectă a coloanei vertebrale.

Te menţine în formă

Menţinerea unei condiţii fizice adecvate te ajută să previi accidentările, mai ales că cele mai multe activităţi de birou sunt statice.

În lipsa mişcării, muşchii şi oasele devin vulnerabile la cele mai mici schimbări de direcţie sau lovituri.

Cu ajutorul unor fotolii de masaj Komoder, membrele corpului eliberează tensiunea acumulată, în timp ce zonele inflamate primesc un tratament special, care grăbeşte vindecarea. Satisfacţia pe care o simţi de îndată ce închei un program de masaj merită investiţia într-un astfel de dispozitiv.

Redă buna dispoziţie

Pentru cei mai mulţi dintre noi, ritmul alert de acasă şi de la serviciu aduce un plus de stres, pe lângă oboseala fizică. Dacă nu reuşeşti să gestionezi tensiunea psihică, vei simţi o povară mult mai mare în corp.

O sesiune de masaj este una dintre cele mai bune modalităţi de detensionare fizică şi psihică. Gândeşte-te cum ar fi să ai la îndemână un asemenea tratament, la orice oră, la tine acasă.

Beneficiile masajelor asupra sănătăţii mintale sunt recunoscute. Indiferent de tipul presiunii psihice la care eşti supus, un scaun de masaj va reuşi să te ajute să eliberezi o cantitate suficientă de endorfine şi serotonină ca să te relaxezi şi să-ţi revii complet.

Aşadar, este un instrument eficient în creşterea calităţii vieţii.

Grijă pentru corp

Stimularea constantă a muşchilor nu are doar beneficii psihice. Pe lângă senzaţia pozitivă pe care o vei resimţi, pielea ta va primi un tratament natural de rejuvenare nu doar în cazul tenului, ci pe întreg trupul.

Eliberarea de toxine prin transpiraţie este benefică şi are ca rezultat regenerarea celulelor, un potenţial ridicat de grăbire a vindecării în cazul leziunilor şi un aspect estetic plăcut datorită închiderii porilor.

O respiraţie mai bună

„A respira” pare a fi verbul anului 2020. Deşi nu se identifică cu acţiunea de masaj la prima vedere, îmbunătăţirea respiraţiei este unul dintre beneficiile pe care le oferă această practică.

Motivul este simplu şi are o explicaţie medicală: atunci când muşchii se contractă în jurul plămânilor, în special din cauza posturii greşite la birou sau la volan, organele se contractă şi împiedică respiraţia corectă.

Pentru a compensa acest disconfort din cavitatea pieptului, corpul tău începe să respire mai scurt şi mai rapid, reducând astfel saturaţia de oxigen. Cu ajutorul scaunului de masaj, muşchii din jurul plămânilor se relaxează şi permit organelor să revină la forma iniţială.

Vei reuşi astfel să inspiri o cantitate mai mare de aer, cu toate beneficiile pe care le are respiraţia corespunzătoare pentru sănătatea ta.

Lipsa timpului este scuza folosită cel mai des de persoanele care nu ajung la sala de sport sau la masaj. Cu ajutorul unui scaun de masaj la tine acasă vei elimina acest argument şi te vei bucura de toate beneficiile de mai sus

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus