Skip to main content

COMUNICAT. Trăieşte Halloween-ul la Cinema City. Şase filme de neratat pe marile ecrane

 
COMUNICAT. Trăieşte Halloween-ul la Cinema City. Şase filme de neratat pe marile ecrane

COMUNICAT. De Halloween, cel mai bine ţipi în sala de cinema, Cinema City continuă şi în acest an tradiţia şi îţi oferă pentru o zi nu mai puţin de şase filme de neratat pe marile ecrane, la un preţ special.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Un studiu realizat recent în Danemarca arată că pasionaţii de filme horror reuşesc să treacă un pic mai uşor peste anxietăţile create de pandemia de coronavirus, pentru că, nu-i aşa, la câte scenarii de groază au văzut, sunt un pic mai pregătiţi psihic să facă faţă unui val de emoţii negative.

Aşa că un Halloween la cinema s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie, bucurându-te de filme în deplină siguranţă, păstrând distanţarea fizică şi respectând măsurile în vigoare. În plus, dacă vrei, poţi să ţipi liniştit în sala de cinema, locul unde sunt descătuşate fricile şi alungate grijile.

Aşadar, fani ai genului horror, sâmbătă, 31 octombrie, este ziua voastră la cinema. Doar pentru o zi, câteva dintre cele mai populare filme horror din ultimii ani se reîntorc pe marile ecrane şi aduc cu ele cea mai nouă premieră de gen de la Hollywood, la un preţ unic de 15 lei per bilet per film.

Astfel, pasionaţii genului se pot bucura în premieră de „Clubul Tinerelor Vrăjitoare”, sequel-ul renumitului film „The Craft” din 1996, dar şi de unele dintre cele mai urmărite filme horror ale anilor trecuţi - „A Quiet Place”, „Pet Sematary”, „Countdown”, „Us”, dar şi „The Adams Family”, o animaţie pentru toată familia.

1. The Craft: Legacy | Clubul tinerelor vrăjitoare

În continuarea iconicului film The Craft din 1996, Clubul tinerelor vrăjitoare ne aduce pe marele ecran, la timp pentru Halloween, povestea unui grup eclectic de adolescente liceene care au înclinaţii către ocultism.

Când o nouă colegă ajunge în şcoala lor şi decid să o primească în grup, au surpriza să descopere că, împreună, puterilor lor supranaturale sunt desăvârşite, aşa că pun bazele unei întruniri a vrăjitoarelor pentru a lupta împotriva celor care le supără.

2. A Quiet Place (2018) | Fără zgomot!

O familie cu doi copii duce o existenţă izolată, în linişte deplină, de teama că o ameninţare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici. Terra a fost invadată de extratereştri orbi, dar cu un auz extraordinar.

În aceste condiţii, tatăl (John Krasinski), mama (Emily Blunt), fiica (Millicent Simmonds) şi fiul (Noah Jupe) încearcă să supravieţuiască la ferma familiei, ceea ce se dovedeşte a fi o provocare mult mai complicată decât s-ar fi aşteptat.

3. Pet Sematary (2019) | Cimitirul animalelor

Louis Creed, soţia lui, Rachel, şi cei doi copii, Gage şi Ellie, se mută într-un orăşel liniştit unde descoperă un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case.

După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecţie groaznică.

4. Countdown (2019) | O aplicaţie de coşmar

O aplicaţie de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-un viral amuzant într-o reală ameninţare. Când o asistentă medicală descarcă aplicaţia, află că mai are de trăit 3 zile.

Cu ceasul ticăind şi cu o creatură malefică pe urmele ei, trebuie să găsească o modalitate de a-şi salva viaţa înainte de expirarea timpului.

5. Us (2019) | Noi

Lupita Nyong’o, câştigătoare a premiului Oscar, joacă rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanţă unde şi-a petrecut copilăria, împreună cu soţul ei, Gabe (Winston Duke), şi cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritată vacanţă de vară. Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă şi încă nerezolvată, adusă acum la suprafaţă şi agravată de o serie de coincidenţe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.

Într-o seară, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se ţin de mână şi refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.

6. The Addams Family (2019) | Familia Addams

Cea mai bizară familie din cartier, clanul Addams, revine pe marile ecrane de Halloween. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefineşte ce înseamnă să fii un bun vecin.

O aventură cu accente de comedie spune povestea membrilor familiei, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune în stilul caracteristic clanului Addams pentru a sărbători un eveniment major.

Biletele s-au pus deja în vânzare. Filmele sunt disponibile la preţul unic de 15 lei per bilet per film, în toate locaţiile Cinema City deschise în ţară. Mai multe detalii despre promoţie şi programul filmelor.

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile şi ai meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    horror o sa fie in sala de cinema cind o tusi mai ciudat cineva Sa vezi atunci halloween live

Trimite un comentariu

sus