Skip to main content

COMUNICAT. Inchirieri-Masini.ro le asigura drumuri bune clientilor sai

 
COMUNICAT. Inchirieri-Masini.ro le asigura drumuri bune clientilor sai

COMUNICAT. In ideea in care sintagma “drumuri bune” nu se refera doar la modul in care arata drumurile pe care se circula, ci si la confortul soferului si pasagerilor, confort care poate fi obtinut de la masina cu care se calatoreste, Inchirieri-Masini.ro, firma de inchirieri auto din Bucuresti, le propune celor interesati de astfel de servicii o oferta generoasa, din punct de vedere al flotei, si accesibila, din punct de vedere al preturilor.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

WLC Rent a Car este firma al carei sediu se afla situat intre Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni,din a carei flota fac parte autovehicule din clase variate: de la cele care au cutie manuala sau automata, modele mici, mari, pana la SUV-uri, economic sau luxury. In incercarea de a-si fideliza clientii, compania le ofera discount-uri de pana la 25% din pretulde lista, celor care inchiriaza automobile de mai multe ori de la firma.

Avantajele pe care le obtin clientii firmei sunt numeroase

Autovehiculele pe care Inchirieri-Masini.ro le pune la dispozitia clientilor sunt modele care arata impecabil, atat interior, cat si in exterior. Practic, arata precum acelea noi, fiind echipate potrivit pentru fiecare anotimp.

Parcul auto de inchirieri include un numar mare de modele de autovehicule, ceea ce inseamna ca toti clientii vor gasi aici masinile pe care le prefera. Flota companiei acopera toate segmentele pietei auto, incluzand de la autovehicule mici si economice potrivite pentru oras, pana la SUV-uri potrivite pentru drumuri accidentate, comun intalnite in zonele de munte, autoutilitare, microbuz 8+1 si modele luxury.

In ceea ce priveste costurile, Inchirieri-Masini.ro practica intre cele mai mici preturi de pe piata de profil: transfer aeroport cu 0.25 EUR/km si inchirieri masini cu sofer cu doar 20 EUR (pentru aceasta suma de bani, soferul sta la dispozitia clientului sau 8 ore), de exemplu. Preturile de inchiriere pe care compania le percepe includtoate taxele si asigurarile - firma nu practica taxe sau alte costuri ascunse.

De astfel, reprezentantii firmei sunt foarte fermi cand vine vorba de preturi: „Avem convingerea ca putem oferi preturi imbatabile pentru inchirierea de masini, atat firmelor care opteaza pentru leasing operational, inchirieri pe termen lung, cat si persoanelor fizice care au nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri, sau pentru a pleca in vacanta”.

Alte avantaje pe care compania le ofera constau in urmatoarele aspecte:

  • posibilitatea clientilor de a opta pentru un circuit turistic in Bucuresti sau oriunde in tara. Autovehiculul se poate inchiria cu sofer, acesta cunoaste foarte bine orasul si poate sa ii ofere clientului siguranta si momente in care sa se relaxeze in timpul in care viziteaza capitala;
  • oportunitatea de a inchiria autovehicule deosebite pentru evenimente speciale;
  • oportunitatea de a testa un anumit model auto inainte de a achizitiona unul similar;
  • serviciul de transfer la si de la aeroport, cu mult mai sigur si mai confortabil prin comparatie cu alte mijloace de transport;
  • serviciul rent a car de la aeroport Bucuresti, face posibila preluarea imediata a autovehicului, dupa aterizarea in aeroport;
  • rezervarile masinilor se fac simplu, site-ul web fiind foarte intuitiv. Mai mult decat atat, clientii se pot bucura de aceste servicii fara sa plateasca anticipat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti masina pe care doriti sa o conduceti si sa va bucurati de drum!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus