Skip to main content

COMUNICAT. Ziua Animalelor a fost sărbătorită de SuperEroi şi Purina la Itsy Bitsy FM

 
COMUNICAT. Ziua Animalelor a fost sărbătorită de SuperEroi şi Purina la Itsy Bitsy FM

COMUNICAT. Cu prilejul Zilei Internaţionale a Animalelor la Itsy Bitsy FM copiii au avut şansa să descopere multe informaţii fascinante despre animale şi să participe la “cursurile” Purina Pet School. În emisiuni interactive la radio şi online SuperEroii Spark şi Spinner au invitat copiii într-o călătorie fascinantă în lumea animalelor de companie.

Publicitate

Cei mici au descoperit care este istoria pisicilor şi a câinilor, cum au ajuns ele în viaţa oamenilor, dar şi cum pot fi îngrijite mai bine pentru a fi sănătoase.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru copii este fascinant să afle care este limbajul corporal al pisicilor şi cum a ajuns cainele de la un animal feroce la cel mai blând şi ascultător prieten al omului. Limbajul cainilor este unul pe care, dacă îl cunoşti vei avea o relaţie şi mai bună cu animalul tău de companie.

Deşi animalele par să inţeleagă de cele mai multe ori ce vrem să le transmitem printr-un singur cuvânt sau o frază, patrupedele nu reuşesc întotdeauna să facă acelaşi lucru atunci când vine vorba de exprimarea propriilor trăiri.

De aceea Itsy Bitsy şi Purina au venit în ajutor cu emisiuni despre principalele manifestări ale animalelor şi ce ar trebui să înţelegem din acestea, pentru a trăi în perfectă armonie împreună.

De Ziua Internaţională a Animalelor Spark şi prietenii ei de la Purina Pet School au sărbătorit în direct toate necuvântătoarele cu o super petrecere live online, pe pagina de facebook Itsy Bitsy. Cu mulţi invitaţi speciali din lumea animalelor, clipuri educative despre animale, concursuri şi premii distracţia petrecerea a fost pe gustul sutelor de copii şi părinţi:

Despre câini ştim că sunt prietenii cei mai buni ai omului. Mai ştim că au darul de a ne face să râdem cu gura până la urechi atunci când fac vreo năzbâtie sau atunci când se aşază în câte o poziţie caraghioasă.

Despre evoluţia lor şi cum au ajuns prietenii cei mai buni ai oamenilor a povestit Spark copiilor la Itsy Bitsy FM şi online în aceste zile dedicate animalelor. Toate emisiunile despre animale de companie iubite de copii pot fi accesate pe www.itsybitsy.ro.

Despre Itsy Bitsy

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti şi în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus