Skip to main content

COMUNICAT. Ziua Animalelor a fost sărbătorită de SuperEroi și Purina la Itsy Bitsy FM

 
COMUNICAT. Ziua Animalelor a fost sărbătorită de SuperEroi și Purina la Itsy Bitsy FM

COMUNICAT. Cu prilejul Zilei Internaționale a Animalelor la Itsy Bitsy FM copiii au avut șansa să descopere multe informații fascinante despre animale și să participe la “cursurile” Purina Pet School. În emisiuni interactive la radio și online SuperEroii Spark și Spinner au invitat copiii într-o călătorie fascinantă în lumea animalelor de companie.

Publicitate

Cei mici au descoperit care este istoria pisicilor și a câinilor, cum au ajuns ele în viața oamenilor, dar și cum pot fi îngrijite mai bine pentru a fi sănătoase.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru copii este fascinant să afle care este limbajul corporal al pisicilor și cum a ajuns cainele de la un animal feroce la cel mai blând și ascultător prieten al omului. Limbajul cainilor este unul pe care, dacă îl cunoști vei avea o relație și mai bună cu animalul tău de companie.

Deși animalele par să ințeleagă de cele mai multe ori ce vrem să le transmitem printr-un singur cuvânt sau o frază, patrupedele nu reușesc întotdeauna să facă același lucru atunci când vine vorba de exprimarea propriilor trăiri.

De aceea Itsy Bitsy și Purina au venit în ajutor cu emisiuni despre principalele manifestări ale animalelor și ce ar trebui să înțelegem din acestea, pentru a trăi în perfectă armonie împreună.

De Ziua Internațională a Animalelor Spark și prietenii ei de la Purina Pet School au sărbătorit în direct toate necuvântătoarele cu o super petrecere live online, pe pagina de facebook Itsy Bitsy. Cu mulți invitați speciali din lumea animalelor, clipuri educative despre animale, concursuri și premii distracția petrecerea a fost pe gustul sutelor de copii și părinți:

Despre câini știm că sunt prietenii cei mai buni ai omului. Mai știm că au darul de a ne face să râdem cu gura până la urechi atunci când fac vreo năzbâtie sau atunci când se așază în câte o poziție caraghioasă.

Despre evoluția lor și cum au ajuns prietenii cei mai buni ai oamenilor a povestit Spark copiilor la Itsy Bitsy FM și online în aceste zile dedicate animalelor. Toate emisiunile despre animale de companie iubite de copii pot fi accesate pe www.itsybitsy.ro.

Despre Itsy Bitsy

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu