Skip to main content

COMUNICAT. VIDEO. Emisiune online de stomatologie: "Tot să zâmbeşti". Un proiect Clinica 32

 
COMUNICAT. VIDEO. Emisiune online de stomatologie: "Tot să zâmbeşti". Un proiect Clinica 32

COMUNICAT. Emisiunea online "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels se lansează oficial astăzi. Proiectul video conţine emisiuni dedicate stomatologiei.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Începand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Emisiunea online “Tot sa zambesti” – Clinica 32 va contine materiale relizate alaturi de expertii din echipa 32, in care se vor explica manopere stomatologice digitale, atat cele avansate, cat si cele de rutina, astfel incat pacientii sa poata sa inteleaga ce inseamna trendul digital in stomatologie si ce inseamna un tratament stomatologic la standardele anului 2020.

VIDEO. Prima emisiune online Tot să zâmbeşti

“În acest set de emisiuni, alaturi de echipa 32 vom explica, pe intelesul pacientilor, toate manopere realzate sub acoperisul Clinicilor 32. Cu mentiunea, ca in cele doua Clinici 32 avem, sub acelasi acoperis, toate sectile stomatologiei, inclusive sectia radiologie si laboratorul dentar. Asadar, vom vorbi despre toate ariile stomatologiei digitale”, explica Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

“Din experienta intregii echipe de experti Clinica 32 si pe baza cercetarilor realizate, in afara de cel mai cunoscut mit existent in stomatologie, respectiv frica proverbiala a romanilor fata de stomatolog, mai exista o mare problema pe care o au pacientii: isi cheltuiesc gresit bugetul pe care il au alocat tratamentelor stomatologice. Emisiunea vine sa anuleze aceasta problema, dar si sa fie o sursa de informatie utila”, mentioneaza Elena Prodan, Communication Agels.

De aici s-a conturat nevoia de a oferi gratuit explicatii despre tratamentele stomatologice, tehnologiile digitale existente sau materialele folosite in prezent.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita aici

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

Communication Angels este o agentie concept cu o echipa formata exclusive din experti cu peste 15 ani de experienta in piata romaneasca, ce ofera servicii profesionale de marketing & comunicare & personal branding pe baza de procese profesionale validate in piata romaneasca.

Elena Prodan este fondator Communication Angels si are un doctorat in stiintele comunicarii. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul promovarii, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group.

In portofoliul nostru, se numara proiecte complexe realizate alaturi de antreprenori romani, corporatii sau personalitati din zona business.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus