Skip to main content

Live-uri mai lungi pe Instagram. Decizia este legată de pandemie

 
Live-uri mai lungi pe Instagram. Decizia este legată de pandemie
Foto: Pexels

Live-uri mai lungi pe Instagram. Platforma se adaptează la pandemia de coronavirus și extinde limita timp pentru transmisiunile în direct, scrie techcrunch.com.

Astfel, durata unui flux live va crește de la 1 oră până la 4 ore pe platformă. Va fi, astfel, același număr de ore ca pe Facebook.

Publicitate

Schimbarea, spun cei de la Instagram, își propune să îi ajute pe influenceri să treacă de la evenimentele obișnuite la cele online, în contextul situației globale actuale.

În această categorie s-ar încadra: influenceri, instructorii de yoga și fitness, profesori, muzicieni, artiști sau activiști. Spre exemplu, live-urile pe Instagram au crescut cu peste 70% în Statele Unite în ultimele luni, menționează sursa citată. 

Instagram va arhiva clipurile în direct

De asemenea, Instagram va mai adăuga o opțiune „în curând”. „Live Now” din IGTV va avea și o secțiune de arhivare, astfel că utilizatorii pot vizualiza clipurile creatorilor de conținut timp de 30 de zile, în cazul în care nu au putut sta în direct.

Secțiunea de arhivare există în prezent pe Instagram, însă se aplică în cazul „story-urilor” sau postărilor de pe conturi. Înregistrarea în direct rămâne arhivată timp de 30 de zile, urmând ca apoi să fie ștearsă definitiv.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu