Skip to main content

Un membru CNA și-a dat demisia pentru a participa la alegerile Parlamentare

 
Un membru CNA și-a dat demisia pentru a participa la alegerile Parlamentare
Foto | Facebook - Alexandru Kocsis Cristea

Demisie în CNA. Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului și-a prezentat demisia în urmă cu câteva zile, pentru a participa la alegerile Parlamentare. Este vorba despre Alexandru Kocsis-Cristea, membru CNA din partea PNL.

Contactat de Paginademedia.ro, Alexandru Kocsis a spus, pe scurt: „M-am retras din CNA cu demisie înregistrată pe data de 9 octombrie (vineri)”.

Publicitate

Kocsis-Cristea, psiholog de profesie, era membru al Consiliului din noiembrie 2018, atunci când a fost numit la propunerea Partidului Național Liberal.

De la CNA la PNL Iași. Kocsis-Cristea, pe listă pentru alegerile parlamentare

Plecat din CNA, Alexandru Kocsis-Cristea va candidat la alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie. El se află pe locul al treilea pe lista deputaților din partea PNL Iași, scrie news.ro.

Kocsis-Cristea a fost propus de conducerea națională a Partidului, mai susține sursa menționată.

Pe lista deputaților se mai află istoricul Alexandru Muraru, prim-vicepreședinte PNL Iași, iar pe locul doi este Sorin Năcuță, de profesie inginer, susținut de organizația din Pașcani a PNL.

Alexandru Kocsis-Cristea ar fi fost implicat în campania lui Klaus Iohannis

În timp ce era membru CNA, Alexandru Kocsis-Cristea s-ar fi implicat și în campaniile online pentru alegerile prezidențiale din 2019, câștigate în cele din urmă de Klaus Iohannis.

Paginademedia.ro a scris pe larg despre acest subiect AICI, după ce a citat un material semnat de Cătălin Tolontan și Libertatea. Din dialogurile cu Tiberiu Iorga (de la firma Lemon Studio) și cu Dabid Pârvu (șeful ArtDefinition) a reieșit că cele două firme au lucrat pentru campania președintelui Iohannis.

Jurnaliștii de la Libertatea notează că, potrivit unor surse, Kocsis a fost implicat în campania lui Iohannis. „Mai multe surse susțin însă că Alexandru Kocsis nu a renunțat și la implicarea în activitatea online a partidului și că este unul dintre coordonatorii neoficiali ai campaniei online de realegere a președintelui Iohannis”, a punctat materialul semnat de Tolontan.

Pe de altă parte, Alexandru Kocsis a negat orice implicare în campania electorală a lui Klaus Iohannis, mai notau cei de la Libertatea. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu