Skip to main content

Silviu Mănăstire, infectat cu Coronavirus: „Am o formă asimptomatică”

 
Silviu Mănăstire, infectat cu Coronavirus: „Am o formă asimptomatică”
Captură Youtube / B1

UPDATE. Sorin Oancea, patronul B1 TV, a pentru a declarat pentru Libertatea că alți patru angajați ai stației sunt în izolare la domiciliu.

De asemenea, tot Libertatea scrie că și premierul Ludovic Orban a intrat în izolare după ce a fost într-o emisiune moderată de Mănăstire, în urmă cu câteva zile. El a cerut să fie testat în această dimineață. 

Publicitate

Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată chiar de el, în cadrul emisiunii moderate de Tudor Mușat.

Mănăstire a intrat în direct în producția de duminică seara și a vorbit despre infectare. Conform declarațiilor sale, are o formă ușoară a bolii și este asimptomatic.

Silviu Mănăstire va lipsi de pe post în următoarele două săptămâni. El face emisiunea Dosar de politician, la B1 TV. 

Silviu Mănăstire, în emisiunea Talk de la B1:

„Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului și gustului nu am și alte simptome agresive. Am avut invitați mulți la televiziune, a fost campanie electorală și există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul și nu poți să îți dai seamă când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejați și să respectați la sânge măsurile de protecție.

Odată cu deschiderea activităților, oamenii au venit, au plecat...Repet, poți să respecți reguli și eu l-am respectat, dar dacă e să se întâmplă, se întâmplă. Toate lucrurile trebuie văzute prin respectarea normelor la sânge ca să poți să ajungi în situația să minimizezi infectarea.

Nu am avut niciun simptop. Vineri dimineața am pierdut mirosul și gustul. Dacă vă pierdeți mirosul sau gustul, 90% aveți covid. Când se întâmplă acest lucru, acea persoană trebuie să se izoleze, să se testeze și să aștepte testul. Eu am făcut și niște analize a doua zi pentru a vedea care este starea mea. Dacă starea se înrăutățește, atunci vor merge la spital, dar dacă rămâne așa voi sta în izolare și voi cere un tratament dacă va fi cazul și sper să mă însănătoșesc cât mai repede. Repet, indiciul pentru forma ușoară de covid este pierderea mirosului și gustului.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu