Skip to main content

O firmă vrea un show de poker la 23:00. CNA trimite scrisoare la Oficiul Jocurilor de Noroc

 
O firmă vrea un show de poker la 23:00. CNA trimite scrisoare la Oficiul Jocurilor de Noroc
Foto: Pexels

CNA. Jocuri de poker pe TV mai devreme de miezul nopții. Asta vrea o companie.

Publicitate

Este vorba de Smiling Hippo, din București, care își dorește să aibă o emisiune de poker la ora 23:00, nu la 00:40 așa cum era până acum. S-a discutat în ședința Consiliului de astăzi, 24 noiembrie, iar membrii au decis să trimită o scrisoare către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Ce vor să afle membrii CNA de la ONJN?

Să știe dacă se pot difuza pe tv emisiuni de tip jocuri de noroc, altele în afară de cele tip bingo. În funcție de răspunsul dat de ONJN, CNA va aproba sau nu modificarea orei pentru show-ul de poker, care s-a văzut pe B1 și ar continua pe aceeași televiziune.

De asemenea, se va rezolva și problema vizibilității siglei pe tot parcursul emisiunii. Producția este sponsorizată de un site de poker, iar sigla ar apărea pe parcursul celor patru ore, ceea ce ar depăși minutele de publicitate din Codul Audiovizualului.

S-a votat în unanimitate propunerea Monicăi Gubernat, șefa CNA.

Despre emisiune, pe scurt:

- Jucătorii nu trebuie să plătească taxă de participare

- Se face reclamă la site-ul 888Poker (logo-ul apare pe masa de joc)

- Emisiunea era difuzată de la 00:40 pe B1

- Show-ul se numea „Road to Vegas” și consta într-un sistem de calificare la Mondialul din Las Vegas

- Sunt invitate vedete, pe lângă jucătorii obișnuiți

Sorin Constantinescu, specialist în jocuri de noroc și unul dintre comentatorii evenimentului, a explicat rolul acestei emisiuni în ședință:

„Au fost deja 24 de ediții, show-ul a început acum un an și ceva, singura rugăminte a fost să schimbăm ora de difuzare. Nu este joc de noroc, ca să fie joc de noroc trebuie să fie taxă de participare. Jucătorii care participă nu sunt invitați, nu au nevoie să ofere taxă.

Au fost la B1 la 00:40, rugămintea a fost să schimbăm ora de difuzare la 23:00. Este un show de televiziune, este invitată o vedetă și nu se ia niciun fel de taxă. Poker-ul este benefic pentru cei care sunt dependenți de jocurile de noroc.

La 00:40 e greu cu audiența, am avut show-ul de anul trecut din decembrie și l-am amânat pentru că se numea Road to Vegas și s-a anulat Campionatul Mondial, iar astfel nu mai avea rost să-l facem pentru că nu se mai puteau califica în Vegas pentru concurs.

Este un joc de poker, în care apare 888Poker, asta este reclama care se face. Este un joc în sine de poker în care sunt invitate vedete. Este un show de televiziune în sine.”
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • “ Poker-ul este benefic pentru cei care sunt dependenți de jocurile de noroc.”

    Hahaha. Este benefic, da , sa piardă și mai mult, lol .

Trimite un comentariu