Skip to main content

COMUNICAT. AloTractari.ro ofera servicii de tractari auto rapide si sigure

 
COMUNICAT. AloTractari.ro ofera servicii de tractari auto rapide si sigure

COMUNICAT. Parte importanta a grupului WLC Auto, AloTractari este o companie in expansiune pe piata de profil, oferind servicii de asistenta rutiera si tractari auto in conditii excelente.

Publicitate

Dincolo de faptul ca detine tot echipamentul necesar, modern, pentru a oferi ajutor, atunci candsituatia permite, compania detine platforme auto cu ajutorul carora transporta autovehicule acolo unde soferul solicita si practica preturi accesibile pentru toate serviciile sale.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Inca de la debutul sau in mediul online, platforma AloTractari a urmarit sa vina in ajutorul soferilor din toata tara, care intampina probleme in trafic. In aceasta idee, managementul companiei nu ofera doar servicii de asistenta rutiera sitractari auto in Ilfov si Bucuresti, ci la nivel national.

Astfel, AloTractari a format o comunitate nationala sub umbreala sa, o comunitate care include mai mult de 200 de parteneri din intreaga tara, cu accent, insa, in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov si Constanta. Eforturile companiei de a oferi servicii dedicate la nivel national nu s-au oprit aici, reprezentantii cautand colaboratori continuu.

Avantajele oferite de companie si colaboratorii sai in serviciile de tractari auto si asistenta rutiera

In mod cert, avantajele pe care AloTractari si partenerii sai le ofera sunt numeroase, intre acestea pot fi mentionate urmatoarele:

  • timp de interventie de celmult 30 de minute;
  • tarife accesibile pentru tractari auto si asistenta rutiera;
  • servicii profesionale, prin personal competent si rezultate remarcabile in astfel de servicii.

Scopul companiei este in continuare acelasi, urmarind sa poata acoperi prin servicii dedicate, orice tip de interventie, la nivel national si, de asemenea, sa practice un tarif unic, indiferent de zona in care se intervine, de ora sau de anotimp.

In ideea in care se urmareste ca interventiile sa fie realizate cu promtitudine, AloTractari pune la dispozitia soferilor care intampina probleme in trafic un numar de telefon national unic, care poate sa fie apelat gratuit din orice retea. Soferii care suna la acest numar de telefon vor fi pusi in contact direct cu cea mai apropiata masina de interventie.

De asemenea, AloTractari.ro urmareste sa eficientizeze costurile clientilor prin programarea anterioara a serviciilor. Sunand la numarul de telefon 0219936, apelabil non- stop, pentru programarea tractarii, clientii pot plati si cu 80% mai putin decat daca ar beneficia de aceste servicii in timp foarte scurt. La modul general, tarifele percepute sunt stabilite in functie de categoria de greutate din care face parte autovehiculul tractat.

Nu in ultimul rand, tot iclientii care au beneficiat de serviciile AloTractari sunt incurajati sa acorde un feedback, luand in calcul parametrii esentiali ai experientei:

  • timpul in care s-a asigurat interventia;
  • pretul serviciilor;
  • satisfactiaclientilor in legatura cu serviciile primite.

AloTractari este o alternativa excelenta la tractarea traditionala a autovehiculelor

Din motive esentiale, AloTractari este varianta optima pentru tractari masini:

  • din punct de vedere legal: legislatia din Romania interzice tractarea traditionala a masinilor, inca din 2017. Cei care incalca legea pot plati amenzi de pana la 2500 RON si penalizare de 20 de puncte amenda;
  • calitatea serviciilor oferite de AloTractari.ro este excelenta, motiv pentru care serviciile sale sunt de preferat oricarei alternative.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus