Skip to main content

COMUNICAT. Black Friday la Telekom: Mobil Nelimitat, 100% gratis, 100% nelimitat și fără obligații. În plus, discounturi de până la 80% la nenumărate modele de telefoane

 
COMUNICAT. Black Friday la Telekom: Mobil Nelimitat, 100% gratis, 100% nelimitat și fără obligații. În plus, discounturi de până la 80% la nenumărate modele de telefoane

COMUNICAT. Telekom Romania anunță o ediție imbatabilă a campaniei Black Friday, care se va desfășura în perioada 5 noiembrie - 29 noiembrie 2020, atât pe site-ul companiei, cât și în magazinele Telekom.

Publicitate

Produsul telecom revoluționar Mobil Nelimitat, lansat anul trecut de Telekom pentru a răspunde dorințelor românilor, va fi primit 100% gratis, fără obligații, de către toți cei care se prezintă într-un magazin Telekom sau îl comandă pe blackfriday.telekom.ro perioada campaniei.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cei care doresc primul produs smart lansat pe piață de companie se vor bucura pentru o perioadă de 30 de zile de Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate. Totodată, aceștia pot decide, printr-o experiență complet digitală, care durează mai puțin de 5 minute, să facă trecerea de la cartelă la abonament, fără perioadă minimă contractuală.

După cele 30 de zile, în funcție de alegerea utilizatorului, prețul opțiunii Mobil Nelimitat va fi de 6 euro credit (la care se adaugă TVA) dacă acesta rămâne utilizator de cartelă și de 6 euro/lună (TVA inclus) dacă alege abonamentul Mobil Nelimitat. Activarea abonamentului Mobil Nelimitat se realizează prin înregistrarea numărului pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând doar câțiva pași simpli. Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, până la expirarea acesteia.

„Continuăm să îndrăznim și să fim creativi, chiar și în aceste vremuri dificile. Am revoluționat piața din România cu produsul Mobil Nelimitat, iar rezultatele bune înregistrate, precum și feedback-ul primit din partea clienților, ne dau încredere să oferim Mobil Nelimitat tuturor românilor care vor să-l testeze, pentru a se bucura pentru o perioadă de 30 de zile de o experiență complet nelimitată și digitală, fără obligații. Este pentru prima dată când în campania de Black Friday oferim un produs 100% gratuit”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Telekom Romania a pregătit și o surpriză pentru clienții care activează cartela Mobil Nelimitat din oferta Black Friday și care îndrăznesc să viseze la excursia de neuitat pe care o vor face în România când lumea va fi din nou deschisă pentru exploare –Telekălătoria.

Campania se desfășoară pe website-ul www.telekom.ro/telekalatoria, în perioada 05-22 noiembrie 2020 și se adresează tuturor celor care activează prin apel la 1234 cartela Mobil Nelimitat și povestesc despre telekălătoria din România care i-a impresionat, despre locul din țară în care s-ar reîntoarce cu drag. Premiul este reprezentat de un city break pentru două persoane în cea mai menționată destinație de către participanți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org, dintre cei care îndeplinesc condițiile campaniei.

Tot în oferta Black Friday Telekom se regăsesc nenumărate modele de telefoane cu reduceri de până la 80%. Spre exemplu, printre telefoanele de top cu reduceri semnificative se regăsesc, Samsung Galaxy A51, disponibil la prețul de 999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 30%, Samsung Galaxy S10 la prețul de 1.999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 52% sau Huawei P Smart Z la 649 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 22%.

„Oferta de telefoane din campania Black Friday de anul acesta se adresează tuturor clienților, indiferent că sunt pasionați de fotografie și caută telefoane de top, bunici și copii care se descurcă mai bine cu dispozitivele cu taste sau persoane care au alocat un buget redus pentru astfel de dispozitive accesibile”, a adăugat Andreas Elsner.

Mai multe informații despre oferta de Black Friday sunt disponibile pe blackfriday.telekom.ro.

De asemenea, clienții business beneficiază și ei de oferte speciale de Black Friday, iar detalii pot regăsi pe www.telekom.ro/business.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru.

Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • @Daniel În România, niciodată. Apropo de articol, așa mai sunt reducerile, că și-a permis și Orange să le cumpere divizia de servicii fixe. Adică tot ce ține de televiziune, internet și telefonie fixă, cu tot cu abonați.

Trimite un comentariu