Skip to main content

COMUNICAT. Ce modele de cizme se poartă în acest sezon?

 
COMUNICAT. Ce modele de cizme se poartă în acest sezon?
Foto - unsplash.com

COMUNICAT. Moda s-a schimbat în ultimii ani, însă unele direcții au rămas constante. Cizmele, spre exemplu, au fost de-a lungul timpului un element de bază în construirea outfiturilor, indiferent de tipul acestora.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publicitate

De aceea, în fiecare an alegem cu grijă cizmele potrivite pentru ținutele noastre, având în vedere, firește, tendințele. Ce modele de cizme se poartă în acest sezon? Haideți să aflăm din cele ce urmează.

Cizme UGG style

Cizmele tip UGG au devenit tot mai populare în ultimii ani, în special datorită confortului pe care îl oferă. Comode și sigure, impermeabile, anti-alunecare, aceste cizme sunt visul oricărei femei. Ele se pot asorta cu ușurință mai multor stiluri vestimentare, cu excepția celui clasic. Totuși, având în vedere faptul că la modă este acum stilul smart casual, aceste cizme sunt o alegere perfectă pentru noul sezon.

În general cizmele tip UGG sunt realizate din piele sau piele întoarsă tratată, așa că sunt impermeabile și foarte călduroase. Ele se potrivesc foarte bine atât toamna cât și iarna, la paltoane, geci, jeanși sau în orice combinație specifică acestor sezoane.

Cizme elegante

Cizmele elegante au un farmec aparte, datorită formei și tocului în special. Cizmele elegante se potrivesc foarte bine la ținute clasice și elegante, iar asocierea cu elemente smart casual este de asemenea recomandată.

Spre deosebire de cizmele tip UGG sau de cizmele cu platformă, cizmele elegante bine evidențiate zonele piciorului: călcâiul prin toc și botul cizmei, care de cele mai multe ori are formă ovală sau ascuțită, cu tipar inspirat de pantofii stiletto.

Cizmele elegante pot fi și comode, mai ales dacă alegi modele moderne de tip hibrid, care respectă modelul elegant, dar au talpa de tip platformă. Aceste cizme sunt cele care se potrivesc la jeanși, fuste jucăușe sau rochii, pentru că permit combinații dintre cele mai originale.

Cizme tip bocanc

Cizmele de acest tip sunt specifice anumitor stiluri de îmbrăcăminte, mai ales celui casual. Le poți purta și în ținute cu fuste sau rochii, deoarece produc o schimbare de stil agreabilă.

Cizmele de acest tip sunt foarte confortabile, iar modelele sunt foarte diversificate. Inițial au fost inspirate de bocancii bărbătești, dar în timp au fost adaptate la cerințele modelelor de încălțăminte de damă.

Cizmele tip bocanc pot fi îmblănite sau simple, în funcție de sezon și de model. Alege-le cu încredere, deoarece ambele modele sunt plăcute și comode.

Cizme ciocată

Cizmele de acest tip sunt inspirate din cultura americană, mai exact din ținuta cowboy-ilor de odinioară, ale căror încălțări erau adaptate la stilul de viață de la fermă.

Totuși, pentru că forma a plăcut foarte mult, aceasta s-a păstrat până în prezent, așa că putem găsi în ofertele magazinelor de profil cizme cu înălțimea mai redusă, decupate în lateral sau fără decupaj, cu toc gros mediu și vârf ascuțit.

Poartă ciocate sau cizme tip cowboy în special pentru ținutele lejere, country style și alege culori vii, precum roșu, burgundy, maro sau galben muștar.

Cizme peste genunchi

Aceste tipuri de cizme se încadrează în gama sexy, deoarece la nivel vizual crează iluzia de alungire a picioarelor și emană senzualitate prin faptul că pun accent pe zona acestora.

Poartă modele cu toc înalt pentru un plus de efect, sau poți să alegi tocurile medii. Alege cizme peste genunchi pentru ținute cu fuste, de regulă scurte, sau la rochii, firește, de aceeași mărime.

Cizmele sunt elemente ale garderobei care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, indiferent de sezon. Pe timp de iarnă, cizmele protejează de frig și oferă totodată un plus de stil. Alege modelele preferate și creează ținute originale, potrivite pentru personalitatea ta!

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu