Skip to main content

COMUNICAT. Ce modele de cizme se poartă în acest sezon?

 
Foto - unsplash.com
Foto - unsplash.com

COMUNICAT. Moda s-a schimbat în ultimii ani, însă unele direcţii au rămas constante. Cizmele, spre exemplu, au fost de-a lungul timpului un element de bază în construirea outfiturilor, indiferent de tipul acestora.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De aceea, în fiecare an alegem cu grijă cizmele potrivite pentru ţinutele noastre, având în vedere, fireşte, tendinţele. Ce modele de cizme se poartă în acest sezon? Haideţi să aflăm din cele ce urmează.

Cizme UGG style

Cizmele tip UGG au devenit tot mai populare în ultimii ani, în special datorită confortului pe care îl oferă. Comode şi sigure, impermeabile, anti-alunecare, aceste cizme sunt visul oricărei femei. Ele se pot asorta cu uşurinţă mai multor stiluri vestimentare, cu excepţia celui clasic. Totuşi, având în vedere faptul că la modă este acum stilul smart casual, aceste cizme sunt o alegere perfectă pentru noul sezon.

În general cizmele tip UGG sunt realizate din piele sau piele întoarsă tratată, aşa că sunt impermeabile şi foarte călduroase. Ele se potrivesc foarte bine atât toamna cât şi iarna, la paltoane, geci, jeanşi sau în orice combinaţie specifică acestor sezoane.

Cizme elegante

Cizmele elegante au un farmec aparte, datorită formei şi tocului în special. Cizmele elegante se potrivesc foarte bine la ţinute clasice şi elegante, iar asocierea cu elemente smart casual este de asemenea recomandată.

Spre deosebire de cizmele tip UGG sau de cizmele cu platformă, cizmele elegante bine evidenţiate zonele piciorului: călcâiul prin toc şi botul cizmei, care de cele mai multe ori are formă ovală sau ascuţită, cu tipar inspirat de pantofii stiletto.

Cizmele elegante pot fi şi comode, mai ales dacă alegi modele moderne de tip hibrid, care respectă modelul elegant, dar au talpa de tip platformă. Aceste cizme sunt cele care se potrivesc la jeanşi, fuste jucăuşe sau rochii, pentru că permit combinaţii dintre cele mai originale.

Cizme tip bocanc

Cizmele de acest tip sunt specifice anumitor stiluri de îmbrăcăminte, mai ales celui casual. Le poţi purta şi în ţinute cu fuste sau rochii, deoarece produc o schimbare de stil agreabilă.

Cizmele de acest tip sunt foarte confortabile, iar modelele sunt foarte diversificate. Iniţial au fost inspirate de bocancii bărbăteşti, dar în timp au fost adaptate la cerinţele modelelor de încălţăminte de damă.

Cizmele tip bocanc pot fi îmblănite sau simple, în funcţie de sezon şi de model. Alege-le cu încredere, deoarece ambele modele sunt plăcute şi comode.

Cizme ciocată

Cizmele de acest tip sunt inspirate din cultura americană, mai exact din ţinuta cowboy-ilor de odinioară, ale căror încălţări erau adaptate la stilul de viaţă de la fermă.

Totuşi, pentru că forma a plăcut foarte mult, aceasta s-a păstrat până în prezent, aşa că putem găsi în ofertele magazinelor de profil cizme cu înălţimea mai redusă, decupate în lateral sau fără decupaj, cu toc gros mediu şi vârf ascuţit.

Poartă ciocate sau cizme tip cowboy în special pentru ţinutele lejere, country style şi alege culori vii, precum roşu, burgundy, maro sau galben muştar.

Cizme peste genunchi

Aceste tipuri de cizme se încadrează în gama sexy, deoarece la nivel vizual crează iluzia de alungire a picioarelor şi emană senzualitate prin faptul că pun accent pe zona acestora.

Poartă modele cu toc înalt pentru un plus de efect, sau poţi să alegi tocurile medii. Alege cizme peste genunchi pentru ţinute cu fuste, de regulă scurte, sau la rochii, fireşte, de aceeaşi mărime.

Cizmele sunt elemente ale garderobei care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă, indiferent de sezon. Pe timp de iarnă, cizmele protejează de frig şi oferă totodată un plus de stil. Alege modelele preferate şi creează ţinute originale, potrivite pentru personalitatea ta!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus