Skip to main content

COMUNICAT. Cinema City îşi suspendă activitatea în întreaga ţară

 
COMUNICAT. Cinema City îşi suspendă activitatea în întreaga ţară

COMUNICAT. Cinema City, cea mai mare reţea de cinematografe din România, anunţă, ca urmare a suspendării activităţii de către autorităţi a majorităţii cinematografelor sale (22 din 26), că a decis închiderea ultimelor 4 locaţii rămase deschise începând de marţi, 10 noiembrie, ceea ce înseamnă că, pentru o perioadă temporară, Cinema City îşi va suspenda activitatea în întreaga ţară.

Decizia Cinema City a fost impusă de contextul imprevizibil actual.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Industria cinematografică depinde de disponibilitatea noilor filme, iar închiderea a tot mai multor cinematografe a determinat distribuitorii să amâne lansarea noilor lor proiecţii, atât la nivel local, cât şi internaţional, nefiind fezabil să lansezi noi filme într-o perioadă incertă.

"Este incredibil de trist să vedem cinematografele noastre fără spectatori şi cu ecranele oprite. Cea mai mare dorinţă a noastră este să oferim spectatorilor experienţe cinematografice uimitoare.

Dar ca să îndeplinim această misiune şi să ne redeschidem sălile cât mai curând, trebuie să luăm decizii dificile acum. Facem o scurtă pauză pentru a ne întoarce când totul va fi bine” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinema City mulţumeşte, partenerilor săi, guvernului, angajaţilor săi şi, bineînţeles, publicului său, pentru sprijinul lor constant în această perioadă.

Compania va continua să monitorizeze situaţia îndeaproape şi, în funcţie de evoluţiile pieţei şi de deciziile autorităţilor, va comunica publicului planurile viitoare de reluare a operaţiunilor.



Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile şi ai meniu bar nelimitat).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.


Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Roberto Roberto
    Un lucru bun

    Normal pentru tine ca e un lucru bun, ca doar esti un pensionar. Care toata ziua sta in casa pe Antenuta. Nu iese din casa la cinema...
  • Roberto Roberto
    Un lucru bun pentru Pro TV, care zi de zi, saptamana de saptamana, luna de luna sterge pe jos cu Antenuta ta.
  • Mile Mile
    Un lucru bun

Trimite un comentariu

sus