Skip to main content

COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun detergent pentru vase?

 
Foto | Piqsels.com
Foto | Piqsels.com

COMUNICAT. Îţi place să găteşti, cu siguranţă, adori să mănânci, dar spălatul vaselor este un adevărat chin. Iar, dacă amâni şi amâni, la un moment dat, chiuveta tot se umple de farfurii, oale, pahare, tacâmuri etc. Şi pentru că lucrurile nu au cum să rămână aşa, trebuie să iei atitudine şi să le speli. Ca să-ţi fie mai uşor, iată cum să alegi cel mai bun detergent pentru vase.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Testează mai multe feluri de detergent

Multe sortimente de detergent de vase eficient sunt pe rafturile magazinelor, iar ofertele online sunt tot mai diversificate. Ca să te asiguri că foloseşti produsul potrivit pentru tine, testează mai multe feluri de detergent, ca să poţi decide în cunoştinţă de cauză ceea ce îţi place să utilizezi pe termen lung.

Nu uita că spălatul vaselor este o activitate zilnică, pe care nu ai cum s-o eviţi, aşa că merită să încerci s-o faci mai plăcută.

Alege mărci consacrate

Atunci când începi testarea, apelează la mărci faimoase şi consacrate de detergent pentru vase. Companiile care le produc au zeci de ani experienţă şi au investit masiv în cercetare şi inovare, aşa că este de aşteptat ca produsele lor să fie de calitate.

Încearcă detergent profesional

Pe lângă ofertele de uz casnic, încearcă să foloseşti şi produsele din gama de detergenţi profesionali. Aceştia sunt foarte eficienţi pentru spălarea manuală a vaselor, tacâmurilor şi echipamentelor de bucătărie, fiind concepuţi pentru curăţarea unor cantităţi şi suprafeţe mari, cu un grad avansat de murdărie.

Acestea sunt produse concentrate, care se cumpără în recipiente de minimum 5 litri, care îţi asigură necesarul pentru o perioadă îndelungată. Cei mai mulţi detergenţi profesionali au pH7, conţin betaină-care protejează pielea, au agenţi anioni şi agenţi amfoterici pentru suprafeţe active.

Alege detergent manual fără chimicale

De cele mai multe ori, la alegerea unui detergent pentru vase, te concentrezi asupra eficienţei şi omiţi importanţa pe care o are gradul de protecţie asupra pielii. De aceea, în perioada de testare pentru determinarea sortimentului potrivit pentru casa şi gospodăria ta, ţine seama de acest criteriu important.

Optează pentru un detergent de vase care să conţină compuşi cu rol de protecţie a pielii, care să prevină uscarea mâinilor şi să nu aibă compuşi alergeni. Verifică ingredientele, citeşte cu atenţie eticheta şi asigură-te că produsul pe care-l alegi este pe bază de extracte de plante.

Astfel, beneficiezi de o protecţie superioară a pielii, iar mirosul detergentului este plăcut, cu tentă florală sau fructată.

Foloseşte detergentul potrivit pentru maşina de spălat vase

Dacă ai achiziţionat o maşină de spălat vase, deja ai un plus de confort. Totuşi, în continuare, trebuie să dai dovadă de atenţie când alegi sortimentul de detergent care să te ajute.

Asigură-te că produsul este eficient, în sensul în care nu trebuie să foloseşti o cantitate prea mare la fiecare utilizare. Verifică să conţină compuşi speciali, care să protejeze echipamentele pe care le introduci în maşină. Poţi alege detergent pentru maşina de spălat vase sub formă de capsule, tablete sau lichid.

Capsule pentru maşina de spălat vase

Acest tip de detergent pentru maşina de spălat vase protejează foarte bine interiorul aparatului împotriva depunerilor de calcar, cauzate de duritatea apei. Aceste depuneri sunt dăunătoare pe termen lung şi distrug piesele metalice.

De aceea, poţi alege capsule pentru maşina de spălat vase şi în situaţia în care ai de curăţat o cantitate mare de obiecte murdare, pentru că este un detergent eficient împotriva petelor uscate de pe vase.

Tablete pentru maşina de spălat vase

Optează pentru tablete, dacă eşti în căutarea unei soluţii simple şi rapide, pentru că acestea se folosesc uşor, sunt concentrate şi conţin agenţi activi pe bază de plante. Atenţie la manevrarea lor pentru că, spre deosebire de capsule, nu au înveliş protector din plastic.

Ele sunt, în fapt, bucăţi mici de consistenţa cretei, aşa că este indicat să la manevraţi cu mănuşi sau să folosiţi un şerveţel.

Lichid pentru maşina de spălat vase

Acest tip de detergent pentru maşina de spălat vase este eficient mai ales la petele de grăsime şi de mâncare. În plus, datorită consistenţei lichide, nu se depun pe pereţii din interiorul maşinii, iar clătirea se face mai uşor.

Reţine că nu mai trebuie să dozezi cantitatea de detergent, pentru că poţi seta dozarea automată şi, astfel, economiseşti cantităţi importante.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus