Skip to main content

COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun detergent pentru vase?

 
COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun detergent pentru vase?
Foto | Piqsels.com

COMUNICAT. Îți place să gătești, cu siguranță, adori să mănânci, dar spălatul vaselor este un adevărat chin. Iar, dacă amâni și amâni, la un moment dat, chiuveta tot se umple de farfurii, oale, pahare, tacâmuri etc. Și pentru că lucrurile nu au cum să rămână așa, trebuie să iei atitudine și să le speli. Ca să-ți fie mai ușor, iată cum să alegi cel mai bun detergent pentru vase.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Testează mai multe feluri de detergent

Multe sortimente de detergent de vase eficient sunt pe rafturile magazinelor, iar ofertele online sunt tot mai diversificate. Ca să te asiguri că folosești produsul potrivit pentru tine, testează mai multe feluri de detergent, ca să poți decide în cunoștință de cauză ceea ce îți place să utilizezi pe termen lung.

Nu uita că spălatul vaselor este o activitate zilnică, pe care nu ai cum s-o eviți, așa că merită să încerci s-o faci mai plăcută.

Alege mărci consacrate

Atunci când începi testarea, apelează la mărci faimoase și consacrate de detergent pentru vase. Companiile care le produc au zeci de ani experiență și au investit masiv în cercetare și inovare, așa că este de așteptat ca produsele lor să fie de calitate.

Încearcă detergent profesional

Pe lângă ofertele de uz casnic, încearcă să folosești și produsele din gama de detergenți profesionali. Aceștia sunt foarte eficienți pentru spălarea manuală a vaselor, tacâmurilor și echipamentelor de bucătărie, fiind concepuți pentru curățarea unor cantități și suprafețe mari, cu un grad avansat de murdărie.

Acestea sunt produse concentrate, care se cumpără în recipiente de minimum 5 litri, care îți asigură necesarul pentru o perioadă îndelungată. Cei mai mulți detergenți profesionali au pH7, conțin betaină-care protejează pielea, au agenți anioni și agenți amfoterici pentru suprafețe active.

Alege detergent manual fără chimicale

Publicitate

De cele mai multe ori, la alegerea unui detergent pentru vase, te concentrezi asupra eficienței și omiți importanța pe care o are gradul de protecție asupra pielii. De aceea, în perioada de testare pentru determinarea sortimentului potrivit pentru casa și gospodăria ta, ține seama de acest criteriu important.

Optează pentru un detergent de vase care să conțină compuși cu rol de protecție a pielii, care să prevină uscarea mâinilor și să nu aibă compuși alergeni. Verifică ingredientele, citește cu atenție eticheta și asigură-te că produsul pe care-l alegi este pe bază de extracte de plante.

Astfel, beneficiezi de o protecție superioară a pielii, iar mirosul detergentului este plăcut, cu tentă florală sau fructată.

Folosește detergentul potrivit pentru mașina de spălat vase

Dacă ai achiziționat o mașină de spălat vase, deja ai un plus de confort. Totuși, în continuare, trebuie să dai dovadă de atenție când alegi sortimentul de detergent care să te ajute.

Asigură-te că produsul este eficient, în sensul în care nu trebuie să folosești o cantitate prea mare la fiecare utilizare. Verifică să conțină compuși speciali, care să protejeze echipamentele pe care le introduci în mașină. Poți alege detergent pentru mașina de spălat vase sub formă de capsule, tablete sau lichid.

Capsule pentru mașina de spălat vase

Acest tip de detergent pentru mașina de spălat vase protejează foarte bine interiorul aparatului împotriva depunerilor de calcar, cauzate de duritatea apei. Aceste depuneri sunt dăunătoare pe termen lung și distrug piesele metalice.

De aceea, poți alege capsule pentru mașina de spălat vase și în situația în care ai de curățat o cantitate mare de obiecte murdare, pentru că este un detergent eficient împotriva petelor uscate de pe vase.

Tablete pentru mașina de spălat vase

Optează pentru tablete, dacă ești în căutarea unei soluții simple și rapide, pentru că acestea se folosesc ușor, sunt concentrate și conțin agenți activi pe bază de plante. Atenție la manevrarea lor pentru că, spre deosebire de capsule, nu au înveliș protector din plastic.

Ele sunt, în fapt, bucăți mici de consistența cretei, așa că este indicat să la manevrați cu mănuși sau să folosiți un șervețel.

Lichid pentru mașina de spălat vase

Acest tip de detergent pentru mașina de spălat vase este eficient mai ales la petele de grăsime și de mâncare. În plus, datorită consistenței lichide, nu se depun pe pereții din interiorul mașinii, iar clătirea se face mai ușor.

Reține că nu mai trebuie să dozezi cantitatea de detergent, pentru că poți seta dozarea automată și, astfel, economisești cantități importante.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu