Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai noi jocuri din seriile Assassin’s Creed şi Call of Duty, prezente la ediţia online a Bucharest Gaming Week

 
COMUNICAT. Cele mai noi jocuri din seriile Assassin’s Creed şi Call of Duty, prezente la ediţia online a Bucharest Gaming Week

COMUNICAT. A patra ediţie a Bucharest Gaming Week, cel mai mare eveniment dedicat industriei de game development şi pasionaţilor de jocuri video din România, va avea loc între 16 şi 22 noiembrie 2020, culminând cu evenimentul central în weekend-ul 21-22. Întreg evenimentul se va desfăşura, în premieră, online.

Publicitate

Evenimentul central al Bucharest Gaming Week connected by Vodafone va avea loc pe www.bucharestgamingweek.ro iar accesul pe platformă este gratuit.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Deşi nu se mai pot întâlni fizic, gamerii vor putea să interacţioneze online cu cei mai populari streameri din România, vor descoperi proiectele la care lucrează studiourile de game development locale şi internaţionale, vor participa la numeroasele competiţii organizate de parteneri şi vor urmări cele mai tari competiţii de esports. În cadrul evenimentului central, participanţii vor putea descoperi, pe lângă booth-urile partenerilor, 3 scene: Main Stage, Esports Stage şi New Games Stage.

Primii streameri care vor urca pe Main Stage-ul Bucharest Gaming Week vor fi nume importante din sfera gaming-ului: Maximilian Ioan, Ovidiu “Ovvy” Pătraşcu, Bobospider şi IceManLucky. Mulţi alţi streameri vor întregi line-up-ul acestei ediţii şi vor fi anunţaţi în perioada următoare.

La scena New Games Stage upgraded byGeorge, primul banking inteligent, gamerii se vor bucura de cele mai noi titluri lansate anul acesta: ajungem în epoca vikingilor în Assassin’s Creed: Walhalla, joc pe care Ubisoft îl lansează pe 10 noiembrie, noul Watch Dogs: Legion,dezvoltat de Ubisoft şi în România şi Call of Duty: Black Ops Cold War, ce are ca dată de lansare 13 noiembrie.

Din meniu nu valipsi FIFA 21, dezvoltat de studioul din Bucureşti al Electronic Arts. Multe alte jocuri noi, care urmează să fie anunţate, vor fi prezente la evenimentul central. Nu vor lipsi titlurile deja consacrate de Battle Royale precum Call of Duty: Warzone, Fall Guys, Fortnite, dar şi revelaţia de pe Twitch din acest an, Among Us.

Participanţii vor descoperi cele mai noi jocuri româneşti lansate în acest an: Positron X, un Rogue-Lite first person shooter creat de Amber şi Scorpius Games, versiunea Early Access a Door Kickers 2: Task Force North, The Equinox Hunt, un joc Stealth Rogue-Lite şi multe alte titluri.

One Blade esports stage va fi gazda unor competiţii foarte variate. Digital Crusade va fi prezent la Bucharest Gaming Week cu o etapă din turneul lor naţional de League of Legends şi va aduce în competiţie unele din cele mai valoroase echipe profesioniste din România. Racing League Romania powered by BMW va prezenta o cursă specială de sim racing din campionat. Mai mult, fanii Counter-Strike: Global Offensive se vorbucura de un format special, 2 vs 2.

Samsung România pregăteşte o serie de surprize pentru gamerii care vor urmări Bucharest Gaming Week: competiţii live cu premii, meciuri demonstrative de esports, dueluri între gameri şi vedete, tutoriale pentru jocuri noi, challenge-uri cu jocuri vintage. Toate vor avea loc alături de echipa Nexus Gaming, Ovvy, MaxŞiAltele şi mulţi alţii.

Pe Main Stage, publicul se va întâlni online cu cei mai iubiţi creatori de conţinut cu care se vor putea juca în cadrul numeroaselor competiţii. Îi vor putea întâlni şi pe unii din câştigătorii primei ediţii a Gaming Video Awards pentru sesiuni de gaming şi mentorat.

Pe parcursul celei de-a patra ediţii, Bucharest Gaming Week va continua misiunea de a promova şi a pune în lumina reflectoarelor industria dezvoltatoare de jocuri video din România, o industrie în plină ascensiune, cu 100 de studiouri, 6000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 200 milioane de dolari raportată pentru anul 2019.

De-a lungul saptămânii, tinerii care doresc să urmeze o carieră în industria dezvoltatoare de jocuri locală vor putea asista la workshop-uri şi webinarii la care vor participa dezvoltatori români şi străini. Webinar-ul intitulat Franţa, Patria gamerilor, prezentat de către Institutul Francez, este dedicat promovării expertizei franceze în învăţământul superior în domeniul jocurilor video la care vor lua parte specialişti din industria de gaming franceză.

Programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week 2020 va fi dezvăluit treptat, pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro şi pagina de event.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus