Skip to main content

COMUNICAT. LavAzza si H2On, alegerea ideala pentru pasionatii de cafea!

 
COMUNICAT. LavAzza si H2On, alegerea ideala pentru pasionatii de cafea!

COMUNICAT. Care este primul lucru la care te gandesti cand te trezesti? Pentru foarte multi, raspunsul la aceasta intrebare este identic. Este vorba despre cafeaua de dimineata, bautura care iti ofera o senzatie placuta, a carei aroma si caldura te ajuta sa incepi o noua zi. Multumita acesteia, ai parte de toata energia necesara pentru a avea o zi productiva, plina de buna dispozitie.

Publicitate

Insa exista mai multe criterii care pot influenta ritualul cafelei de dimineata. De la brandul pe care alegi sa il consumi pana la metoda in care iti pregatesti licoarea multa dorita, toate joaca un rol important in modul in care iti incepi ziua.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru a porni „in forta” in fiecare dimineata, ai nevoie de o cafea savuroasa, puternica si fierbinte, cum este cafeaua LavAzza. Si, pentru a pregati o cafea intensa, „ca la carte”, intr-un mod simplu si fara efort, ai nevoie de H2On. Descopera mai multe despre toate aceste aspecte in cele ce urmeaza!

Cea mai populara cafea italiana

Compania italiana de cafea a fost fondata in Torino, in anul 1895, de catre Luigi LavAzza. Desi exista sortimente care folosesc cafea 100% Arabica, cele mai cunoscute variante reprezinta un amestec intre cafeaua Arabica si Robusta. In momentul de fata, compania italiana este renumita pe mapamond, inregistrand cele mai mari vanzari in Statele Unite ale Americii si in Europa.

H2On iti aduce cea mai buna cafea LavAzza!

Pasionatii de cafea pot apela cu incredere la H2On, un serviciu unic in Romania, care livreaza produse si servicii persoanelor fizice si juridice. Dincolo de irezistibila cafea mentionata anterior, aici vei gasi si apa H2On, dozatoare de apa, alte branduri de cafea si ceaiuri, precum si espressoare disponibile pentru achizitionare sau oferite in custodie.

Varianta de capsule este recomandata pentru cei care vor sa se bucure de o cafea delicioasa fara efort, preparata in doi timpi si trei miscari, utilizand cantitatea optima. Pentru aceasta, vei avea nevoie de un aparat de cafea. Vestea buna este ca H2On ofera espressoare LavAzza in custodie. Astfel, tu primesti un espressor de cafea, dar esti scutit de pretul de achizitie avand in vedere ca acesta ramane in custodia H2On.

Poti opta pentru cinci aparate de cafea diferite, care sa fie compatibile cu preferintele tale, dar si cu stilul tau de a-ti bea cafeaua. De pilda, daca vrei sa primesti in custodie un espressor Milk, LF Compact Classy sau LF Classy, trebuie sa efectuezi o comanda minima lunara de 2 cutii de capsule aflate la promotie in gama LavAzza.

In cazul in care vrei un espressor LF 1200 Classy, trebuie sa comanzi cate 4 cutii de cafea capsule pe luna. De asemenea, pentru a primi in custodie espressorul LF 1150, comanda minima lunara trebuie sa fie de 3 cutii de cafea capsule dintre cele aflate la promotie din categoria cafelei italiene de pe site.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceste oferte, acceseaza platforma H2On. Experienta ta va fi una completa: livrarea va fi facuta in aceeasi zi in care ai efectuat comanda, vei avea parte de serviciul de mentenanta H2On, dar si de o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand cu incredere. Astfel, nu iti mai ramane decat sa iti savurezi cafeaua preferata si sa te pregatesti de o noua zi!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus