Skip to main content

COMUNICAT. A apărut al doilea episod al emisiunii online “Tot să zâmbeşti”, cu Clinica 32. Episod cu manopere stomatologice digitale de ultimă oră

 
COMUNICAT. A apărut al doilea episod al emisiunii online “Tot să zâmbeşti”, cu Clinica 32. Episod cu manopere stomatologice digitale de ultimă oră

COMUNICAT. Al doilea episod al emisiunii online Clinica 32 – “Tot sa zambesti” poate fi vizionat incepand de astazi. Manopere avansate din stomatologia digitala sunt explicate intr-o abordare utila pentru pacient de catre expertii Clinica 32.

Publicitate

One day implant, All on 4 si All on 6, tratamente parodontale cu laser sunt manopere realizate conform principiilor stomatologiei digitale prin care pacientii isi pot pastra dintii sau pot obtine dinti ficşi.

Începand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

VIDEO. Episodul al doilea din seria Tot să zâmbeşti:

Dr. Mihnea Nica explica ce inseamna One day implant o tehnica avansata prin care un pacient care are o problema cu unul sau mai multi dinti vine si isi rezolva intr-o singura zi, totul. Dr. Vlad Sageata clarifica ca All on 4 sau All on 6 este solutia perfecta pentru a avea dinti ficsi pentru pacientii care si-au pierdut toti dintii, iar Dr. Sabina Velcu ofera informatii utile despre rolul laserelor in tratamentul bolii parodontale, una dintre cele mai importante cauze pentru pierderea dintilor.

Sub acoperisul Clinica 32, expertii din toate ariile stomatologiei realizeaza tratamente dentare digitale la cel mai bun raport calitate pret. Parte din viziunea Clinica 32 este tratarea celor care aleg echipa 32 cu cele mai noi si eficiente manopere.

Ce inseamna acest lucru?

Daca vei merge in America sau in Occident, vei beneficia de aceleasi tratamente, materie prima premium, tehnologie digitala si protocoale profesioanale fara nicio deosebire, in afara de pret. In Romania, preturile sunt mult mai bune.

Un beneficiu oferit pacientilor Clinicilor 32 in aceasta perioada este si campania aniversara 15 ani: 15 manopere cu 15 % discount cu ocazia 15 ani de activitate Clinica 32.

Accesezi discountul de pe home page site oficial Clinica 32.

Emisiunea online “Tot sa zambesti” – Clinica 32 va contine materiale relizate alaturi de expertii din echipa 32, in care se vor explica manopere stomatologice digitale, atat cele avansate, cat si cele de rutina, astfel incat pacientii sa poata sa inteleaga ce inseamna trendul digital in stomatologie si ce inseamna un tratament stomatologic la standardele anului 2020.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita aici: https://clinica32.ro/uploads/_clinica32/cms/5d1ca7dba355990ea31adc5d/pdf_5d835357c2ae6_Revista-Clinica32.pdf

***

Clinica 32 construieste cu ambitie si determinare un drum in stomatologia digitala romaneasca care se rezuma la: cel mai bun tratament la un pret corect. Ne gasiti aici: * Str. Scarlatescu nr 3, Bucuresti. * B-dul. Banu Manta, 79 A, Bucuresti.

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

www.communicationangels.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus