Skip to main content

COMUNICAT. Panouri plexiglas de protectie. Reduceri avantajoase

 
COMUNICAT. Panouri plexiglas de protectie. Reduceri avantajoase

COMUNICAT. Agentii comerciali si firmele care cauta solutii pentru continuarea si desfasurarea activitatii in conditii depline de siguranta, pot beneficia de panouri plexiglas de protectie de calitate din PETG transparent si incasabil la preturi accesibile.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Venim in intampinarea tuturor celor care doresc sa respecte distantarea sociala cu o gama diversificata de ecrane din plexiglas. Acestea sunt ideale pentru a fi montate in salile de asteptare, in receptii, restaurante, birouri, spa-uri, banci, farmacii, magazine si oricare alte zone in care este nevoie de protectie antivirus.

Panouri protectie antivirus - beneficii

In situatie de pandemie, pentru a pastra distanta intre angajati si clienti si a putea continua activitatea comerciala in conditii cat mai sigure, panourile de protectie din plexiglas sunt printre cele mai bune solutii. Totodata, ofera cateva beneficii care iti vor trezi interesul:

  • Sunt bariere eficiente in caz de tuse sau stranut si impiedica dispersarea stropilor de saliva;
  • Sunt simplu de instalat si se pot fixa pe orice tip de suprafete: lemn, sticla sau plastic;
  • Sunt complet transparente si favorizeaza buna comunicare intre personal si clienti;
  • Se curata si se sterilizeaza usor si eficient.

In prezent comercializam panouri protectie transparente si, totodata, oferim solutii personalizate pentru firme si agenti comerciali care doresc sa isi protejeze personalul, dar si clientii. Panourile noastre sunt disponibile in dimensiuni si forme variate si se pot adapta dupa necesitatile si cerintele clientilor. Livrarea se face rapid si, daca este necesar, putem asigura si montajul.

Cine suntem noi - Viziere.com.ro

Suntem o firma producatoare de echipamente de protectie cu peste 20 de ani experienta in domeniu si comercializam o gama diversificata de produse:

  • Viziere de protectie;
  • Viziere medicale;
  • Ochelari de protectie;
  • Masti de protectie;
  • Panouri de protectie.

Toate produsele noastre sunt conforme si intrunesc toate caracteristicile necesare pentru a putea fi folosite in medii nocive, care necesita protectie suplimentara sigura.

Produsele se pot comanda direct de pe site, iar pentru mai multe detalii si informatii putem fi contactati la telefon 0768 044 944. Cei care prefera comunicarea pe e-mail ne pot scrie la adresa [email protected]. Le vom raspunde in cel mai scurt timp.

De asemenea, ne puteti gasi la sediul firmei care se afla in localitatea Dej, pe str. Somcutului, nr. 291, in jud. Cluj.

Prin tot ceea ce facem ne dorim sa oferim servicii de calitate si oferim intotdeauna solutii viabile si eficiente tuturor celor care ne contacteaza. Impreuna putem face fata pandemiei si distantarii sociale, iar panourile de protectie antivirus pe care le comercializam sunt o solutie de viitor!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus