Skip to main content

COMUNICAT. Ai ramas fara credit pe cartela? Iata cum poti efectua online o reincarcare Telekom!

 
COMUNICAT. Ai ramas fara credit pe cartela? Iata cum poti efectua online o reincarcare Telekom!

COMUNICAT. Desi un abonament poate fi considerat o optiune avantajoasa, poti depasi limita de cost a acestuia fara sa-ti dai seama. Astfel, se poate ajunge la costuri lunare exorbitante.

Publicitate

Cartela prepay te ajuta sa eviti astfel de situatii, insa, in cazul in care uiti sa efectuezi o reincarcare Telekom la timp, te poti trezi fara minute exact cand ai cea mai mare nevoie de ele. Din fericire, aceasta problema poate fi acum rezolvata intr-un mod mai simplu. Nu mai este nevoie sa te deplasezi la ghiseul unui operator mobil, ci poti face totul direct de pe telefon.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cum functioneaza serviciile de reincarcare online?

Daca accesezi o platforma de reincarcare, asa cum este www.re-incarcare.ro, ai posibilitatea de a adauga credit pe telefon in mai putin de 2 minute. Poti face asta din orice locatie, inclusiv daca esti plecat in alta tara. Singurul lucru de care ai nevoie este o conexiune stabila la internet si un dispozitiv electronic.

In momentul in care efectuezi o reincarcare Telekom, poti alimenta contul cu orice suma cuprinsa intre 5 si 125 euro prin metoda directa. Exista si varianta de a alege o incarcare prin intermediul unui cod PIN, care iti este livrat ulterior pe adresa de email. In acest caz, suma este cuprinsa intre 5 si 200 de euro.

In functie de valoarea selectata, poti primi anumite bonusuri. Spre exemplu, pentru o incarcare cuprinsa intre 5 si 5.99 euro, primesti 25 minute nationale (internationale fix) + 25MB/SMS nationale. Acestea sunt disponibile intre 31 si 37 de zile, iar beneficiile se dubleaza daca alegi sa adaugi credit de peste 6 euro.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru o reincarcare Telekom?

In primul rand, este necesar sa alegi suma, iar apoi trebuie sa introduci numarul de telefon si adresa de email. Asigura-te ca aceasta este inca activa, deoarece primesti la scurt timp un mesaj de confirmare.

Dupa ce accepti termenii si conditiile, apasa butonul de reincarcare si revizuieste cu atentie datele introduse in pagina urmatoare. Urmeaza instructiunile pana la finalizarea comenzii si apoi verifica creditul. Poti face asta apeland gratuit la *100#.

Cum se efectueaza plata?

Toate platile sunt securizate prin intermediul procesorului PayU. Completeaza datele de facturare, iar apoi selecteaza una dintre metodele de plata. Poti efectua o reincarcare Telekom atat prin intermediul unui card de credit Visa/MasterCard/Eurocard, cat si prin Banking BCR, ING HomePay, Click 24 sau BT24 (Internet Banking Banca Transilvania).

Datele furnizate sunt stocate intr-un mediu criptat, astfel ca nicio persoana neautorizata nu poate obtine accesul la acestea. Intarzierile pot sa apara din cauza unei conexiuni slabe la internet, astfel ca este necesar sa te asiguri ca nu exista intreruperi de semnal. Asteapta 5-10 minute, apoi arunca o privire peste emailul in care este descris statusul comenzii.

De ce sa apelezi la serviciile online de reincarcare?

Daca ai o cartela de la Telekom, probabil stii deja cat de neplacut este sa ramai fara credit in zilele libere sau in cele in care nu ai mult timp liber la dispozitie. Din fericire, internetul iti ofera acum posibilitatea de a rezolva aceasta problema intr-un mod mai simplu. Alege o platforma online pentru procesul de reincarcare Telekom si poti adauga credit pe telefon in mai putin de 2 minute!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus